20 dingen mis met de pijl van de CW

Inhoudsopgave:

20 dingen mis met de pijl van de CW
20 dingen mis met de pijl van de CW
Anonim

The CW's Arrow is al een indrukwekkende acht seizoenen aan de gang. Het laatste seizoen wordt momenteel uitgezonden en fans zijn verdrietig om te zien dat het stopt. Als een van de meest populaire shows van het netwerk, heeft het geholpen de weg vrij te maken voor meer DCTV-shows zoals The Flash en Supergirl, waardoor stripfans zich de komende jaren kunnen vermaken.

Hoewel Arrow zeker populair is, is het niet perfect. Het is moeilijk om door zo'n populair personage als Oliver Queen te navigeren zonder een paar dingen verkeerd te doen en sommige fans teleur te stellen. Met zoveel komische achtergrondverhalen, zijn er enkele aspecten rond The Green Arrow die verloren gaan in de vertaling bij het overschakelen naar live action.

Fans geven snel hun mening als ze denken dat de show een fout heeft gemaakt. Hier zijn 20 dingen die mis zijn met de pijl van de CW.

20 The Canary Mess

2- Zwarte kanarie
2- Zwarte kanarie

Fans van Black Canary waren opgewonden om haar tot leven te zien komen op Arrow, maar na acht seizoenen was het verhaal van het personage verwarrend en onnauwkeurig in vergelijking met de strips.

Drie verschillende personages hebben de mantel gehad, wat resulteert in een warrig, verwarrend achtergrondverhaal. Laurel en Sara Lance waren allebei om de beurt de held en uiteindelijk hield Dinah Lance de titel. Het is moeilijk te volgen en het heeft de Black Canary geruïneerd.

19 Geen goede baard

Afbeelding
Afbeelding

Oliver Queen's baard is iconisch in de strips. Hij is een gemakkelijk te herkennen held met een zeer unieke uitstraling. Toen Arrow uitkwam, waren fans boos dat hij zijn beroemde gezichtshaar niet had. Gedurende de eerste seizoenen had hij niet de juiste uitstraling.

Hoewel hij op een bepaald moment in seizoen zeven de komische sik had, duurde het zeker lang voordat ze daar kwamen.

18 Olivers zoon

Afbeelding
Afbeelding

Arrow probeerde een dramatische plotwending te creëren toen de show de zoon van Oliver, William, introduceerde, maar fans hadden er geen zin in. Zelfs nu hij een meer centraal onderdeel van de show is geworden in de flash-forwards, geven mensen gewoon niet veel om hem.

Hij is meestal gebruikt als plotapparaat om het verhaal vooruit te helpen en voegt niet veel waarde toe aan de show.

17 Ra's Al Ghul toevoegen

Afbeelding
Afbeelding

Ra's Al Ghul is zeker een van de meest interessante stripboekschurken, hij was niet gekoppeld aan de juiste held op Arrow.

Hij is typisch een van Batmans vijanden en de show verving Bruce Wayne duidelijk door Oliver Queen. Hij was niet alleen niet de juiste schurk, maar hij werd niet eens goed geportretteerd. Ra's was veel logischer toen hij op Gotham verscheen.

16 De handicap van Felicity

Afbeelding
Afbeelding

In een plotwending die geen enkele fan wilde, belandde Felicity gehandicapt en in een rolstoel. Hoewel Arrow zijn best deed om een gehandicapte te portretteren, lukte het niet.

Ze werd een knock-off van het Batman-personage Oracle, die verantwoordelijk is voor de technologie van de held en in een rolstoel zit. De plotboog werkte niet goed, vooral niet toen ze werd genezen met een chip met weinig uitleg.

15 Het lot van Laurel

Afbeelding
Afbeelding

Toen fans Laurel Lance voor het eerst in de show zagen, gingen ze ervan uit dat ze wisten waar haar verhaal heen zou gaan. Ze zou de Black Canary worden en een romantische relatie met Oliver hebben.

Hoewel beide dingen technisch gezien gebeurden, was ze ook zeurderig, veroordelend en opzij geduwd om plaats te maken voor Felicity. Uiteindelijk stierf het personage en waren fans woedend over de manier waarop het personage werd behandeld.

14 The Suicide Squad

Afbeelding
Afbeelding

The Suicide Squad is misschien wel een van de meest interessante groepen personages die DC heeft. Toen voor het eerst werd aangekondigd dat Arrow de groep zou bevatten, waren fans enthousiast.

De show had echter niet de rechten op de meerderheid van de herkenbare leden, zoals Harley Quinn, en de plot werd geschrapt. Warner Bros wilde ze in plaats daarvan voor de film gebruiken, dus het team op Arrow was een verspilling

13 Malcolm Merlyns relatie met Thea

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grootste plotwendingen die Arrow heeft gepresenteerd, was de onthulling dat Malcolm Merlyn de echte vader van Thea is. Tot dat moment was hij een grote schurk.

Toen hij zich realiseerde dat ze verwant zijn, raakte hij zwaar geïnvesteerd in haar welzijn en het voelde erg geforceerd en karakterloos. Hij offerde zichzelf op voor haar, maar hun relatie voelde nooit legitiem of geloofwaardig.

12 Vervallen plotpunten

Afbeelding
Afbeelding

De meeste CW-shows hebben behoorlijk wat plotgaten, en Arrow is niet anders. Er zijn nogal wat belangrijke verhaallijnen geweest dat de show volledig is weggevallen of met weinig uitleg is afgerond.

Roy verdwijnt en verschijnt uit het niets, Laurel wordt veel te gemakkelijk een superheld, en Oliver overleefde op de een of andere manier dat hij werd neergestoken en van een berg getrapt door Ra's. De show is meestal erg vaag.

11 Atom meer op Iron Man maken

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel zowel Atom als Iron Man geweldige karakters zijn, hoeven ze niet super vergelijkbaar te zijn.

In de strips is hij een wetenschapper die alleen maar kan krimpen. Op Arrow maakten ze van hem een technisch genie die de stad wil helpen hoe hij maar kan. Hij maakt een ATOM-pak dat veel lijkt op het Iron Man-pak. Ze veranderden Ray in een gekke, onhandige Tony Stark.

10 Oliver een broer of zus geven

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Thea een schare fans heeft ontwikkeld, had ze niet echt moeten bestaan. Oliver is enig kind in de strips.

Ze groeide uit tot een belangrijk personage in de show, maar ze begon als een verwend nest en irriteerde veel mensen. Haar toevoeging werkte uiteindelijk, maar de show die willekeurig een broer of zus toevoegde, was een rare verandering ten opzichte van de strips

9 Te veel opstandingen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het normaal is dat een personage tot leven wordt gewekt in de stripwereld, heeft Arrow er een paar te veel laten zien. Door personages steeds weer nieuw leven in te blazen, wordt het oorspronkelijke verlies minder emotioneel.

Als iedereen terug kan komen uit het graf, is de spanning weg en wordt de show voorspelbaar. Het heeft de neiging het drama te verpesten en mensen raken minder geïnteresseerd in de verhaallijn.

8 Artemis is helemaal verkeerd

Afbeelding
Afbeelding

Artemis heeft een behoorlijk grote aanhang vanwege haar verschijning in de strips en de populaire animatieserie Young Justice, maar Arrow heeft veel veranderd aan het personage.

In de strips is haar naam eigenlijk Artemis en haar ouders zijn de schurken Tigress en Sportsmaster. In de show is haar echte naam Evelyn Sharp. Het personage zou ook Aziatisch zijn en fans waren boos dat Arrow dat negeerde.

7 Oliver te veel op Bruce Wayne laten lijken

Afbeelding
Afbeelding

Batman en The Green Arrow zijn altijd vergeleken, maar Arrow heeft de overeenkomsten naar een nieuw niveau getild. Sommigen hebben Oliver zelfs de Bruce Wayne van de Arrowverse genoemd.

Ra's, typisch een Batman-schurk, was een van Olivers belangrijkste vijanden, Felicity fungeert als zijn versie van Oracle, en ze veranderden Oliver in een meer broeierige eenling. Ze hebben veel van de originaliteit weggenomen rond Green Arrow.

6 Niet politiek genoeg

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat Arrow een politieke voorkeur heeft, vooral na de aflevering over wapenbeheersing, maar het is lang niet zo drastisch als de strips. Die versie van Oliver is heel openlijk politiek.

Terwijl hij tot burgemeester wordt gekozen, voert hij niet genoeg politieke tirades in vergelijking met de strips. Hij werd in feite beschouwd als een strijder voor sociale rechtvaardigheid voordat die term op grote schaal werd gebruikt. De show heeft die kant van hem ontspannen.

5 Cheesy schrijven en flauw acteren

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet bekend dat The CW de sterkste acteurs ter wereld heeft, maar het is nog steeds ontmoedigend om te zien dat sommige van de flauwe uitvoeringen die fans op Arrow krijgen, krijgen.

Het voorspelbare en hokey schrijven doet het ook geen plezier. Hoewel alle superheldendingen een beetje aan de goedkope kant zijn, gaat het een beetje te ver in de show. Het is vermakelijk, maar kan zeker beter.

4 Deathstroke niet meer gebruiken

Afbeelding
Afbeelding

Wat de Arrow-schurken betreft, is Deathstroke een van de beste. Hij wordt absoluut beschouwd als een favoriet bij de fans.

Daarom waren fans zo overstuur toen werd aangekondigd dat hij niet langer in de show zou zijn. Omdat het personage in de DCEU zou verschijnen, kon hij niet meer op Arrow verschijnen. Het is een van de meest schokkende dingen die met de show kunnen gebeuren.

3 The Olicity Romance

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel er veel fans zijn die van Oliver en Felicity samen houden, zijn er ook veel die dat niet doen. Of je nu van ze houdt of ze haat, ze veranderden zowel de focus van de show als de achtergrond van het personage.

Felicity is geen liefdesbelang voor Oliver in de strips. Haar toevoegen aan de show was een gewaagde beslissing en niet iedereen was aan boord.

2 Oliver is een slecht persoon

Afbeelding
Afbeelding

Olivier heeft duidelijk veel levens gered. Star City heeft veel aan hem te danken. Ondanks zijn heldendaden is hij een slecht persoon voor degenen van wie hij echt houdt.

Hij breekt voortdurend beloften die hij aan vrienden doet, liegt de hele tijd tegen hen, is een afwezige vader en is de reden dat veel van zijn dierbaren zijn omgekomen. Hij is misschien een held, maar hij is niet de beste vriend.

1 Het had nu moeten eindigen

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Arrow momenteel in zijn laatste seizoen zit, zijn er veel fans die vinden dat het al had moeten eindigen. Seizoen 3-5 wordt algemeen beschouwd als het hoogtepunt van de show.

Zelfs acteur Stephen Amell zei dat het bij seizoen zeven had moeten stoppen. Hoewel hij beweert dat hij van gedachten is veranderd, is het duidelijk dat veel mensen denken dat de show de haai heeft besprongen.

Aanbevolen: