10 weinig bekende feiten over de oudere broer van Britney Spears, Bryan Spears

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over de oudere broer van Britney Spears, Bryan Spears
10 weinig bekende feiten over de oudere broer van Britney Spears, Bryan Spears
Anonim

Britney Spears is een van de grootste popsterren sinds haar debuut in de jaren '90. Ze heeft lovende kritieken gekregen voor haar muziek, zang en dans. Voordat ze in de wereld bekend stond als de iconische popprinses, was ze een gepassioneerde zangeres en een begaafde studente. In de tijd van vandaag is er veel gebeurd en ze is momenteel op zoek naar een manier om uit haar conservatorium te komen met de sterke en toegewijde steun van haar fans.

Fans waren onlangs geschokt toen ze een interview zagen waarin haar oudere broer, Bryan, praat over Britney's conservatorium, en fans waren even verontwaardigd toen ze zijn seksistische opmerkingen en onwetendheid jegens de FreeBritney Movement hoorden. Wat is er nog meer bekend over de oudere broer van Britney? Hier zijn enkele dingen om te leren.

10 Was Britney's manager

Vanwege familiebelangen werd Bryan de manager van Britney zodra ze enorm beroemd werd. Dit is een van de gevallen waarin een familielid of familielid optreedt als manager, net zoals Celine Dion's echtgenoot René Angélil haar manager was voor zijn overlijden, en Kelly Rowland met Tim Weatherspoon.

Door de manager van zijn jongere zus te worden, had Bryan Spears momenten waarop hij voor de camera verscheen voor veel evenementen en filmografie. Tegenwoordig is Britney's manager momenteel Larry Rudolph, die al bijna 20 jaar bij haar is.

9 hielp ook bij het produceren van Jamie Lynn's projecten

Bryan heeft niet alleen met zijn eerste jongere zus gewerkt, maar hij heeft ook geholpen bij het produceren van de werken van Jamie Lynn. Ze omvatten Jamie Lynn Spears: A Weekend with Jamie Lynn Spears, Nickelodeons hitshow Zoey 101, VideoNow: At Home with Jamie Lynn Spears en Jamie Lynn Spears: When the Lights Go Out. Hij had ook een hand in het produceren van een deel van de muziek van Jamie Lynn, vooral voor haar akoestische versie van de videoclip "Sleepover".

8 heeft een dochter

Alle Spears-kinderen hebben kinderen, met Britney en Jamie Lynn vastgebonden omdat ze respectievelijk twee zonen en dochters hebben, terwijl Bryan slechts één dochter heeft. Gedeeld met zijn vrouw Graciella Sanchez, werd hun dochter Lexie geboren op 2 mei 2011, wat haar bijna tien jaar oud maakt. Hun dochter is toevallig actrice en verscheen in Gucci Always Wins en I Am Britney Jean. Het is mogelijk dat Lexie het volgende beroemde familielid van Spears wordt, als opvolger van haar twee tantes.

7 Lijdde aan astma

Iedereen die aan astma lijdt, moet weten hoe hij de luchtwegaandoening moet bestrijden en moet voorzichtig zijn met hoe en waar hij ademt. Als kind had Bryan astma, en het is mogelijk dat dit genetisch is in de familie Spears.

Britney heeft naar verluidt ook astma en heeft altijd een inhalator bij zich. Gezien Britney's carrière als zangeres, is ze erin geslaagd veel uithoudingsvermogen op te bouwen, dus ze verdient het grootste respect omdat ze haar zang kan bijhouden en tegelijkertijd astma heeft.

6 heeft een zwarte band

Om zijn astma te bestrijden, moest Bryan alles in het werk stellen om zijn ademhalingsaandoening uit zijn jeugd te boven te komen. Hij deed dit door karate als therapie te gebruiken. Het hielp hem enorm en beloonde hem met een zwarte band. Met hulp van medicijnen, ademhalingsoefeningen en warming-ups voordat fysieke activiteit wordt ondernomen die veel energie vereist, is het prijzenswaardig dat zowel Bryan als Britney deze langdurige ontstekingsziekte hebben doorstaan.

5 ontmoette zijn vrouw dankzij Jamie Lynn

Het is grappig hoe het lot uitpakt voor twee mensen die bij toeval in het huwelijk treden. Zonder Jamie Lynn had Bryan zijn vrouw Graciella Sanchez niet ontmoet. Ze was de manager van Jamie Lynn, oprichter van One Talent Management en afgestudeerd aan Yale. De twee trouwden in 2009 en hadden een privéceremonie om dit te vieren. Twee jaar later verwelkomden ze hun dochter Sophia Alexandra, die verder gaat dan Lexie.

4 Houdt het leven op een laag pitje

In tegenstelling tot zijn zussen en moeder is Bryan helemaal niet actief op sociale media. Hoewel hij op veel foto's op Instagram en nieuwsberichten is getoond, weten we niet veel over hem, behalve van wat openbaar is.

Alles wat we zien is wat we krijgen, dus in vergelijking met Britney en Jamie Lynn is er zeker minder bekend over Bryan. Aangezien hij niet de beroemdste Spears is, is het logisch om niet veel over hem te weten.

3 Geboren met een bacteriële longinfectie

Het is eng om te geloven, maar het leven zou heel anders zijn geweest voor de familie Spears als Bryan na zijn geboorte niet onmiddellijk medische hulp had gekregen. Zodra hij ter wereld werd gebracht, had hij een bacteriële longinfectie, en het was eigenlijk een situatie van leven of dood.

Hierdoor moest hij een week in het ziekenhuis blijven met een infuus aangesloten op hem. Zijn moeder Lynne herinnerde zich het moment in haar memoires en dankte God dat hij hem had laten leven.

2 Alma Mater en majoor

Bryan Spears-interview
Bryan Spears-interview

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat zijn moeder een diepgaande invloed op Bryan had. Het is duidelijk dat de twee hecht zijn, en die relatie kan het oudste Spears-kind hebben beïnvloed om naar de alma mater van zijn moeder te gaan.

Na de middelbare school ging Bryan naar de Southeastern Louisiana University en studeerde af met een major in kinesiologie. Het is niet de eerste keer dat iemand een baan heeft buiten zijn hoofdvak, maar het is interessant om je voor te stellen wat er had kunnen zijn als Bryan een baan had gehad die verband hield met kinesiologie.

1 heeft Britney veilig en probleemloos gehouden

Als oudere broer is het normaal dat Bryan ervoor zorgt dat er voor zijn jongere broers en zussen wordt gezorgd. Tijdens zijn tijd als Britney's manager zorgde hij ervoor dat zijn jongere zus veilig was tijdens de tour en niet in de problemen kwam, aangezien ze toen nog minderjarig was. Britney dankt hem voor de steun van toen.

Op dit moment kan Bryan hopelijk snel beseffen dat Britney het in haar eentje goed zal doen, en dat ze de voogdij van haar vader of iemand anders niet nodig heeft om haar te vertellen hoe ze haar leven moet leiden.

Aanbevolen: