20 Simpsons-afleveringen Disney+-abonnees moeten eerst opnieuw kijken

Inhoudsopgave:

20 Simpsons-afleveringen Disney+-abonnees moeten eerst opnieuw kijken
20 Simpsons-afleveringen Disney+-abonnees moeten eerst opnieuw kijken
Anonim

Tegen de tijd dat het 30e seizoen van The Simpsons ten einde liep, waren er maar liefst 662 afleveringen van de show geproduceerd. Verbazingwekkend genoeg, nu Disney de rechten op The Simpsons bezit, hebben ze het voor Disney+ abonnees mogelijk gemaakt om de eerste 30 seizoenen van de show vanaf dag één te streamen.

Gezien hoeveel uur The Simpsons er nu beschikbaar zijn voor Disney+-abonnees, is het bingewatchen van elke aflevering een ontmoedigende taak die velen niet zullen ondernemen. In plaats daarvan raden we fans van de show aan om alleen de Simpsons-afleveringen te bekijken die het neusje van de zalm zijn om naar te kijken op Disney+. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 20 Simpsons-afleveringen te gaan die Disney+-abonnees eerst opnieuw moeten bekijken.

20 Simpsons roosteren op een open vuur

Afbeelding
Afbeelding

We willen meteen duidelijk maken dat we niet zeggen dat "Simpsons Roasting on a Open Fire" een bijzonder goede aflevering is. Echter, als de eerste aflevering van The Simpsons die ooit werd uitgezonden, is het verbazingwekkend om te zien waar de show begon en hoe ver het sindsdien is gekomen. Het is tenslotte verbijsterend dat een show die al meer dan drie decennia draait op deze manier begon.

19 Brick Like Me

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel we dol zijn op de unieke animatiestijl van The Simpsons, is elke kans die we krijgen om onze favoriete Springfield-personages anders te zien, opwindend. Om die reden denken we dat de aflevering van Simpsons uit het 25e seizoen, "Bricks Like Me", waar alles eruit ziet alsof het van Lego is gemaakt, erg leuk is.

18 Radioactieve man

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien Bart vaak buiten het klaslokaal door het leven vaart, is het een interessante wending om hem de rol van zijn dromen te zien missen tijdens de aflevering "Radioactive Man". Bovendien is de manier waarop deze aflevering Hollywood en acteurs bespot, perfect. Eindelijk, Rainier Wolfcastle die zegt "de bril doet niets" is een geweldig Simpsons-moment aller tijden.

17 Jeukend en krassend land

Afbeelding
Afbeelding

Nu The Simpsons eigendom zijn van Disney en de show kan worden bekeken op de streamingdienst van het bedrijf, is het echt grappig om te zien hoe themaparken zoals Disneyland worden bespot. Hernieuwde relevantie terzijde, "Itchy and Scratchy Land" is altijd hilarisch geweest. We houden tenslotte van momenten als Marge die ontdekt dat Homer en Bart allebei in de problemen zitten en we verwijzen nog steeds naar Bort tot op de dag van vandaag.

16 Bart's nieuwe vriend

Afbeelding
Afbeelding

In de loop der jaren is er veel gemaakt over het feit dat The Simpsons in kwaliteit achteruit is gegaan, en terecht. De afgelopen jaren is de show echter grotendeels teruggekeerd van het laagste punt. Bijvoorbeeld, de aflevering "Bart's New Friend" van seizoen 26, waarin Homer wordt gehypnotiseerd door te denken dat hij een jonge jongen is, bevat veel grappige capriolen en wordt ook verrassend emotioneel.

15 22 korte films over Springfield

Afbeelding
Afbeelding

Zoals de titel al aangeeft, is "22 korte films over Springfield" een aflevering die is opgedeeld in een reeks secties die samen een overkoepelend verhaal vertellen. Hoewel we zouden beweren dat elk moment van deze aflevering best geweldig is, vinden we het vooral geweldig als Lisa kauwgom in haar haar krijgt, Dr. Nick komt in de problemen, Skinners gestoomde hammen en Cletus vindt schoenen.

14 Eén vis, twee vissen, kogelvis, blauwe vis

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de meeste gesprekken over de beste Simpsons-afleveringen aller tijden, komt "One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue Fish" nooit ter sprake. Afgezien van de ongelukkige manier waarop deze aflevering minderheden in een vroeg stadium weergeeft, verdient het het absoluut om deel uit te maken van dat gesprek. Een aflevering die tot de nok toe gevuld is met emotionele momenten, Marges wanhoop wanneer ze denkt dat haar man overleden is, raakt ons 28 jaar later nog steeds.

13 Marge vs. de Monorail

Afbeelding
Afbeelding

Ten eerste, het bekijken van deze aflevering is de toegangsprijs waard, gewoon om weer van het Monorail-nummer te genieten. Dat is echter lang niet de enige reden om van "Marge vs. the Monorail" te houden, aangezien Lyle Lanley overal geweldig is, de cameo van Leonard Nimoy perfect is en alles aan deze aflevering klassiek is.

12 Bart of Darkness

Afbeelding
Afbeelding

Als je het ons vraagt, als het gaat om het parodiëren van klassieke films op het kleine scherm, heeft geen enkel tv-programma ooit beter werk geleverd dan The Simpsons. "Bart of Darkness" is bijvoorbeeld zo'n geweldige kijk op de klassieke Hitchcock-film Rear Window dat, hoewel je weet dat Bart en Lisa nooit in gevaar zijn, je niet anders kunt dan je gespannen te voelen. Alsof dat nog geen reden genoeg was om deze aflevering nog eens te bekijken, is alles wat te maken heeft met de Simpsons die een zwembad krijgen hilarisch.

11 Homer bij de vleermuis

Afbeelding
Afbeelding

Gezien het feit dat de meeste atleten echt niet zo grappig zijn, heeft "Homer at the Bat" niet het recht om een van de beste Simpsons-afleveringen te zijn, omdat er zoveel klassieke MLB-spelers zijn. We houden echter van alle belachelijkheid die de MLB-spelers uitschakelt."Talkin' Softball" is een klassiek deuntje en we houden er nog steeds van om Daryl samen met Bart te zingen.

10 Homerus' vijand

Afbeelding
Afbeelding

Vanaf het eerste moment dat mensen voor het eerst afstemmen op een aflevering van The Simpsons, is het overduidelijk dat Homer een belachelijk persoon is. Echter, nadat je de show lange tijd hebt bekeken en hebt gezien hoe iedereen om hem heen zijn capriolen accepteert alsof ze niets zijn, is het gemakkelijk om te vergeten hoe gek zijn leven is. Daarom was het zo geweldig om de ergernis en woede van Frank Grimes te zien over hoe goed het leven van Homer is tijdens de aflevering "Homer's Enemy".

9 zoals we waren

Afbeelding
Afbeelding

Laten we de feiten onder ogen zien, hoewel Homer en Marge een van de meest geliefde tv-koppels ooit zijn, is het meestal moeilijk te begrijpen hoe ze samen zijn. Om die reden is het een verhelderende ervaring om ze samen te zien komen in "The Way We Was" en om Homer zo gebroken te zien wanneer hij bijna zijn date met Marge mist, is geweldig.

8 Simpsorama

Afbeelding
Afbeelding

Zoals elke fan van Matt Groening's stijl van humor al zou moeten weten, kwam hij, naast het maken van The Simpsons, met het idee achter een andere geliefde show, Futurama. Om die reden is het gewoon geweldig om twee van Groening's shows cross-over te zien in de Simpsons-aflevering "Simpsorama". Bovenop de nieuwigheid van deze aflevering is "Simpsorama" ook erg grappig.

7 Vertrouwelijke basisschool

Afbeelding
Afbeelding

Bovenop het feit dat we denken dat The Simpsons films beter parodieert dan elke andere show in de geschiedenis, denken we ook dat de show een sterkere ondersteunende cast heeft dan welke andere serie dan ook. Kijkers geven er bijvoorbeeld zoveel om dat schoolhoofd Skinner en Edna Krabappel samen de liefde vinden tijdens 'Grade School Confidential' dat het een oneindig herbekijkbare aflevering is.

6 Meneer Plough

Afbeelding
Afbeelding

“Bel meneer Plough, dat is mijn naam. Die naam is weer Mr. Plough”. We weten niets over jou, maar we kunnen die teksten niet horen zonder een gigantische glimlach op ons gezicht. Natuurlijk, de aflevering "Mr. Plough" is veel meer dan alleen een paar geweldige jingles, want we kunnen geen genoeg krijgen van Adam West's cameo en we voelen ons ook verraden door Barney.

5 Lisa's vervanger

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl er geen twijfel over bestaat dat de Summer of 4 Ft. 2” is een van de beste Lisa-afleveringen aller tijden, in ons boek is het Lisa’s Substitute die er uiteindelijk met die titel vandoor gaat. Het was tenslotte de eerste aflevering die Lisa echt de karakterdiepte gaf die ze duidelijk verdient en het maakt ons emotioneel elke keer dat ze het briefje van meneer Bergstrom leest.

4 Je beweegt maar twee keer

Afbeelding
Afbeelding

Door de jaren heen lijdt het geen twijfel dat The Simpsons een lange lijst met hilarische eenmalige personages heeft gehad. Dat gezegd hebbende, voor ons geld moet Hank Scorpio de meest vermakelijke zijn. Een ongelooflijk ondersteunende baas die een superschurk is, die op het ene moment ziet dat Schorpioen aardig is voor Homer en vervolgens probeert mensen uit te schakelen met een vlammenwerper, vermoordt ons elke keer weer.

3 Homer de Grote

Afbeelding
Afbeelding

Een perfect voorbeeld van het vermogen van The Simpsons om een perfecte balans te vinden tussen herkenbare komedie en het werkelijk belachelijke, Homer de Grote is deze show op zijn hoogtepunt. Het is tenslotte gemakkelijk om je in te leven in Homer's droefheid om buitengesloten te worden, mee te zingen met de Stonecutters en ondanks onszelf te lachen om de grappen van de eierraad allemaal in deze ene aflevering.

2 En Maggie maakt drie

Afbeelding
Afbeelding

Een hilarisch televisieprogramma van een half uur, "And Maggie Makes Three" bewijst hoe vermakelijk flashback-afleveringen van Simpsons kunnen zijn. Desondanks moet het absolute hoogtepunt van deze fantastische aflevering het einde zijn waarin Homer terugkeert naar een baan die hij haat voor zijn gezin. Het lijkt immers onmogelijk om "Do It For Her" op het scherm te zien verschijnen zonder een brok in je keel te krijgen.

1 Cape Feare

Afbeelding
Afbeelding

Absoluut tot de rand gevuld met klassieke grappen, als je het ons vraagt, is 'Cape Feare' de beste Simpsons-aflevering aller tijden. Deze aflevering omvatte tenslotte de harken, Bob vastgebonden aan de onderkant van de auto, de agenten die Homer probeerden te leren een nieuwe naam te dragen, en nog veel meer hilarische momenten.