Big Bang Theory: 15 foto's van de cast van seizoen 1 versus seizoen 12

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory: 15 foto's van de cast van seizoen 1 versus seizoen 12
Big Bang Theory: 15 foto's van de cast van seizoen 1 versus seizoen 12
Anonim

Zoals sommige van de acteurs op deze lijst, werd The Big Bang Theory beter met de jaren. Hoewel de show in eerdere seizoenen gemengde recensies kreeg, behoorden de laatste seizoenen tot hun beste. De show was oorspronkelijk gericht op vijf personages: Penny, Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Howard Wolowitz en Raj Koothrappali. Hoewel er nog een aantal vaste seizoensgasten werden toegevoegd door de finale van de show, waaronder Howard's vrouw Bernadette en Sheldon's vrouw Amy.

The Big Bang Theory liep 12 seizoenen, wat lang is voor elke show. De acteurs die voor seizoen één zijn ingehuurd, zien er na zoveel jaren fotograferen totaal anders uit. Terwijl sommigen eruit zien alsof ze geen dag ouder zijn geworden, zijn er anderen die zeker hun leeftijd laten zien. Hier zijn 15 foto's van de cast van seizoen 1 tot seizoen 12.

15 Penny wordt beter met de leeftijd

Afbeelding
Afbeelding

Kaley Cuoco begon Penny te spelen toen ze nog maar 22 jaar oud was. Dus zelfs na de 12 seizoenen van The Big Bang Theory was ze nog maar 34 jaar oud. Dit is misschien een van de redenen waarom Kaley er nog steeds zo geweldig uitziet. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Kaley alleen maar beter wordt met de leeftijd.

14 Sheldon ontdekte een manier om niet ouder te worden

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Sheldon Cooper 27 jaar oud is tijdens het eerste seizoen van The Big Bang Theory, was Jim Parsons 34 jaar oud. Zelfs na 12 seizoenen Sheldon te hebben gespeeld, ziet Jim er geweldig uit. Zeker voor een 46-jarige. Ik vraag me af of Sheldon Cooper in het geheim een manier heeft ontdekt om veroudering tegen te gaan.

13 Leonard ziet er zo oud uit

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Sheldon en Leonard in het eerste seizoen allebei 27 jaar oud waren, verschillen de acteurs die hen spelen een paar jaar van elkaar. Johnny Galecki was 32 jaar oud toen de show begon, en hij eindigde de show toen hij 44 jaar oud was. Hoewel Johnny de show er geweldig uitzag, begon hij tegen het einde van de show zeker op zijn werkelijke leeftijd te lijken.

12 Howard's kapsel krijgt een upgrade

Afbeelding
Afbeelding

Zowel Simon Helberg als zijn personage, Howard Wolowitz, zijn ongeveer even oud. Hij begon de show toen hij 27 jaar oud was en eindigde het op 39 jaar oud. Simon Helberg werd zeker ouder, maar het was niet allemaal slecht. Een van de grootste verschillen is een upgrade in zijn kapsel, en die had al lang op zich laten wachten.

11 Raj Ages Like Fine Wine

Afbeelding
Afbeelding

Rajesh Koothrappali wordt gespeeld door Kunal Nayyar, die 26 jaar oud was tijdens seizoen één. Raj werd veel gepest vanwege zijn gebruik van "meisjesachtige" schoonheidsproducten, maar blijkbaar was hij iets op het spoor. In de 12 seizoenen van de show lijkt het erop dat Raj slechts ongeveer de helft daarvan is geworden.

10 Volwassenheid ziet er geweldig uit op Bernadette

Afbeelding
Afbeelding

Bernadette Rostenkowski-Wolowitz maakte in seizoen drie kennis met The Big Bang Theory en werd een vaste waarde in seizoen vier toen ze zich verloofde met Howard. Melissa Rauch was 29 jaar oud toen ze Bernadette begon te spelen. Hoewel ze er altijd prachtig uitzag, leek ze er alleen maar beter uit te zien naarmate de show vorderde.

9 Amy houdt haar oma-garderobe

Afbeelding
Afbeelding

Dr. Amy Farrah Fowler verscheen voor het eerst in seizoen drie van The Big Bang Theory als Sheldons vriendin die een meisje is, hoewel haar modekeuzes te wensen overlieten. Mayim Bialik was 35 jaar oud toen ze voor het eerst in de show verscheen. Hoewel Amy er niet uitziet alsof ze veel ouder is geworden, kan haar garderobe wel een update gebruiken!

8 Stuart wordt niet gracieus ouder

Afbeelding
Afbeelding

Kevin Sussman speelde de rol van Stuart Bloom, de eigenaar van ieders favoriete stripboekwinkel. Kevin was 39 jaar oud toen hij voor het eerst verscheen in The Big Bang Theory. Hij is waarschijnlijk degene die het minst gracieus ouder wordt. Hoewel, Stuart de oudste in de groep is, dus we denken dat hij er wat ouder uit zou moeten zien.

7 Mary Cooper is de ultieme moeder

Afbeelding
Afbeelding

Mary Cooper is je typische zuidelijke moeder en iedereen houdt daarom van haar. Ze was ook de enige die Sheldon kon beheersen. Laurie Metcalf zag er geweldig uit toen ze 52 jaar oud was tijdens het eerste seizoen van The Big Bang Theory. En ze bleef gewoon de ultieme moeder voor de rest van de show.

6 Beverly ging terug in de tijd

Afbeelding
Afbeelding

Christine Baranski speelde de rol van Beverly Hofstadter, de overdreven kritische moeder van Leonard. Christine ziet er absoluut geweldig uit omdat ze 57 jaar oud is toen ze voor het eerst verscheen in The Big Bang Theory. Maar wat nog verbazingwekkender is, is dat ze er aan het einde van de twaalf seizoenen precies hetzelfde uitziet.

5 Barry Kripke omarmt zijn oudere leeftijd

Afbeelding
Afbeelding

John Ross Bowie speelde 10 jaar de rol van Barry Kripke in The Big Bang Theory. Kripke werkte ook op de universiteit en was ieders favoriete franje. John Ross Bowie was 48 jaar oud toen de show eindigde en hij is een andere die duidelijk zijn leeftijd laat zien.

4 Wil Wheaton veroudert in een normaal tempo

Afbeelding
Afbeelding

Wil Wheaton speelde 10 jaar lang zichzelf in The Big Bang Theory. Hij was een beetje een beroemdheid in de show omdat hij Wesley Crusher speelde in Star Trek, een show waar alle jongens geobsedeerd door waren. Wil was 47 jaar oud toen de show eindigde, en hij werd behoorlijk oud tijdens de show.

3 Leslie Winkle laat oudere er goed uitzien

Afbeelding
Afbeelding

Leslie Winkle was een collega-wetenschapper aan de universiteit, evenals een liefdesbelang voor verschillende van de jongens op verschillende tijdstippen tijdens de show. Leslie werd gespeeld door Sara Gilbert. Ze was 32 jaar oud tijdens het eerste seizoen van The Big Bang Theory en zelfs na 12 seizoenen zag Sara er nog steeds geweldig uit!

2 Is Emily echt ouder geworden?

Afbeelding
Afbeelding

Laura Spencer speelde de rol van Emily Sweeney in The Big Bang Theory. Emily was een van Raj's langste relaties in de show. Na het bekijken van de voor- en na-foto's van Laura Spencer, zou je denken dat ze helemaal niet ouder was geworden! Hoewel, ze was maar een paar seizoenen in de show, dus het is moeilijk te zeggen.

1 Meneer Koothrappali

Afbeelding
Afbeelding

Mr. Koothrappali is een leuk personage in The Big Bang Theory, vooral omdat hij meestal alleen te zien is op videochat wanneer hij belde om met Raj te chatten. Hij wordt gespeeld door Brian George. Ik denk dat Sheldon meneer Koothrappali ook de truc heeft laten zien om jong te blijven, omdat hij er misschien wel het beste uit ziet!

Aanbevolen: