20 foto's van de moderne familie cast van seizoen 1 tot nu

Inhoudsopgave:

20 foto's van de moderne familie cast van seizoen 1 tot nu
20 foto's van de moderne familie cast van seizoen 1 tot nu
Anonim

De releasedatum voor de seriefinale van Modern Family is zojuist aangekondigd en fans zijn hun schema's al aan het opruimen. Fans van Modern Family zullen worden afgestemd om de seriefinale op 8 april te zienth en het zal zeker een bitterzoet moment zijn voor alle betrokkenen. De laatste show is langverwacht, maar zwaarmoedige fans aarzelen om afscheid te moeten nemen van een ongelooflijke show.

Deze mockumentary werd voor het eerst uitgezonden in 2009 en is alleen maar populairder geworden. Terwijl fans zich voorbereiden op het einde van deze 11-seizoenenshow, nemen we je mee op een trip down memory lane terwijl we 20 foto's van de moderne familie bekijken, cast van seizoen 1 tot nu.

20 Zelfs als de kijkcijfers sterk dalen, slaagt het moderne gezin erin

Het is geen geheim dat de kijkcijfers al geruime tijd sterk dalen, maar het lijkt erop dat dit een van de weinige shows is die een trouwe schare fans heeft behouden en zijn populariteit heeft behouden. Fans hebben elke aflevering religieus afgestemd.

19 De show behield constant hoge waarderingen

Populariteit is één ding, maar beoordelingen zijn een heel ander gebied. Modern Family lijkt in beide categorieën hoge cijfers te halen. TV By The Numbers meldt dat Modern Family constant tot de best beoordeelde tv-programma's van alle netwerken behoort. De castleden hebben een ongelooflijke synergie in het echte leven en het verta alt zich naadloos in de show.

18 Modern Family was bijna een animatieserie

Het is eng om te bedenken dat je iets aan deze show moet veranderen omdat het zo perfect in elkaar zit, maar op een gegeven moment zou Modern Family worden ontwikkeld als een animatieserie. De makers van de show wisten niet zeker of het een jonger publiek zou aanspreken, dus flirtten ze met het idee dat het een animatieserie zou zijn. Gelukkig bleef dat idee niet hangen!

17 Nolan Gould (Luke Dunphy) is een echt genie

Sommigen zullen verrast zijn om te horen dat, ondanks het feit dat Luke Dunphy niet het meest intelligente personage in de show is, de echte man die dit personage speelt een echt genie is. Nolan Gould is al lid van Mensa sinds hij slechts 4 jaar oud was!

16 Julie werd gecast toen ze zwanger was van een tweeling

Toen de audities begonnen om de rol van Claire te spelen, was Julie erg zwanger van een tweeling, maar ze wilde de kans om deze rol te scoren niet missen. Ondanks dat ze ver in haar zwangerschap was, ging ze door de audities en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis!

15 Lily werd gespeeld door een tweeling tijdens haar kindertijd

Voordat Aubrey Anderson-Emmons de rol van Lily op zich nam, werd het personage eerder gespeeld door een tweeling genaamd Ella en Jaden. De ouders van deze schattige tweeling realiseerden zich echter dat hun kinderen niet van hun tijd op de set genoten. Ze wezen aanbiedingen tot $ 34.000 per aflevering af en Aubrey nam de rol over.

14 Seizoen 4 is uitgesteld vanwege juridische problemen

Sommigen zeggen "niets dat het waard is om te hebben komt zonder een soort van gevecht" en dit lijkt zeker waar te zijn voor de cast van Modern Famil y. Seizoen 4 van de show werd uitgesteld als gevolg van juridische stappen rond salarisonderhandelingen. De castleden kregen uiteindelijk allemaal een aanzienlijke verhoging en de lonen bleven elk seizoen stijgen. Tegen het einde van de serie verdiende elke acteur ongeveer $ 2000, 000- $ 250, 000 per aflevering.

13 De castleden zijn allemaal "gelijk"

Als een waar bewijs van hun sterke band, hebben de castleden allemaal een pact gesloten om de rol van iedereen altijd als gelijkwaardig te beschouwen. Ze leggen geen nadruk op iemand die een "leidende" rol of een "ondersteunende" rol heeft. Ze zijn allemaal loyaal aan elkaar en hebben zowel op de set als daarbuiten rust gevonden in het evenwicht.

12 De cast mag bijdragen aan de plot

Toen we je vertelden dat de cast en crew het goed met elkaar konden vinden, maakten we echt geen grapje. De scriptschrijvers laten de castleden niet alleen bijdragen aan het script, maar moedigen het ook aan! Als voorbeeld toont een van de afleveringen Eric die een shout-out geeft aan de man die aan de overkant van het huis van zijn ouders woont.

11 De show blijft breed herkenbaar

Deze show is herkenbaar voor zoveel mensen en op zoveel niveaus. De eerlijke maar komische manier waarop gevoelige onderwerpen worden benaderd, maakt het gemakkelijk om verslaafd te raken aan Modern Family. De personages zijn goed uitgewerkt en sluiten goed op elkaar aan. Het is gemakkelijk om gehecht te raken aan de verhaallijn en hun weergave van levensechte scenario's is even verfrissend als vermakelijk.

10 Eric Stoneright is eigenlijk hetero

Eric Stoneright won een Emmy voor zijn vertolking van Cameron Tucker in Modern Family. Hij omarmde de rol van homoseksuele man met gemak en vertrouwen, en in een interview met Huffington Post besprak hij de druk die hij voelde om echt recht te doen aan zijn karakter en aan de homogemeenschap als geheel. Het is eerlijk om te zeggen dat hij stand-up werk heeft gedaan!

9 Beroemdheden houden ook van moderne familie

Toen we zeiden dat deze show een groot publiek aanspreekt, maakten we geen grapje! Modern Family heeft een indrukwekkende schare fans. Voormalig First Lady Michelle Obama en Ann Romney behoren tot de fans van deze show. Volgens Factinate noemen ze het allebei hun absolute favoriet.

8 Fizbo The Clown is niet gemaakt door de show: hij is heel echt

Iedereen houdt van Fizbo de clown, maar laten we de producenten hier niet te veel eer voor geven. Fizbo is eigenlijk een personage dat Eric Stonestreet als kind heeft gemaakt. Op 9-jarige leeftijd verkleedde Eric zich als clown en trad hij op op kinderverjaardagsfeestjes. Op een gegeven moment bedacht hij de naam "Fizbo" en het bleef gewoon hangen!

7 Fans maakten Mitchell en Cam Kiss echt

Fans hebben veel meer macht over deze sitcom dan ze zich misschien hadden voorgesteld. In 2010 was er een Facebook-petitie die online de ronde deed en de show aanspoorde om Cam en Mitchell te laten kussen. En ja hoor, de producenten hebben het opgemerkt. In september van datzelfde jaar deelden Cam en Mitchell hun eerste kus op het scherm op de achtergrond van een scène.

6 Sofia Vergara verliet tandheelkunde voor acteren

Deze wordt heel moeilijk om je gedachten rond te wikkelen. Sofia Vergara heeft een duidelijk omschreven rol in Modern Family, maar dit was zeker niet haar eerste optie wat betreft carrièrekeuzes. Geloof het of niet, ze was goed op weg om tandarts te worden. Ze was pre-tandarts in Columbia en stopte slechts een paar maanden voordat ze afstudeerde. We zijn er vrij zeker van dat ze geen spijt heeft van die beslissing!

5 Het Dunphy House was eigenlijk een verlaten huis

De buitenopnamen van het Dunphy-huis die je in deze show ziet, zijn eigenlijk foto's van een verlaten huis! Het was geruime tijd volledig onbewoond, maar uiteindelijk heeft iemand het in bezit genomen. Nu moet het netwerk een vergoeding betalen elke keer dat ze een foto van dit huis maken voor gebruik in de show.

4 Britney Spears miste haar kans om in seizoen 3 te verschijnen

Britney Spears heeft mogelijk een nieuwe manager nodig. Ze is blijkbaar een grote fan van Modern Family, maar toen de producers haar een rol in de show voor seizoen 3 aanboden, reageerde haar team niet tijdig. Tegen de tijd dat ze het verzoek erkende, was het derde seizoen al gepland en was er geen ruimte voor een verandering in de plot.

3 Julie Bowens zoon brak haar eerste Emmy

We vermoeden dat de zoon van Julie Bowen heel wat problemen kreeg toen hij haar allereerste Emmy brak. Het moet een slechte dag in hun huishouden zijn geweest, maar het leerde Julie om haar onderscheidingen op een betere locatie te bewaren. Uiteindelijk verplaatste ze al haar onderscheidingen naar de allerhoogste planken in haar huis.

2 De show is bekroond met talloze onderscheidingen

Deze show heeft maar liefst 21 Primetime Emmy Awards, 6 Writers Guild Of America Awards en een GLSEN Award gewonnen. Alle prijzen die door Modern Family zijn gewonnen, zijn gewoon te talrijk om afzonderlijk op te noemen. Dit is een ongelooflijk succesverhaal dat een permanente voetafdruk heeft achtergelaten in de industrie en in het leven van zoveel fans.

1 De show behoort tot de 60 beste series aller tijden

De mensen bij TV Guide weten zeker het een en ander over waar succesvolle tv-programma's van gemaakt zijn, en Modern Family staat voortdurend bovenaan hun lijsten. Deze show is gerangschikt onder de 60 beste series aller tijden, en ze hebben een zeer loyale schare fans te danken voor die eer!

Aanbevolen: