Vanderpump-regels: 20 foto's van de cast van seizoen 1 tot nu

Inhoudsopgave:

Vanderpump-regels: 20 foto's van de cast van seizoen 1 tot nu
Vanderpump-regels: 20 foto's van de cast van seizoen 1 tot nu
Anonim

Keer op keer zien we sterren in reality-tv-shows superberoemd worden, en dat is zeker gebeurd met de castleden van de hitshow Vanderpump Rules. Het achtste seizoen wordt momenteel uitgezonden en fans genieten ervan om een kijkje achter de schermen te nemen bij het werken in het Beverly Hills restaurant SUR.

De serie is natuurlijk een spin-off van Real Housewives of Beverly Hills met Lisa Vanderpump, maar de andere castleden hebben nu ook veel sterrenkracht. Ze hebben massa's volgers op sociale media en sommigen hebben boeken geschreven en/of worden influencers die producten op de markt brengen aan fans.

Laten we terugblikken op de geschiedenis van deze populaire show door te kijken hoe de sterren er in de loop van de seizoenen hebben uitgezien. Hier zijn 20 foto's van de cast van Vanderpump Rules van seizoen één tot nu.

20 Seizoen één Stassi was een stuk minder glamour

stassi vanderpump regels
stassi vanderpump regels

Stassi Schroeder is misschien wel een van de beroemdste castleden van Vanderpump Rules. Tegenwoordig is het woord dat in je opkomt bij het zien van foto's van haar 'glam'.

Maar in het eerste seizoen zag ze er veel duidelijker uit en droeg ze eenvoudige make-up met een standaard steil kapsel.

19 Ariana zag er zo jong uit

ariana vanderpump regels
ariana vanderpump regels

Ariana Madix en haar partner, Tom Sandoval, zijn allebei lid van Vanderpump Rules en kwamen in 2019 met een boek genaamd Fancy AF Cocktails. Ze is sinds 2013 bij SUR en deze twee foto's laten ons een glimp opvangen van wat ze zag eruit als toen. Twee dingen vallen op: ze heeft altijd prachtig lang haar gehad en ze zag er ook nog eens superjong uit.

18 Lala zag er ook super onschuldig uit

lala vanderpump regels
lala vanderpump regels

Lala Kent is een ander castlid in de show die er in het begin super onschuldig uitzag. Ze maakt niet echt deel uit van de hoofdcast, maar is wel aardig opgekomen.

Ze droeg haar haar op een losse, golvende manier die er heel mooi uitzag, maar we kunnen zeker zien dat deze foto's enkele jaren geleden zijn genomen.

17 Scheana was een baby in seizoen één

scheana vanderpomp regels
scheana vanderpomp regels

Fans van Real Housewives of Beverly Hills zijn waarschijnlijk bekend met Scheana Shay toen zij en Eddie Cibrian elkaar zagen terwijl hij nog getrouwd was met een van de huisvrouwen, Brandi Glanville.

Vandaag is Scheana 34 jaar oud, maar toen deze foto werd genomen aan het begin van Vanderpump Rules, was ze echt gewoon jong en onschuldig.

16 Dit is een foto van Lisa Vanderpump in 2014, en ze is nog geen dag ouder geworden

lisa vanderpomp
lisa vanderpomp

Iedereen houdt van Lisa Vanderpump. Hoewel het triest is dat ze niet langer op RHOBH is, kunnen fans tenminste nog steeds genieten van haar gevoel voor humor en humor op Vanderpump Rules.

Deze foto van Lisa is uit 2014 en het is zo wild om te zien, aangezien ze er letterlijk precies hetzelfde uitziet als vandaag.

15 De cast begon een elegantere stijl te ontwikkelen

tom katie vanderpomp regels
tom katie vanderpomp regels

Eén ding is duidelijk als je oude foto's van de cast van Vanderpump Rules vergelijkt met foto's van hen van recentere jaren: in het begin kleedden ze zich een beetje als studenten, maar naarmate ze ouder werden, begonnen ze zich te kleden op een meer verfijnde manier.

We kunnen een elegantere stijl zien in deze specifieke afbeelding met Kristen Doute aan de rechterkant die een mooie en eenvoudige zwarte outfit draagt.

14 Stassi en Patrick vierden Halloween in 2016

staci patrick vanderpump regelt halloween
staci patrick vanderpump regelt halloween

Stassi en Patrick Meagher zijn niet meer samen, maar fans zullen zich hun dramatische romance herinneren. Op deze oude foto waren de twee verkleed voor een Halloweenfeest in 2016.

Het voelt onmogelijk om oude foto's van de castleden te zien en je niet te herinneren al het drama dat hen altijd omringde.

13 Katie en Tom legden de knoop in 2017 tijdens een tweedelige finale-aflevering

katie tom bruiloft vanderpump regels
katie tom bruiloft vanderpump regels

Als realitysterren trouwen, hebben ze soms het voordeel dat ze de ceremonie en receptie filmen voor de show waar ze bij zijn. Het is erg leuk voor fans om naar te kijken, en fans van Vanderpump Rules werden getrakteerd op de bruiloft van Katie Maloney en Tom Schwartz. Ze zien er hier zo schattig en gelukkig uit.

12 Iedereen is in elegante kleding en allemaal volwassen in seizoen 5

vanderpomp regels gegoten
vanderpomp regels gegoten

Hoewel de castleden op deze foto er niet zo gelukkig uitzien (wat niets nieuws is aangezien er zoveel drama is in deze show), zien ze er wel fantastisch uit. Hun kleding is zo elegant, wat bewijst dat een jurk met lange mouwen allesbehalve frumpy kan zijn en dat vesten er echt geweldig uit kunnen zien als ze correct gestyled zijn.

11 Talk About A Glow Up: de castleden zien eruit als perfectie in seizoen 5

vanderpomp regels gegoten
vanderpomp regels gegoten

Tegen seizoen vijf had de cast van Vanderpump Rules het allemaal aan de hand: glanzend en onberispelijk haar, coole kleding en een grote glimlach op hun gezicht (oh ja, en een super succesvolle show met een enorme schare fans … ze had dat ook).

We kunnen een enorm verschil zien tussen deze foto en enkele snapshots die in het begin van de bende zijn gemaakt.

10 In seizoen 7 is de cast doelen en ziet ze er geweldig uit

vanderpump regels gegoten
vanderpump regels gegoten

Nu zijn we in het zevende seizoen van de show en we kunnen zeker zien hoeveel de cast is veranderd en volwassen is geworden.

Ze zien eruit alsof ze allemaal enorm hun best hebben gedaan om er ouder uit te zien met hun kleding, en ze beginnen echt te lijken op de sterren die ze zijn geworden na een aantal seizoenen op Vanderpump Rules.

9 Bretagne had een moeilijke weg met Jax, maar ze lijken gelukkiger

jax bretagne vanderpump regels
jax bretagne vanderpump regels

Niemand kan zelfs maar één aflevering van Vanderpump Rules kijken zonder te beseffen dat Jax Taylor en Brittany Cartwright samen een zware reis hebben gemaakt. Soms leken ze gelukkig, maar op andere momenten leek het alsof ze nooit samen hadden moeten zijn.

Deze foto bewijst dat de zaken tussen het paar zijn geëffend, en ze zien er zo verliefd uit.

8 Stassi en Kristen hebben een BFF-breuk gehad (maar ze hebben hier geweldig haar)

Afbeelding
Afbeelding

Stassi en Kristen zijn beroemd om het feit dat ze geen vrienden meer zijn, en het zou wel eens de grootste vriendschapsbreuk kunnen zijn sinds Lauren Conrad en Heidi Montag op The Hills.

Op deze recente foto zien we de twee voormalige vrienden samen… en we kunnen niet anders dan opmerken hoe ongelooflijk hun haar eruitziet. Ze hebben allebei perfecte golven.

7 Jax en Bretagne hadden hun verlovingsfeestje in de finale van seizoen 7

jax bretagne verlovingsfeest vanderpump regels
jax bretagne verlovingsfeest vanderpump regels

We vinden het geweldig om Jax en Bretagne er gelukkig uit te zien zien, en op deze foto van de zevende seizoensfinale van de show is het paar op hun verlovingsfeest. Brittany ziet er emotioneel uit en Jax ziet er zo trots uit om met haar te trouwen. Het is gewoon zo hartverwarmend voor fans van de show om te zien.

6 Jax en Brittany zijn eindelijk getrouwd in 2019

Afbeelding
Afbeelding

Fans wisten misschien niet zeker of ze echt in het huwelijksbootje zouden stappen, maar gelukkig werden Jax en Bretagne man en vrouw in 2019. Het lijkt erop dat ze al het drama achter zich hebben gelaten en echt toegewijd aan elkaar.

Ze zien er opgewonden uit op de foto links, en Brittany schittert echt in haar bruidsjurk op de foto rechts.

5 In de première van seizoen 8 zien we Jax en Scheana nog steeds aan het werk aan de bar en zien er verfijnd uit

vanderpump regels seizoen 8
vanderpump regels seizoen 8

Veel fans van Vanderpump Rules willen naar Californië, zodat ze bij SUR kunnen dineren en zelf kunnen zien hoe de omgeving er echt uitziet.

Totdat we zelf een reis kunnen boeken, moeten we genoegen nemen met het kijken naar de show, en we zijn dol op de premièrefoto van seizoen 8 van Scheana en Jax die bij SUR werken. Ze zien er zo verfijnd uit, vooral in vergelijking met de eerste paar seizoenen.

4 Nu is Kristen de auteur van een boek over daten en relaties

Kristen Vanderpomp regels
Kristen Vanderpomp regels

Kristen ziet eruit als perfectie in beide foto's die ze op haar sociale media plaatste. Ze is nu de auteur van een boek over daten genaamd He's Making You Crazy: How to Get the Guy, Get Even, and Get Over It. Het wordt in de zomer van 2020 gepubliceerd en we kunnen niet wachten.

3 Het bleek dat het huwelijk van Katie en Tom niet legaal was… Maar nu is het

tom katie vanderpomp regels
tom katie vanderpomp regels

Volgens People is Lance Bass eigenlijk degene die zei dat het huwelijk van Katie en Tom in augustus 2016 niet officieel of legaal was. Maar nu zijn de twee officieel man en vrouw, dus dat ligt achter hen.

Ze zien er zo lief uit samen op de foto links, en rechts, Katie's rockende donkere lippenstift en echt coole vlechten.

2 Bretagne en Jax vierden Thanksgiving als getrouwd stel

jax bretagne vanderpump regels
jax bretagne vanderpump regels

De feestdagen vieren is altijd een goed moment, maar je eerste Thanksgiving of Kerstmis vieren als getrouwd stel is nog beter. Het is geweldig om deze foto van Jax en Brittany op Thanksgiving 2019 te zien. Ze zien er zalig gelukkig uit om samen te zijn en het is heel lief. We zijn vooral dol op Jax' schattige bril en lange vest.

1 Scheana heeft veel meegemaakt en is gescheiden

scheana vanderpomp regels
scheana vanderpomp regels

Toen Scheana begon met het filmen van de show, was ze in de twintig en nu is ze een 34-jarige die onlangs is gaan scheiden.

Net als de andere sterren van de show heeft ze veel meegemaakt en deelde ze alles voor camera's. Het is absoluut gaaf om te zien hoeveel de castleden van Vanderpump Rules zijn veranderd.

Aanbevolen: