20 weinig bekende feiten over vergeten Jenner broer of zus, Kirby

Inhoudsopgave:

20 weinig bekende feiten over vergeten Jenner broer of zus, Kirby
20 weinig bekende feiten over vergeten Jenner broer of zus, Kirby
Anonim

Nee, je leest het goed. Er is nog een Jenner in deze beroemde familie. De familie Kardashian-Jenner groeit elk jaar. Naarmate ze ouder worden en meer kinderen krijgen, wordt het steeds moeilijker om alle Kardashians te noemen, net zoals het proberen om alle dwergen in Sneeuwwitje te noemen. Het is echter volkomen normaal als je nog nooit van Kirby Jenner hebt gehoord. Kirby Jenner is een parodie-account op IG, waar een man genaamd Kirby Photoshops zichzelf in alle foto's van de Kardashian verwerkt, vooral die van Kendall, die volgens hem zijn twee-eiige tweeling is. Meer dan 1,2 miljoen volgers houden van hem vanwege zijn herkenbaarheid en zijn humor.

Hij werd een begrip nadat hij zijn eigen spin-offshow kreeg op Quibli, een nieuw platform dat in 2020 zal verschijnen. Iedereen die een relatie heeft met deze familie, ook al is het nep, kan op de lijst van Kris Jenner-producties komen. Hoewel Kirby geen echte Kardashian-Jenner is, wordt hij een adoptief lid van de familie. Kim, Kourtney, Khloe, Kylie en natuurlijk Kendall zullen in zijn nieuwe show verschijnen.

20 Hij is de "broederlijke" tweeling van Kendall Jenner

Afbeelding
Afbeelding

Ga opzij, Kylie! Kirby is de tweelingbroer van Kendall. Het is wat er onder zijn IG-bio staat, samen met model en liefhebber van alle dingen. Kirby's toewijding aan zijn tweelingbroer is eindeloos. Op zijn IG kun je de vele avonturen zien die de tweeling samen heeft beleefd van vakanties, kaartjes voor de baan om basketbal te zien en de vele fotoshoots.

19 Hij heeft zijn eigen tv-show

Afbeelding
Afbeelding

Je zult Kirby niet zien in afleveringen van Op de hoogte blijven van de Kardashians, en je zult zijn gezicht ook niet zien in een van de vele spin-offshows. Je zult hem echter zien op zijn nieuwe Quibli-show met zijn andere beroemde broers en zussen. Deze parodie-realityshow wordt in 2020 uitgebracht op dit nieuwe platform.

18 Hij heeft meer dan 1,2 miljoen volgers

Afbeelding
Afbeelding

Kirby heeft net als de rest van zijn beroemde familie meer dan een miljoen volgers op zijn IG. Hij volgt echter maar één persoon: zijn tweelingbroer, Kendall Jenner. Hij heeft duidelijk een favoriete broer of zus, in tegenstelling tot de anderen. Maak je klaar Kylie (en het beroemde ei), want Kirby komt de meest gelikete foto op Instagram overnemen.

17 Hij is hilarisch

Afbeelding
Afbeelding

Kirby staat niet alleen bekend om zijn hilarische foto's, maar ook om zijn bijschriften. In het bijschrift bij deze foto staat dat Kendall een mug is voor zijn kampeertent. Hij geeft zelfs de ontwerper de eer voor zijn pak. Deze foto van hem met een tent, sokken en pantoffels naar het Met Gala is alles.

16 Hij is herkenbaar

Afbeelding
Afbeelding

Kirby is misschien wel onze favoriete Kardashian tot nu toe (sorry Khloe). Zijn reacties op zijn beroemde familie geven ons Chrissy Teigen niveaus van relatabiliteit. Het bijschrift bij de foto hierboven vertelt het verhaal van hoe Kanye en Kirby in totale stilte cornflakes aten en hoe Kirby de herinnering voor altijd zal koesteren. Kirby is zeker goals.

15 Hij is geweldig in Photoshop

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen die naar het account kijkt, ziet zijn geweldige grafische ontwerp en Photoshop-vaardigheden. Als je het hem echter persoonlijk vraagt, zal hij je vertellen dat hij niet weet hoe hij het programma moet gebruiken. Hij zal beweren dat mensen hem ernaar blijven vragen als hij er niet achter kan komen hoe hij met Microsoft Paint moet werken.

14 Hij bestaat al sinds 2015

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt de laatste tijd dat Kirby een nachtelijke sensatie werd met het nieuws over zijn tv-show die uitkomt. Kirby wordt in geen enkel seizoen van Keeping up with the Kardashians genoemd, maar hij bestaat al sinds 2015. Zijn eerste post op de gram was in juli 2015.

13 Niemand kent zijn identiteit

Afbeelding
Afbeelding

Kirby is helaas geen echte Kardashian of Jenner, hoe graag Rob nog een jongen in het gezin wilde. Zijn echte identiteit is op de een of andere manier nog steeds onbekend, een ongelooflijke prestatie in deze tijd in de technologie. Zijn team moet overwerken om het geheim te bewaren. Het zal niet lang meer duren voordat we Kirby's echte naam te weten komen.

12 Het account wordt beheerd door een LA Creative Agency

Afbeelding
Afbeelding

Sorry dat ik het je moet vertellen, maar Kirby wordt niet gerund door de man met de snor. Volgens meerdere sites is Kirby eigenlijk het sociale geesteskind van een creatief bureau in Los Angelos. Ze moeten zich nog aan het publiek openbaren, maar hopelijk zullen ze dat snel doen. Ze verdienen erkenning voor dit uitstekende account.

11 Hij breekt nooit karakter

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel zijn account een parodie-account is, zijn de genieën erachter toegewijd om Kirby zo echt mogelijk te laten lijken. In alle exclusieve interviews die Kirby heeft gedaan, blijft hij in karakter, ongeacht de vragen die hem worden gesteld. Als hem naar Photoshop wordt gevraagd, zegt hij dat hij geen idee heeft wat dat is.

10 Het is zijn droom geweest om zijn eigen spin-off te hebben

Afbeelding
Afbeelding

Kylie had haar eigen spin-off. Khloe en Kourtney hebben hun eigen show gehad. Zelfs de heer Scott Disick heeft zijn eigen show met Flip It Like Disick. Het is altijd Kirby's droom geweest om zijn eigen droom te hebben. Hij noemde zijn ambities voor zijn eigen spin-off al in 2016 in interviews. Nu komen Kirby's dromen uit.

9 Zijn lijst met uitvoerende producenten is waanzinnig

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk zal momager Kris Jenner de leiding hebben over deze Jenner's show. Kirby's tweelingbroer, Kendall, zal ook uitvoerend producent zijn naast Ryan Secrest en Howie Mandell. Ze zouden een tv-show kunnen hebben met ontmoetingen van deze cast van uitvoerende producenten en we zouden urenlang naar binge kijken.

8 Hij houdt van broodjes

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Kirby net als de rest van de Kardashian-Jenner's dol is op salades, kent hij zijn weg op een broodje. Het is een lopende grap op zijn IG om hem een Subway-sandwich te laten eten met zijn glamoureuze broers en zussen. Zoals je hierboven kunt zien, vult de voet lang Kirby's maag niet. Dit model houdt van zijn koolhydraten.

7 Hij is een model

Afbeelding
Afbeelding

Net als de rest van de Kardashian-Jenner-clan, is hij geen onbekende in een professionele fotoshoot. Hij is ook niet bang om zijn kleren voor hen uit te doen. Zijn bio vermeldt 'model' als zijn beroep. Ga uit de weg Kendall, Kirby wordt de volgende Jenner op Vogue.

6 Hij is een adrenalinejunkie

Afbeelding
Afbeelding

De reden waarom Kirby niet bij Keeping with the Kardashians is geweest, is dat hij het druk had met zijn rolschaatscarrière. Hij had ermee ingestemd om deel te nemen aan het laatste seizoen van de show, maar hij raakte verdwaald in een regenpijp toen zijn stuiterbal erin viel.

5 Hij is een liefhebber van alle dingen

Afbeelding
Afbeelding

Volgens zijn biografie is hij niet alleen een model, maar ook een liefhebber van alle dingen. Op zijn pagina is hij te zien poseren met een verscheidenheid aan dieren, waaronder deze dolfijn hierboven. Dit is absoluut een vereiste als je rond Kylie en haar groeiende familie van kleine honden hangt.

4 Genomineerd voor een Webby Award

Afbeelding
Afbeelding

Kirby is genomineerd voor twee Webby-awards. Zijn eerste nominatie was in 2016 in de categorie Social-Humor. Zijn tweede nominatie was in 2017 in de categorie Social-Best Photography & Graphics. Helaas moet hij nog winnen. Het is oké tussen zijn beroemde broers en zussen, de prijzenkast van Kris Jenner moet overvol zijn.

3 Hij heeft ruzie met Mario in Kendall's Team

Afbeelding
Afbeelding

Als je je hebt afgevraagd waarom je hem alleen op zijn account ziet, komt dat omdat hij uit alle foto's van de Kardashian is weggesneden. Hij zei dat het te wijten was aan het vliegen met een drone in Mario's (een lid van Kendall's modeteam) hoofd. Hij vindt het oké om buitengesloten te worden, zolang hij de herinneringen maar kan bewaren.

2 Zijn snor is iconisch

Afbeelding
Afbeelding

Kirby's snor maakt Jonathan Van Ness serieus aan het rennen. Jonathan's tips zullen veel gemakkelijker zijn dan het advies van Kirby op te volgen. In een interview met Allure raadt hij aan een rozen- en avocado-olie te smelten en een kattenpoot te gebruiken voor het aanbrengen of Head & Shoulders als je haast hebt.

1 Genomineerd voor een Shorty Award

Afbeelding
Afbeelding

In 2018 werd Kirby genomineerd in de categorie Meme/Parody Account voor de Shorty Awards. Helaas mocht hij de prijs niet mee naar huis nemen. Dit jaar zal zeker het jaar zijn dat hij de trofee mee naar huis neemt. Momager, Kris Jenner heeft nog een trofee nodig voor haar verzameling. Binnenkort neemt hij prijzen mee naar huis voor zijn nieuwe show.

Aanbevolen: