KUWTK: 20 foto's van de Kardashians en Jenners van seizoen 1 tot nu

Inhoudsopgave:

KUWTK: 20 foto's van de Kardashians en Jenners van seizoen 1 tot nu
KUWTK: 20 foto's van de Kardashians en Jenners van seizoen 1 tot nu
Anonim

Keeping Up with the Kardashians is officieel begonnen aan het 17e seizoen op E!. De familie heeft op dit moment meer dan 250 afleveringen gefilmd en eerlijk gezegd leven we nog steeds voor elk moment. Om eerlijk te zijn, de show is momenteel niet op zijn sterkst, maar het is niet alsof we niet genoeg seizoenen hebben om terug te gaan en te kijken wanneer we vinden dat hun huidige drama een beetje saai wordt.

In 2007 veranderde alles voor de Kardashians en Jenners, maar ook voor Hollywood in het algemeen. Deze familie ging van niemand naar de grootste verzameling namen die het kleine scherm ooit heeft gezien. Ter ere van hun verhaal kijken we terug naar 20 foto's die laten zien hoe ver ze zijn gekomen sinds de eerste première van seizoen 1. Dat klopt, we gaan terug naar een tijd waarin Kim nog slechts een Paris Hilton-wannabe was en Kylie niet de jongste miljardair ter wereld was. Wie is er klaar?

20 Waar het allemaal begon

Aangezien we nu in seizoen 17 zijn, vermoeden we dat er enkele kijkers zijn die nog nooit hebben gezien hoe de fam eruit zag toen het allemaal begon. Nou, hier zijn ze dan (de meeste toch)! Kendall en Kylie waren nog maar een paar kinderen en we kunnen aan het gezicht van Ryan Seacrest hier zien dat hij zich net realiseerde dat hij de beste zakelijke beslissing van zijn carrière had genomen.

19 De nieuwe gezichten van reality-tv

Zelfs na 17 seizoenen moet de show nog van zijn roots afdwalen. Vandaag de dag kijken we nog steeds naar het echte en gecreëerde drama dat de familie gebruikt voor verhaallijnen, de meisjes die doen alsof ze salades eten en natuurlijk de individuele interviews. Zoals we kunnen zien aan deze vroege opname, hoewel er nog steeds veel hetzelfde is over onze geliefde crew, is hun uiterlijk één ding dat zeker is veranderd.

18 Een andere Rob onthouden

Voor degenen die de hele tijd al bezig zijn geweest, is deze herinnering niet nodig. Maar voor degenen die er nog niet zijn geweest, hier is hoe seizoen 1 Rob eruit zag. De jongen was een baanster, een ambitieus model en hij had de geest van een echte ondernemer. We zullen dit echter zeggen, hij wist net zo goed hoe hij drama moest beginnen als al zijn zussen …

17 Maak kennis met onze "Momager"

Tijdens de beginjaren van Keeping Up zagen we Kris Jenner langzaam maar zeker de 'momager' van al haar kinderen worden. Zelfs in de afleveringen van vandaag pikken ze Kris altijd uit voor het begunstigen van het kind dat op een bepaald moment het meeste binnenha alt. Maar goed, niemand in de biz werkt harder dan Kris Jenner en dat is gewoon een feit.

16 Zusterliefde

Zeggen dat KUWTK catfights heeft gehad tussen onze favoriete zussen, zou het understatement van het jaar zijn. De show draait om de ruzies die deze meiden met elkaar hebben. Dat gezegd hebbende, we hebben nog nooit een gevecht gezien dat niet is geëindigd in een verzoening. Deze familie is zo strak als ze komen.

15 Khloé & Lamar

De bruiloft van Khloé Kardashian en NBA-ster Lamar Odom was groot nieuws. Het is duidelijk dat het hele evenement voor de camera's van KUWTK plaatsvond. De bruiloft vond plaats in september 2009, ongeveer 1 maand nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Hoewel we weten dat Khloé's beslissing om van Lamar te scheiden een zware beslissing was, waren velen van ons echt dol op het paar.

14 De scène die niemand ooit zal vergeten

Op dit moment zijn zelfs degenen die nog nooit een aflevering van KUWTK hebben gezien zich bewust van dit historische televisiemoment. Toen de Kardashians naar Bora Bora gingen voor een ontspannen familie-uitstapje, werd Kim verrast door een onverwachte worp in de oceaan. De driftbui die begon nadat ze zich realiseerde dat haar diamanten oorbel ontbrak, was reality-tv-goud.

13 72 dagen huwelijk

Als je in 2011 al met je ogen had geknipperd, had je het huwelijk van Kim Kardashian en Chris Humphries heel goed kunnen missen. Het paar trouwde vrij snel (hoewel lang niet zo snel als Khloé en Lamar) en ze scheidden nog sneller. Toen het nieuws kwam dat Kim al na 72 dagen de echtscheiding had aangevraagd, waren velen er snel bij om te raden dat het hele huwelijk een publiciteitsstunt was geweest.

12 Een nieuwe generatie Kardashians

Jarenlang was de relatie van Scott Disick en Kourtney Kardashian niet alleen een belangrijke verhaallijn voor KUWTK, maar het was ook een broodnodige bron van komedie voor de show. Scott's onstuimige gedrag in combinatie met Kourtney's "moeder" van de familiesfeer was gewoon te goed. Hier kijken we naar een van de eerste foto's die ze namen met hun eerstgeborene, Mason.

11 Kylie's Sweet 16

Nee, je ogen spelen geen parten met je! Dat is eigenlijk Drake die optreedt op Kylie Jenner's sweet 16-viering. Dit was nog maar 6 jaar geleden, maar kijk eens hoe verschillend Kylie en Drake er allebei uitzien! Merk ook op dat aan Kylie's zijde haar nu ex-bestie Jordyn Woods staat. Konden we haar maar waarschuwen…

10 Omgaan met de moeilijke dingen

Hoewel ze er in de loop der jaren zeker goed voor zijn betaald, moeten we aannemen dat het voor deze meisjes niet altijd gemakkelijk is geweest om de camera's in de buurt te hebben. We zijn getuige geweest van elk probleem waarmee dit gezin ooit te maken heeft gehad, inclusief dit moment waarop Kris en Bruce hun dochters meedeelden dat ze zouden gaan scheiden na bijna 25 jaar huwelijk.

9 Grote gezinnen komen met grote liefde

Hier is nog een foto van de dag dat Kendall en Kylie erachter kwamen dat Kris en Bruce zouden gaan scheiden. Hoewel dit nieuws duidelijk zwaar was voor de hele bende, zijn Kendall en Kylie de twee jongste en niet te vergeten, de enige twee die eigenlijk de biologische kinderen van Bruce zijn. Gelukkig was grote zus Khloé er voor steun.

8 Nog een dag, nog een glamour

Na het bekijken van 17 seizoenen van KUWTK, is het heel duidelijk dat deze meiden nooit ver weg zijn van hun gewaardeerde glamourteams. Er hoeft niet eens een evenement te zijn, alleen een gemiddelde woensdag vereist een volledige spar van top tot teen. Maar om eerlijk te zijn, wie wil er niet altijd zo fantastisch zijn?

7 Kim & Kanye

Kim Kardashian en Kanye West samenkomen was iets dat gewoon bedoeld was. Hoewel haters kunnen beweren dat hun relatie gebaseerd is op slimme zakelijke beslissingen, zou iedereen die de show heeft gezien niet zo snel oordelen. Kim en Kanye waren jarenlang heel goede vrienden voordat ze zelfs maar begonnen met daten. Timing is alles!

6 Dood de hele dag elke dag

Natuurlijk hebben we, met zoveel seizoenen uit, nogal wat promofoto's van dit stel gezien. Onnodig te zeggen dat de Kardashian-Jenners echt weten hoe ze een posterfoto moeten maken. Afgezien van de foto's die voor hun show zijn gemaakt, poseert deze familie altijd voor dingen als kerstkaarten en familieportretten.

5 Groot nieuws=dikke knuffel

Dit was een groot moment voor ons meisje Khloé. Fans zullen zich herinneren dat Khloé, toen ze met Lamar getrouwd was, moeite had om zwanger te worden. Na veel tranen over de kwestie, kon Khloé in 2018 eindelijk aankondigen dat ze zwanger was van het kind van baby papa Tristan Thompson. Deze foto is gemaakt terwijl Khloé en Kris het blijde nieuws vierden.

4 Hoe ouder ze worden, hoe gemener hun gevechten worden

Deze vier screenshots vertegenwoordigen volledig de houding van deze vier gedurende de meest recente seizoenen. Kim heeft er genoeg van en werpt echte schaduw in ieders richting. Kris beslist (zoals altijd) hoe ze het rundvlees het beste kan verkopen. Khloé leeft voor elk moment. En Kourtney. Nou, Kourtney is met alle problemen begonnen en leunt nu achterover en geniet van het resultaat.

3 Forever Matching

Niemand past outfits zo aan als de Kardashians en Jenners. Zoals we op deze foto kunnen zien, kan zelfs Caitlyn Jenner nu meedoen voor al het bijpassende plezier. Laat je niet misleiden door Lamar achterin, hij en Khloé zijn al lang voorbij. Maar toen hij eenmaal hersteld was van zijn enge overdosis, was de familie duidelijk blij hem weer in de buurt te hebben.

2 Zou Kourtney verder kunnen gaan met KUWTK?

We hebben veel zien veranderen in de hoeveelheid schermtijd die elke zus heeft gekregen in de afgelopen seizoenen van KUWTK. Kylie is niet meer zo duidelijk als ze ooit was, Rob is al jaren geen vaste serie meer en nu lijkt het erop dat Kourtney zich ook terugtrekt. Hoewel ze haar vertrek niet officieel heeft aangekondigd, heeft ze veel minder gefilmd dan Kim en Khloé.

1 De beroemdste familie ter wereld

Ook al zijn de beoordelingen voor KUWTK niet zo sterk als ze ooit waren, dankzij de serie hoeven deze meiden zich nooit zorgen te maken dat ze weer werk vinden. Wat begon als een experimenteel project voor E!, is uitgegroeid tot de langstlopende realityshow in de Amerikaanse geschiedenis. Een dikke pluim voor Ryan Seacrest en Kris Jenner die ons jarenlang plezier hebben bezorgd!

Aanbevolen: