15 dingen die de meeste mensen niet weten over TLC's Little People, Big World

Inhoudsopgave:

15 dingen die de meeste mensen niet weten over TLC's Little People, Big World
15 dingen die de meeste mensen niet weten over TLC's Little People, Big World
Anonim

TLC's hitshow, Little People, Big World, heeft kijkers sinds 2006 met succes vermaakt en ze hebben een zeer toegewijde aanhang gekregen! Fans zijn echter bij meer betrokken geraakt dan alleen de show. Ze zijn geïnteresseerd in het persoonlijke leven van de familie Roloff en volgen hen op sociale media voor updates over hun leven en carrière.

Little People, Big World heeft zeker een manier om contact te maken met hun publiek, en veel hiervan kan worden toegeschreven aan het feit dat er zich veel echt drama afspeelt op de set. De tegenslagen van deze familie laten ons zeker geen tekort aan entertainment. Er gebeurt zoveel tijdens het filmen en achter de schermen dat fans in totaal ongeloof zouden achterlaten.

15 Jacob werd gedwongen om op de show te zijn

Jacob was pas 9 jaar oud toen hij voor het eerst in deze show verscheen, en helaas was het met geweld. Hij is open en eerlijk geweest over het feit dat hij niet op televisie wilde komen, maar zijn ouders dwongen hem om mee te doen aan de familieshow. Hij blijft worstelen met de gevolgen van roem en heeft tot op de dag van vandaag zeer gespannen relaties met zijn familie.

14 Matt en zijn DUI's

Het lijkt erop dat Matt Roloff een aantal onverantwoordelijke beslissingen heeft genomen als het gaat om het besturen van een motorvoertuig. Zijn strafblad zal een vrij duidelijk verhaal vertellen over de geschiedenis van de aanklachten tegen hem. Op een gegeven moment meldde Radar Online dat hij binnen een periode van vier jaar twee keer was gearresteerd voor rijden onder invloed.

13 Audrey en Jeremy's conservatieve waarden beledigen kijkers

Audrey en Jeremy zijn niet verlegen om hun mening te uiten… zelfs als ze weten dat hun mening niet algemeen aanvaard zal worden. Audrey's opvattingen zijn over het algemeen erg conservatief van aard en ze heeft uitgehaald naar degenen die ervoor kiezen om een meer vrijgevochten, alternatieve levensstijl te leiden. Het is gemakkelijk om een haatclub op te bouwen met zulke eenzijdige opvattingen.

12 Jacob stopte met school

Jacob had het echt moeilijk en had voortdurend problemen met zijn familie. Ze wilden dat hij zijn opleiding zou voortzetten, maar hoe meer ze hem aanmoedigden, hoe meer hij in opstand kwam. Uiteindelijk ging hij helemaal niet meer naar de middelbare school en stopte hij ermee. Het is zijn verdienste dat hij in latere jaren zijn opleiding online voortzette.

11 De boerderij is aangeklaagd

Er is geen gebrek aan drama in dit gezin. In oktober 2019 werd er een rondleiding gegeven op het terrein van de Roloff Farm, en volgens Radar Online leidde dit tot een ernstige verwonding en een rechtszaak van $ 1 miljoen dollar. Linda Farrall beweert dat ze van het paviljoen is gevallen door nalatigheid van de Roloffs, en beweerde dat ze geen vangrails hadden geïnstalleerd.

10 Hun buren mogen ze niet

Stel je voor dat je naast de Roloffs woont en dat fans en toeristen constant door het pand paraderen. Dit klinkt als een vreselijke deal voor hun buren en het is geen wonder dat ze niet met elkaar overweg kunnen. Buren van de boerderij hebben constant problemen met mensen die op straat parkeren en luidruchtig zijn, vooral tijdens het pompoenseizoen!

9 Jacob zegt dat de show een farce is

De afgelopen jaren heeft Jacob zeer uitgesproken over zijn afkeer van de show. Hij heeft er een punt van gemaakt om fans te informeren dat de show een farce is en dat wat ze zien niet echt is hoe zijn gezinsleven zich ontvouwt. Hij beweert dat de show zwaar geënsceneerd en gescript is, en dat het het verst verwijderd is van "Reality TV".

8 Amy's bedrijf had een vervelend knaagdierprobleem

Toen Amy Roloff besloot haar ongelooflijke bakkunsten over te nemen en samen te werken met Beaverton Bakery, dacht ze dat ze een geweldige zet deed. Dingen liepen niet helemaal zoals ze had verwacht toen Beaverton werd stilgelegd als gevolg van een knaagdierplaag. Katu meldt de inspecteur als te zeggen; "was waarschijnlijk het meest extreme voorbeeld van knaagdierplaag waar ik ooit tegenaan ben gelopen".

7 Matt Roloff's Death Hoax

Wat is een show zonder een ouderwetse death hoax? Het drama ontvouwde zich aan het einde van het 5e seizoen, toen Matt Roloff plotseling verdween vanwege meldingen van een ernstig gezondheidsprobleem. Zijn plotselinge afwezigheid was zo abrupt en langdurig dat fans begonnen te speculeren dat zijn gezondheidsangst een verhaal was dat werd gebruikt om zijn overlijden te verdoezelen. Natuurlijk weten we nu allemaal dat hij nog leeft.

6 Jacob had problemen met drugsgebruik

De altijd uitdagende Jacob Roloff moet worden gecrediteerd voor zijn ongelooflijke eerlijkheid. Hij maakt geen scrupules over wie hij is of wat hij doet, en of je het nu eens bent met zijn acties of niet, het is moeilijk om zijn oprechtheid te ontkennen. Hij heeft openlijk gesproken over zijn affiniteit met wiet en alles wat met wiet te maken heeft, en als je dit als een 'drugsmisbruik'-probleem beschouwt, zijn we er vrij zeker van dat het hem niets kan schelen…

5 Audrey is beschuldigd van homofobie

Audrey is ervan beschuldigd homofoob te zijn als direct gevolg van beledigende opmerkingen die ze op haar eigen sociale media heeft gepost. Ze heeft een blog genaamd Beating 50 Percent en ze heeft dit forum gebruikt om openlijk de LGBT-gemeenschap te mijden. Ze geeft openlijk toe dat dit geen levensstijl is waar ze het mee eens is, en is niet altijd gevoelig voor de bewoordingen die ze kiest te gebruiken.

4 De cast had problemen met uitbetalingen van de show

Jacob is het eerste castlid dat in je opkomt als we denken aan uitbetalingen die mis zijn gegaan met dit tv-programma. Hij heeft zich uitgesproken over het feit dat hij niet goed wordt gecompenseerd voor het werk en de tijd die hij besteedde aan het filmen. Screen Rant meldt dat hij het gevoel had dat hij uit zijn jeugdgeld was opgelicht.

3 De show verpestte Jacobs relatie met zijn familie

Deze show veroorzaakte zoveel spanning tussen Jacob en zijn familie dat ze tot op de dag van vandaag van elkaar vervreemd zijn. Hij bekent zijn gebrek aan interesse om in de show te verschijnen, waarbij hij zegt dat zijn ouders hem dwongen mee te doen, en dit alles leidde tot een aantal zeer harde gevoelens tussen hen. Het kan niet gemakkelijk zijn om camera's in je huis te hebben, en voor Jacob was het helemaal niet de levensstijl die hij wilde leven.

2 Matt scheidde van Amy en ging uit met een voormalige werknemer

Toen Matt en Amy Roloff hun scheiding aankondigden, waren fans geschokt en verward. Amy verklaarde publiekelijk dat de scheiding nooit haar bedoeling was, maar het leek erop dat Matt heel snel verder was gegaan. In een ongemakkelijke speling van het lot was zijn vriendin niemand minder dan de algemeen directeur van de boerderij, Caryn Chandler. Au!

1 Amy's dwerggroei veroorzaakte aanzienlijke gezondheidsproblemen

Na zo lang naar de show te hebben gekeken, raken we gewend aan de strijd van degenen die met dwerggroei worden geconfronteerd, en worden we in zekere zin ongevoelig voor hun strijd. Amy Roloff heeft als gevolg daarvan stilletjes geworsteld met ernstige gezondheidsproblemen, nadat ze stilletjes had geleden tijdens het filmen van de serie. Het hele gezin heeft gezondheidsproblemen gehad die ontstaan als gevolg van dwerggroei.

Aanbevolen: