20 Dingen die mis zijn met "Grey's Anatomy" die Shonda Rhimes wil dat we negeren

Inhoudsopgave:

20 Dingen die mis zijn met "Grey's Anatomy" die Shonda Rhimes wil dat we negeren
20 Dingen die mis zijn met "Grey's Anatomy" die Shonda Rhimes wil dat we negeren
Anonim

Al 16 seizoenen hebben we gezien hoe de chirurgen van Gray Sloan Memorial zijn uitgegroeid tot de artsen die ze nu zijn, liefde vonden, liefde verloren, gezinnen hadden en zelfs een beetje in de problemen kwamen en werden gedwongen te vertrekken.

Grey's Anatomy is een perfecte mix van romantiek, drama, actie en levensechte ervaringen. Shonda Rhimes doet echt geweldig werk en zorgt ervoor dat er een beetje van alles in zit. Het is de perfecte soap die je zou kunnen zeggen.

Niet alles kan echter perfect zijn.

Elke show, hoe geweldig het ook is, zal ergens in de loop van de tijd een fout maken, vooral een die al zo lang in de lucht is als Grey's.

Hier zijn 20 dingen die in Grey's Anatomy zijn gebeurd en die we allemaal hebben genegeerd.

20 Iedereen had lang geleden in de gevangenis moeten zitten of ontslagen moeten worden

De chirurgen van Grey's Anatomy staan erom bekend dat ze in een aantal situaties met veel inzet terechtkomen. Situaties die reden zouden moeten zijn voor schorsing, beëindiging of zelfs gevangenisstraf.

Neem bijvoorbeeld het Callie-incident. Volgens screenrant.com liet Callie een spons achter bij een patiënt die later een infectie veroorzaakte die de patiënt niet één been kostte, maar twee.

Hoe is ze daarvoor niet ontslagen?

19 De relatie tussen Izzie en George had nooit mogen gebeuren

Het is niet ongebruikelijk dat vrienden hun relatie naar de volgende stap brengen.

Voor George en Izzy had hun relatie echter gewoon vrienden moeten blijven.

Volgens thetalko.com, toen Izzy en George eenmaal besloten om van vrienden naar geliefden te gaan, duurde het niet lang voordat fans zich realiseerden dat ze geen chemie hadden. Het was ongemakkelijk om naar te kijken en fans waren blij toen schrijvers er eindelijk een einde aan maakten.

18 Alle ongevallen van Meredith Grey

Meredith Gray lijkt meer levens te hebben dan een kat met hoeveel ongelukken ze heeft meegemaakt.

Volgens thetalko.com was er de levende bom, de verdrinking, de vliegtuigcrash, de patiëntaanval, een ander vliegtuigincident en de ambulancecrash. Gelukkig is er de laatste tijd geen aanslag op haar leven geweest.

Ze heeft echt een engel die over haar waakt.

17 Waar betalen ze de verpleegkundigen voor?

Hoewel Grey's Anatomy geen legitieme doktersshow is, doen ze geweldig werk door het uit te beelden alsof het dat wel was. Helaas hebben ze nog steeds een aantal dingen verkeerd.

Volgens thetalko.com doen de artsen bijvoorbeeld veel van het werk dat verpleegkundigen zouden moeten doen. Medicijnen uitdelen, bloed afnemen, patiënten controleren, dit zijn allemaal taken die verpleegkundigen zouden moeten doen, geen artsen.

16 Wat was er met Izzie die wegging en terugkwam?

De relatie tussen Izzie en Karev was doorzeefd met ups en downs, zelfs voordat Izzie ziek werd van terminale kanker.

Volgens thetalko.com kreeg Izzie kort na hun huwelijk een behandeling die haar leven heeft gered, en toen verliet ze de stad, om later weer op te duiken met de bedoeling Alex terug te winnen. Ze ging toen weer weg toen hij haar afwees.

15 Een muzikale aflevering is iets anders dat nooit had mogen gebeuren

Tijdens een aflevering van Grey's wordt Callie Torres door een voorruit gegooid na een auto-ongeluk dat bijna een einde maakt aan haar leven en dat van haar ongeboren baby's.

De makers van de show dachten dat het een geweldig idee zou zijn om van de hele aflevering een musical te maken.

Volgens thetalko.com viel het echter plat. Uiteindelijk voelde het gewoon een beetje te geforceerd en soms zelfs ongemakkelijk.

14 Waarom ging Christina niet naar Dereks begrafenis?

Aan het einde van seizoen 10 moesten we in tranen afscheid nemen van Christina Yang, toen ze naar Zwitserland verhuisde.

Volgens screenrant.com is het moeilijk te geloven dat Christina na alles wat er is gebeurd, Dereks begrafenis niet zou bijwonen om er niet alleen te zijn om afscheid te nemen, maar om er voor Meredith te zijn tijdens haar tijd van nood.

Ze ging van een baas bij Seattle Grace naar ophouden te bestaan.

13 Iedereen was zo gemeen tegen George

George O'Malley werd constant ontslagen en grof behandeld door zijn zogenaamde 'vrienden'.

Volgens thetalko.com, om het helemaal af te maken, in plaats van hem gewoon weg te laten gaan zoals Izzie, wordt hij aangereden door een bus waardoor hij zo onherkenbaar is dat de dokters niet weten wie hij is. Zelfs op zijn begrafenis konden de andere personages hem niet serieus nemen.

Hij stierf in ieder geval als een held.

12 Iedereen heeft eigenlijk met iedereen gedate

Grey's Anatomy bestaat nu al 16 seizoenen en in die 16 seizoenen zijn er veel afspraken, huwelijken en scheidingen geweest.

Volgens screenrant.com sliepen veel ondergeschikten tot seizoen 10, voordat Owen Hunt met de antiverbroederingsregeling kwam, regelmatig met superieuren. Christina en Preston, Derek en Meredith, Callie en George, de lijst gaat maar door.

11 Was de verhaallijn van Denny Ghost echt nodig?

Denny Duquette was een personage dat de harten van veel fans veroverde vóór zijn verwoestende afschrijving.

Volgens thetalko.com is het personage van Denny alleen in de show geschreven om het karakter van Izzie te verminderen en daarna heeft hij het afgeschreven. Het punt is dat ze besloten hem terug te brengen als Izzie kanker krijgt, als een hallucinatie.

Ze hadden alles met rust moeten laten nadat ze hem hadden vermoord.

10 Meredith's steeds groter wordende familie

Erachter komen dat Meredith een zus had, was een grote "GASP" van een moment.

Volgens thetalko.com realiseerden de makers van de show zich na het overlijden van Lexie en het vertrek van Christina dat ze het verprutst hadden. Om hun fout te herstellen, besloten ze een bizar verhaal te verzinnen over Meredith die nog een zus heeft, Maggie.

Het is echter gewoon een beetje te "soap-achtig".

9 Derek was geen erg goede partner

Derek Shepard won de harten van velen tijdens zijn tijd in de show. Was hij echt zo dromerig?

Volgens thetalko.com gaf Derek Meredith voortdurend de schuld van zijn fouten, hij gaf haar de koude schouder toen hij in een van zijn 'stemmingen' was, en laten we niet alle keren vergeten dat hij zijn werk voor familie zette.

8 Owen en Amelia hadden vanaf het begin ongelijk voor elkaar

De relatie tussen Amelia en Owen was vanaf het begin onorthodox. Toen ze besloten dat het leven te kort was om te wachten, kregen ze een relatie zonder echt lang samen te zijn.

Volgens screenrant.com hadden de twee een band over hun trauma's uit het verleden, maar dat is alles wat ze echt gemeen hadden. Hun relatie was veel vechten, veel scheiden, en het ontbrak gewoon aan echte romantiek.

7 Arizona was nogal beledigend voor Callie

Arizona raakte in een diepe depressie nadat ze de vliegtuigcrash overleefde en een been verloor.

Volgens screenrant.com klopte het echter niet met de mate van woede die Arizona op Callie losliet en hoe lang het duurde. Ze was verbaal beledigend tegen haar thuis en in het bijzijn van andere mensen, hoewel Callie alleen haar leven redde.

6 Bailey's plotselinge OCD-aanval

Aan het begin van de show raakt Bailey getraumatiseerd nadat drie van haar patiënten fatale postoperatieve infecties hebben opgelopen, wat later blijkt te zijn van defecte handschoenen.

Na het incident ontwikkelt ze een obsessief-compulsieve stoornis, waarvoor ze uiteindelijk wordt behandeld.

Volgens screenrant.com ontwikkelt Bailey over een paar weken OCS en wordt vervolgens in een oogwenk genezen via medicijnen, wat ongehoord is.

5 Seattle is een voorteken

Om een show zo lang mogelijk te houden als Grey's Anatomy, moeten makers evenementen bedenken om de aandacht van de fans vast te houden.

Volgens screenrant.com lijkt Seattle een voorteken te zijn van het aantal rampen dat het heeft gehad. De treincrash, de veerbootcrash, de vliegtuigcrash, de ambulancecrash, de bom, de schietpartij, het zinkgat en de lijst gaat maar door.

4 April's Plotselinge Persoonlijkheidsverandering

Na de fusie tussen ziekenhuizen maakten we kennis met een hele reeks nieuwe personages.

Volgens thetalko.com werkte April Kepner, toen ze haar grote entree maakte, meteen op de zenuwen van iedereen die ze tegenkwam. Ze was niet alleen een bruinneus, maar ook onbeschoft en bedrieglijk.

Nadat ze echter was ontslagen, brachten ze haar terug met een geheel nieuwe persoonlijkheid. Iedereen leek haar ineens leuk te vinden.

3 Stagiairs komen en gaan constant

Toen de show voor het eerst werd uitgezonden, waren de stagiaires het belangrijkste middelpunt van de show. Naarmate ze hoger in rang kwamen, bleef de focus van de shows op hen, ook al werd er een gloednieuwe groep personages geïntroduceerd als de nieuwe stagiaires van het ziekenhuis.

Volgens thetalko.com duurden een paar van de geïntroduceerde stagiaires niet lang. Sommige verdwenen een beetje naar de achtergrond, andere verdwenen gewoon of werden afgeschreven.

2 april was een beetje te wreed voor Jackson

Toen April voor het eerst zwanger werd van Jacksons kind, moest het paar een moeilijke beslissing nemen, een beslissing die uiteindelijk een einde zou maken aan hun huwelijk.

Volgens screenrant.com begrijpen we dat zo'n tragedie het slechtste in mensen naar boven kan halen, maar de manier waarop April tegenover Jackson handelde, was ongelooflijk egoïstisch. Jackson had pijn en had haar nodig, maar ze bleef weggaan en negeerde zijn gevoelens.

1 De tijdlijn

De eerste drie seizoenen van Grey's Anatomy vinden plaats tijdens het eerste jaar van de stagiaires in het ziekenhuis. Gedurende dit jaar is er veel gebeurd.

Volgens screenrant.com sliep Meredith met en maakte het uit met Derek, maakten Addison en Mark hun opwachting, Meredith sliep met George, Christina werd achtergelaten bij het altaar, George trouwde en scheidde van Callie, en dan is er nog de hele gedoe met Izzie en Denny.

Aanbevolen: