The Voice: 20 feiten achter de schermen die de meeste mensen niet weten

Inhoudsopgave:

The Voice: 20 feiten achter de schermen die de meeste mensen niet weten
The Voice: 20 feiten achter de schermen die de meeste mensen niet weten
Anonim

Iedereen weet hoe geweldig deze tv-show is! Het gaat erom zangers een platform te geven om hun talent met de wereld te delen. Het voortdurend ontdekken van verborgen talent bij nieuwe mensen is waar The Voice zich op richt. Het coolste aan deze show is het feit dat er een aantal echt geweldige juryleden zijn die de deelnemers graag aanmoedigen en steunen! Deze show heeft juryleden die de deelnemers opbouwen, niet afbreken.

We hebben bijvoorbeeld sterren als Adam Levine, Alicia Keys, Blake Shelton, Gwen Stefani, Jennifer Hudson en de majestueuze Kelly Clarkson! Kelly Clarkson kan zich waarschijnlijk gemakkelijk inleven in de deelnemers aan deze show, omdat ze ooit de winnaar was van een zangwedstrijdshow … American Idol! Er gebeuren zoveel interessante dingen achter de schermen van dit ongelooflijk competitieve tv-programma. Er is veel meer onder het oppervlak om te ontdekken.

20 zangkandidaten krijgen drie maanden stemtraining voordat ze auditie doen

Je zou kunnen denken dat deelnemers aan een zangwedstrijdshow geen training zouden krijgen voordat ze in de show verschijnen… Maar dat is niet het geval voor The Voice. Alle deelnemers krijgen drie maanden stemtraining voordat ze auditie doen voor de camera's! We vragen ons een beetje af hoe ze klonken voor de professionele training?

19 Om geld te besparen, vervangen producenten constant juryleden

Vraagt iemand zich ooit af waarom we altijd een nieuwe reeks gezichten op de rechterstoel zien? We hebben Adam Levine, Blake Shelton, Alicia Keys, Gwen Stefani, Kelly Clarkson, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, John Legend en nog veel meer door die stoelen zien bewegen! Het is omdat producenten geld proberen te besparen.

18 Adam Levine is een rechter die zijn telefoon niet neerlegt

Adam Levine is een geweldige jurylid omdat hij altijd zulke geldige punten heeft om te maken en geweldig advies te geven aan de deelnemers. Iets dat mensen in de show helaas hebben opgemerkt, is het feit dat hij zijn telefoon zelden neerlegt! Er moet iets heel interessants op dat scherm van hem staan.

17 Tijdens reclamepauzes krijgen de juryleden make-up touch-ups

Tijdens reclameblokken krijgen alle juryleden make-up-retouches, wat vrij typerend is voor elk tv-programma zoals dit! De juryleden willen er op hun best uitzien als de camera's weer worden ingeschakeld, omdat ze weten dat de wereld erop afstemt en ze weten dat hoewel ze de zangers beoordelen, ook zij door de wereld worden beoordeeld!

16 CeeLo Green werd beschuldigd van aanranding buiten set

CeeLo Green werd helaas beschuldigd van mishandeling, maar de mishandeling vond niet plaats op de set van The Voice. Toen het nieuws over dit schandaal eenmaal uitbrak, was CeeLo Green niet welkom om langer op de show te blijven. Mensen waren erg overstuur over dit incident en wilden niet dat hij in een van die rode stoelen zat.

15 De winnaar van seizoen één had problemen met zijn label

Hoe triest het ook is om te zeggen, de winnaar van het eerste seizoen van deze epische show had grote problemen met het label waarop hij getekend had. Uiteindelijk heeft hij afscheid genomen van zijn label. Zijn naam is Javier Colon en we vinden het vervelend om te weten dat het niet goed met hem is gegaan, ondanks het feit dat hij de eerste winnaar van de show ooit is.

14 Iedereen was boos op Adam Levine omdat hij Reagan vreemd hield

Adam Levine besloot Reagan Strange in de show te houden en fans waren er echt niet blij mee. Ze hadden het gevoel dat hij haar alleen hield omdat hij Reagan Strange kon relateren aan zijn twee dochters, terwijl hij in plaats daarvan gefocust had moeten zijn op talent en bekwaamheid. Zijn keuze om dit te doen leidde tot de uitschakeling van DeAndre Nico.

13 Carson Daly vliegt heen en weer tussen steden om 'The Voice' te hosten

In 2017 onthulde Carson Daly op The Ellen Show het feit dat hij een supergek schema heeft om de gastheer van de stem te zijn. Hij moet heen en weer vliegen tussen New York en Los Angeles om The Today Show en The Voice te filmen. Hij doet wat hij moet doen om zijn agenda goed te laten aansluiten.

12 Deelnemers moeten een gek contract ondertekenen

Iedereen die een deelnemer aan The Voice wil zijn, moet een contract ondertekenen waarin vrijwel staat dat ze instemmen met mogelijke vernedering. Vernederd of beschaamd worden voor de camera is voor niemand gemakkelijk om mee om te gaan… Vooral als het gaat om zangkwaliteiten en talenten. Daarom moeten de deelnemers dit contract ondertekenen.

11 Als een deelnemer met zijn coach wil repeteren, moeten ze manoeuvreren rond het schema van hun coach

Het is echt aan de coach van beroemdheden als het gaat om het plannen van repetities met hun specifieke deelnemers. De coaches van beroemdheden hebben hun eigen drukke schema's om te onderhouden en te beheren, buiten dit tv-programma om. Dat gezegd hebbende, moeten de deelnemers vertrouwen op het schema van hun coach om hun repetitiedata te plannen.

10 Adam Levine's Een Justin Timberlake Wannabee? Christina Aguilera denkt van wel…

Christina Aguilera beweerde dat Adam Levine een Justin Timberlake-wannabe is. Het was een beetje een lage klap en het is vrij duidelijk dat Adam Levine en Christina Aguilera het daar zeker een tijdje met elkaar hebben uitgevochten. Ze brachten samen een nummer uit genaamd "Moves Like Jagger".

9 De deelnemers kunnen hun eigen nummers niet kiezen om op te treden

Een deel van wat zo geweldig is aan zingen, is het feit dat zangers alle liedjes ter wereld mogen zingen die ze willen! Helaas mogen de deelnemers tijdens deze show hun eigen liedjes niet kiezen. Ze krijgen te horen welke liedjes ze voor de camera moeten spelen.

8 Deze deelnemer nam afscheid van haar huis, relatie en baan voor 'The Voice'

Jessie Polen, alias Charlotte Soms gaf ze haar huis, haar relatie en haar baan op om deel te nemen aan The Voice. Over totale toewijding gesproken! Ze deed wat veel andere deelnemers misschien te bang zijn om haar dromen na te jagen om een beroemde zangeres te worden.

7 De stemmen van seizoen zes werden niet correct geteld

In seizoen zes werden de stemmen op de een of andere manier niet correct geteld. Dit was destijds een groot schandaal. Mensen vroegen zich af waarom een show als The Voice geen goed systeem had om ervoor te zorgen dat een ongeluk als dit volledig kon worden vermeden. We krabben hier nog steeds over.

6 Producers van 'The Voice' krijgen niet altijd het krediet dat ze verdienen

We vinden zeker dat de producers van The Voice alle eer moeten krijgen die ze verdienen. Ze werken samen om een geweldige show neer te zetten waar de wereld naar kan kijken. Hier afgebeeld, zien we John Lingard, een van de deelnemers. Hij heeft uitgesproken dat hij denkt dat de producenten niet genoeg krediet geven.

5 De livetour van 'The Voice' werd snel geannuleerd

De live tour van The Voice leek een hit te worden! Omdat het tv-programma zo populair is, ging iedereen er gewoon vanuit dat de live-tour golven zou maken dat we net zo groot zijn. Helaas deed de livetour het niet goed en werd prompt geannuleerd. Het duurde niet te lang.

4 Gwen Stefani en Blake Shelton ontmoetten elkaar en vielen voor elkaar op de set

Gwen Stefani en Blake Shelton vielen voor elkaar op de set van deze geweldige show terwijl ze allebei als juryleden aan het werk waren. Nu we deze twee samen zien, is het alleen maar logisch dat ze vanaf het begin bij elkaar hadden moeten zijn! Ze vormen een geweldig paar en een geweldig team.

3 Als een deelnemer eenmaal is afgetrapt, kunnen ze geen afscheid meer nemen

Net als bij de meeste competitie-tv-shows, is het een deelnemer die eenmaal van de show is afgetrapt, niet toegestaan om afscheid te nemen van de andere deelnemers aan de tv-show. Deze regel is hoogstwaarschijnlijk van kracht om de overgangsperiode van eliminatie zo snel mogelijk te laten verlopen. De producers willen waarschijnlijk ook dat het minder ongemakkelijk aanvoelt.

2 Het beroemde "Whoosh"-geluid is er eigenlijk niet

Als een rechter het leuk vindt wat ze horen, kunnen ze op de knop drukken en zich omdraaien in hun stoel om de zang onder ogen te zien! Wanneer we naar de show kijken, kunnen we een luid "whoosh" -geluid horen, maar in werkelijkheid is dat geluid er niet echt. Het is gewoon bewerkt voor het effect.

1 Er zijn geen mainstream popsterren uit 'The Voice' gekomen

Vreemd genoeg zijn er geen mainstream popartiesten voortgekomen uit het winnen van The Voice. We zouden denken dat na zoveel seizoenen minstens één van de winnaars een popster zou worden op hetzelfde niveau als Kelly Clarkson en Carrie Underwood. Het is nog niet gebeurd, maar dat betekent niet dat het op een gegeven moment niet zal gebeuren!

Aanbevolen: