Weinig bekende feiten over Tom Brady's eerstgeborene, Jack Edward

Inhoudsopgave:

Weinig bekende feiten over Tom Brady's eerstgeborene, Jack Edward
Weinig bekende feiten over Tom Brady's eerstgeborene, Jack Edward
Anonim

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady's oudste zoon Jack Edward Moynahan, ook bekend als John Edward Thomas Moynahan, heeft tot nu toe een illuster leven geleid als een 13-jarige.

Als de enige zoon van Tom met zijn ex-vriendin Bridget Moynahan, was het begin van zijn leven behoorlijk gecompliceerd door de scheiding. Sinds Moynahan is verhuisd van Tom, en Jack in gedeelde voogdij is tussen zijn twee biologische ouders.

Tijdens het proces is Jack een hechte band geworden met zijn inmiddels stiefmoeder Gisele Bündchen. Alsof opgroeien met je vader in het midden van een van de grootste dynastieën in de sportgeschiedenis niet genoeg was. Dus, wie is Jack Edward Brady? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 29 mei 2021, door Michael Chaar: Jack Edward Brady werd geboren in augustus 2007, slechts enkele maanden nadat vader Tom Brady begon te daten met Gisele Bundchen. Tom, die nu de 13-jarige Jack deelt met ex-vrouw, Bridget Moynahan, heeft gemerkt dat hij een echte familieman is. Als het gaat om zijn oudste, Jack, is het geen verrassing dat ook hij professioneel voetbal wil nastreven. Hoewel Jack niet de hele tijd bij Tom is, vanwege de voogdijovereenkomst, maakt het hun tijd samen des te specialer. Hoewel het geen verrassing is dat Jack een atleet wil zijn zoals zijn vader, is één ding dat veel fans niet weten, dat Jack, net als Tom en Gisele, een strikt biologisch, schoon en plantaardig dieet eet.

10 Hij eet niet zoals elk ander kind

Het feit dat hij een kind is, betekent niet dat Jack mag eten zoals elke andere jonge Amerikaan. Vooral met de TB12-methode die over zijn schouder op de loer ligt, is 80% van wat de andere kinderen van Jack en Tom eten groenten. Als het niet biologisch is, mag het niet in huis, wat ook een dieet is dat zowel Tom als Gisele heel strikt volgen!

9 Zijn moeder was zwanger toen Tom met Gisele begon te daten

Tom begon begin 2007 te daten met Gisele Bündchen voordat de twee in 2009 gelukkig trouwden. Met Jack geboren in augustus 2007, zou Moynahan op dat moment waarschijnlijk ongeveer twee maanden zwanger zijn geweest van haar zoon, wat duidelijk maakt dat Tom destijds al met Gisele was gaan daten, die net een nieuwe single had gevonden nadat ze met Leonardo DiCaprio was uitgegaan.

8 Hij lijkt precies op zijn vader

Natuurlijk, vanwege de wetenschap van genetica lijken kinderen vaak op hun biologische ouders, maar een nu 13-jarige Jack en vader Tom tillen het naar een nieuw niveau door er praktisch identiek uit te zien, wat alleen verwacht werd.

Hoewel Jack nog steeds meer dan genoeg tijd heeft om op te groeien, zal hij zeker op zijn vader lijken als hij ouder is, wat zeker niet het ergste is!

7 Zijn vader prijst zijn voetbal-IQ

Het is duidelijk dat Jack veel van de voetbalexpertise heeft opgedaan waarmee hij in zijn leven is omringd. Weet je, met zijn vader als de beste quarterback aller tijden, is het alleen maar passend dat zijn IQ overeenkomt. Tom heeft constant geprezen hoe goed Jack het spel op zo'n jonge leeftijd begrijpt, en hij maakte duidelijk dat hij misschien wel in de voetsporen van zijn vader zou treden.

6 Hij droomt ervan zelf een atleet te zijn

Jacks moeder, Toms ex-vriendin, actrice Bridget Moynahan zei in 2017 al dat haar zoon ervan droomt een professionele atleet te worden, net als zijn vader.

Ze zei ook dat hij zei dat hij een professionele voetballer of een gouden medaillezwemmer wil worden, en met zijn blootstelling aan atleten, zijn we er zeker van dat dat helemaal geen probleem zal zijn, vooral omdat Tom dat zou doen ben er absoluut mee in orde!

5 Jack woont niet fulltime bij zijn vader

Tom en Bridget hebben de voogdij over Jack gedeeld, en omdat Moynahan uit New York woont, brengt hij daar het grootste deel van zijn dagen door, vooral als zijn vader aan het trainen is.

Hoewel opgroeien en wonen in New York zijn voordelen heeft, kan het niet altijd gemakkelijk zijn als je vader de quarterback was voor het NFL-team uit Massachusetts, dat Jack nog steeds vrij vaak ziet, ondanks dat hij moet reizen van staat tot staat.

4 Hij geniet op zijn eigen manier van de spelletjes van zijn vader

Tom vat het niet licht op, wetende dat hij een speciale kans heeft waar zijn eigen kinderen hun vader het spel kunnen zien spelen waar hij van houdt op tv.

Hij weet ook dat Jack de wedstrijden vanuit zijn eigen perspectief bekijkt, en niet vanuit het oog van elke andere criticus, wat weer een geweldige eigenschap is die Jack heeft!

3 De kussende controverse

Toen Tom Jack op de lippen kuste voorafgaand aan de Superbowl van 2018, ontstonden er allerlei speculaties en controverses met betrekking tot de ongepaste en obscure kus.

In alle eerlijkheid, een vader die zijn zoon op de lippen kust, zie je niet elke dag, en daarom veroorzaakte het zo'n wijdverbreide schok bij fans. Nou, het blijkt dat Tom voor niemand verandert, en we nemen het hem niet kwalijk!

2 Zijn moeder weet dat hij in goede handen is als hij bij zijn vader is

Moynahan vermeldde verder dat haar zoon deel uitmaakt van een zeer liefhebbende, accepterende en unieke uitgebreide familie.

Ze heeft Giselle's naam nooit rechtstreeks genoemd, maar heeft constant de situatie erkend terwijl ze wist dat Jack "omringd is door liefde", en laat zien hoe comfortabel de ster is met Jack in de handen van Tom en Gisele.

1 Het favoriete Instagram-onderwerp van zijn vader

Tom heeft van zijn Instagram-account zijn eigen persoonlijke waarderingszone voor zijn kinderen gemaakt, en terecht!

De meeste van zijn berichten zijn tegenwoordig gecentreerd rond zijn liefde voor zijn kinderen, waaronder willekeurige berichten en veel verjaardagshuldes, en natuurlijk is Jack altijd een uitgelicht lid. Ondanks dat hij een voetballegende is, plaatst Tom nog steeds voetbalfoto's, maar het is al geruime tijd een familie-overname.

Aanbevolen: