Hoe de nettowaarde van de Kardashians verschoof van vóór 'KUWTK' naar Hulu's 'The Kardashians

Inhoudsopgave:

Hoe de nettowaarde van de Kardashians verschoof van vóór 'KUWTK' naar Hulu's 'The Kardashians
Hoe de nettowaarde van de Kardashians verschoof van vóór 'KUWTK' naar Hulu's 'The Kardashians
Anonim

Keeping Up with the Kardashians was een populaire televisieserie die echt de standaard zette voor reality-tv. In navolging van de Kardashian-familie van Kris, Bruce/Caitlyn, Kim, Kourtney, Khloe, Rob, Kendall en Kylie, evenals hun respectievelijke partners, was er geen gebrek aan drama en schandaal. Een huis vol met reality-sterwaardige broers en zussen, gemaakt om uitstekend naar te kijken, daarom liep de show van 2007-2021.

Vanwege de populariteit van de show, heeft de familie Kardashian-Jenner uitgeblonken in de carrière van 'celebrity', en bracht een vervolgrealityshow met Hulu terug, genaamd The Kardashians. Door hun bekendheid te gebruiken, zijn ze in staat geweest om bedrijven te starten, modellen te worden en manieren te vinden om hun naam te blijven verspreiden en tegelijkertijd hun vermogen te vergroten. Hier is hoe het vermogen van de Kardashians is verschoven van KUWTK naar The Kardashians.

8 Rob Kardashian ging van $66k naar $25 miljoen

Rob Kardashian, vernoemd naar Robert Kardashian Senior, is de enige Kardashian-zoon en de jongste van de kinderen die die achternaam droegen. Hij werd populair door de show en begon 2007 met een nettowaarde van $ 66.000 dankzij zijn ouders. Naarmate de tijd verstreek en de realityshow populairder werd, kreeg hij steeds meer geld. Nu, in 2022, bedraagt het vermogen van Rob $ 25 miljoen.

7 Caityln Jenner's netto waarde vertienvoudigd

Toen Caitlyn Jenner zich identificeerde als Bruce Jenner, had ze behoorlijk naam gemaakt door haar Olympische carrière. In de eerste aflevering van Keeping Up with the Kardashians had Bruce een verbazingwekkende nettowaarde van $ 9,9 miljoen. Door de betalingen van de show, de release van haar boek in 2017 en haar andere ondernemersinspanningen heeft Caitlyn nu een nettowaarde van $ 100 miljoen.

6 Kendall Jenner ging van bijna niets naar $45 miljoen

Kendall Jenner was pas twaalf toen de realityshow voor het eerst werd uitgezonden, en had als kind nog geen eigen vermogen opgebouwd. Toen Kendall veertien jaar oud was, tekende ze bij een bureau om model te worden, en sindsdien modelleert ze op catwalks en voor verschillende bedrijven/producten. Ze was vorig jaar ook curator van het merk 818 Tequila. In de afgelopen vijftien jaar heeft ze een vermogen van $ 45 miljoen voor zichzelf kunnen vergaren.

5 Kylie Jenner had een grote stijging van de nettowaarde

Kylie Jenner had misschien wel de meest indrukwekkende nettowaardesprong. Toen ze haar carrière op tienjarige leeftijd begon, had ze geen vermogen verbonden aan haar naam. In de loop der jaren is ze een model, realityster en zakenvrouw geworden. Ze opende Kylie Cosmetics, Kylie Skin en Kylie Baby. Samen met haar zus Kendall werkte ze ook aan het uitbrengen van kledinglijnen, waarvan de meest recente was ontworpen als badkleding. Met al deze prestaties heeft ze een nettowaarde van $ 700 miljoen.

4 Kris Jenner verhoogde haar nettowaarde met meer dan $1 miljoen

Kris Jenner staat bekend als de matriarch van reality-televisie. Na 20 seizoenen Keeping Up with the Kardashians, en nu opnieuw te beginnen met The Kardashians, is ze geen onbekende in de wereld van tv- en mediapersoonlijkheden. Ze begon 2007 met ongeveer $ 60 miljoen, maar door de show en haar vele partnerschappen heeft Kris het aantal kunnen opbouwen tot een huidige nettowaarde van $ 170 miljoen.

3 Kourtney Kardashian ging van $1,4 naar $65 miljoen

De oudste van de Kardashian-kinderen is Kourtney op 43-jarige leeftijd. Toen de show voor het eerst begon, had ze een nettowaarde van $ 1,4 miljoen. Door de jaren heen is ze niet alleen een televisiepersoonlijkheid geworden, maar ook een model, socialite, en begon ze het bedrijf Poosh, dat producten verkoopt en "een gids voor het leven van je beste leven" deelt, volgens de Instagram-bio van de pagina. Al deze carrières hebben haar vermogen verhoogd tot $ 65 miljoen.

2 Khloe Kardashian heeft 10% van haar nettowaarde toegevoegd

Khloe Kardashian is niet alleen een realityster, maar haar populariteit heeft haar een boost gegeven in de wereld van modellenwerk en socialite zijn. Toen ze voor het eerst beroemd werd, had ze dankzij haar achternaam een vermogen van $ 4 miljoen. Gedurende haar carrière heeft ze ongelooflijk veel geld verdiend, nu in 2022 in totaal $ 50 miljoen.

1 Kim Kardashian heeft de grootste toename van het gezin

Van alle Kardashians had Kim Kardashian de hoogste nettowaardestijging van het gezin. Ze begon de show met $ 19 miljoen die al was vastgesteld als haar vermogen, en verhoogde het vanaf dit jaar tot een verbazingwekkende $ 1,4 miljard. Kim is niet alleen een van de bekendste bekende namen geworden, maar startte ook de bedrijven SKIMS, KKW Fragrance en KKW Beauty.

Aanbevolen: