Supergirl'-ster Melissa Benoist creëert haar eigen productiebedrijf, drie dingen

Supergirl'-ster Melissa Benoist creëert haar eigen productiebedrijf, drie dingen
Supergirl'-ster Melissa Benoist creëert haar eigen productiebedrijf, drie dingen
Anonim

Fans van Supergirl van de CWs hebben weer een reden om feest te vieren. Nee, helaas krijgt de immens populaire show geen zevende seizoen, maar dat betekent niet dat je niet veel van de ster, Melissa Benoist, zult zien - in ieder geval van achter de schermen.

Benoist, die gezegend was met een periode van zes jaar als Supergirl (ook bekend als Kara Danvers), heeft een meerlaagse deal gesloten met Warner Brothers om een aantal shows voor tv-entertainment te produceren voor de omroeporganisatie.

Benoist heeft Three Things Productions opgericht en heeft Sahar Kashi, creatief directeur van Anonymous Content, gekozen om aan boord te komen als Vice President of Development. Kashi werkte eerder voor Netflix aan Thirteen Reasons Why en Apple TV Plus' Home Before Dark. Dit is Benoist's eerste meerjarige deal, en hoewel er geen informatie is over waarom ze in productie gaat, lijkt het erop dat ze veel fans heeft, waaronder Kashi.

De overstap van acteren naar produceren is als het afnemen van de ene hoed en het opzetten van een andere, iets waar Benoist op zinspeelt als ze het heeft over haar nieuwe productiebedrijf. In plaats van een personage voor de camera te zijn, staat ze achter de camera en zorgt ze ervoor dat één scène precies goed verloopt en goed past bij het algemene gevoel van de shows die ze gaat maken.

Hoewel er officieel geen reden is gegeven voor de reden achter deze nieuwe carrièrestap voor Benoist, als de nieuwe VP of Development mag worden geloofd, is het hele uitgangspunt van deze twee die vanaf het begin een productiebedrijf beginnen zo simpel als hoe goed ze samenwerken.

Het kan ook een simpele reden zijn, want na zes jaar dezelfde rol te hebben gespeeld, wilde de actrice een geheel nieuwe uitdaging proberen.

"Ik heb de afgelopen zes jaar een geweldig ondersteunend huis gehad bij Warner Bros., " zei Benoit, "en ik ben heel blij dat ik de kans krijg om een producentenhoed op te zetten en met hen te blijven werken."

Ze vervolgde: "Ik benader mijn werk als acteur op zoek naar dat magische buikgevoel dat je krijgt als je weet dat iets goed is. Ik ben van plan die instincten als producer te volgen en elk verhaal met passie, speelsheid, nieuwsgierigheid, een stevige stap, en zoals alle dingen die het waard zijn om een risico te nemen, een vleugje terreur. Ik kan niet wachten om samen te werken met nieuwe stemmen en verhalen te vinden die het hart raken op die ondefinieerbare manier."

Benoist zal naar verluidt werken aan drama- en comedyshows voor onder meer HBO Max, streamers van derden en kabeltelevisie en omroepnetten.

Aanbevolen: