Teen Mom OG: 20 foto's van de transformatie van Amber Portwood

Inhoudsopgave:

Teen Mom OG: 20 foto's van de transformatie van Amber Portwood
Teen Mom OG: 20 foto's van de transformatie van Amber Portwood
Anonim

Realityster Amber Leann Portwood trok voor het eerst onze aandacht toen ze een castlid werd van de MTV-realityseries, 16 and Pregnant en later Teen Mom OG. Ze was zwanger en eigenlijk 18 toen ze samenwoonde met haar vriend Gary Shirley. De show volgt jonge meisjes die te maken hebben met de ontberingen van tienerzwangerschappen. Ambers reis was niet gemakkelijk - ze heeft te maken gehad met verslavingen, gevangenisstraffen, voogdijkwesties, afkickkliniek en ruzie met babypapa's, die haar eerlijk gezegd allemaal sterker hebben gemaakt.

Er zijn veel dingen veranderd sinds we haar meer dan tien jaar geleden voor het eerst ontmoetten, van belangrijke anderen tot kapsels, maar haar grootste transformatie is haar lichaam. Amber heeft haar worsteling met afvallen en in vorm blijven altijd gedeeld, vooral na haar diagnose met borderline-persoonlijkheid samen met haar eerdere diagnose van bipolaire stoornis en angst. Amber heeft zeker een lange weg afgelegd; hier zijn 20 foto's van haar transformatie door de jaren heen.

20 16 En zwanger, 2008

We ontmoetten Amber voor het eerst toen ze haar eerste kind verwachtte, met haar toenmalige vriend, Gary Shirley. Hier stond Amber op het punt om te knallen en besloot haar bult in een pompoen voor Halloween te veranderen en te combineren met een oranje topje. Volgens usmagazine werd haar dochter Leah slechts een paar weken later geboren.

19 Nieuwe moeder in de stad

Amber is afgebeeld met haar pasgeboren baby, Leah Leann Shirley, geboren in november 2008. In die tijd was de relatie tussen Amber en Gary moeilijk, voornamelijk vanwege geldproblemen en het feit dat ze tienerouders waren, zoals ons tijdschrift meldt. Gary probeerde het echter te redden door een aanzoek te doen en Amber accepteerde, maar de dingen veranderden niet, waardoor de relatie van het paar vervreemd raakte.

18 Op pad

Op deze foto had Amber haar babygewicht echt verminderd en zag ze er goed uit terwijl ze haar boodschappen deed, maar volgens wetpaint was dit geen gezond gewichtsverlies. Amber gebruikte op dat moment drugs, waardoor ze afviel. Haar verslaving bracht haar later in meer juridische problemen.

17 Amber met baby Leah

Amber pauzeerde hier voor een foto met haar dochter net voor haar arrestatie. Volgens Dailymail was Amber in en uit de gevangenis geweest voor huiselijk geweld, bezit van gereguleerde stoffen en schending van haar proeftijd. Gary kreeg zelfs de volledige voogdij over Leah en Amber mocht geen contact met haar opnemen.

16 Amber gespot bij het verlaten van haar huis

Amber werd een week na haar zelfmoordpoging gezien toen ze haar huis verliet. Volgens eonline had ze veel medicijnen gebruikt en moest ze in het ziekenhuis worden opgenomen. Haar verslaving had het overgenomen en op een gegeven moment dreigde ze zelfs haar leven te nemen. Deze giftige situatie was het gevolg van de plotselinge bekendheid die gepaard ging met op tv zijn.

15 Problemen met de wet

Na een tijdje in en uit de gevangenis te zijn geweest, haalden haar slechte daden haar in en werd ze opgesloten. Zoals Heraldbulletin meldt, koos ze ervoor om te stoppen met een rehabilitatieprogramma van de drugsrechtbank en in plaats daarvan een gevangenisstraf van vijf jaar uit te zitten omdat het programma haar volgens haar niet zou hebben geholpen. Hier droeg ze een oranje-wit gestreept gevangenisuniform.

14 Vrijgelaten uit de gevangenis

Amber besloot zich te hervormen zodra ze in de gevangenis kwam. Zoals USmagazine meldt, verdiende ze haar GED, voltooide ze twee gevangeniscursussen en volgde ze lessen over middelenmisbruik, waardoor ze vanwege goed gedrag vervroegd werd vrijgelaten. Op deze foto was ze eindelijk uit de gevangenis, klaar om een nieuw leven te beginnen als een hervormd persoon.

13 Leven na de gevangenis

Na 17 maanden achter de tralies te hebben gezeten, was Amber klaar om een nieuw blad om te draaien. Hier werd ze voor het eerst gefotografeerd sinds haar vrijlating in 2013 het Frisch Big Boy-restaurant verliet. Volgens Dailymail concentreerde ze zich op een goede moeder zijn en werkte ze aan een gezamenlijke voogdijovereenkomst met haar ex Gary.

12 Reünie met Baby Leah

Amber leek een paar kilo te zijn aangekomen, waarschijnlijk door het eten van al het goede voedsel dat ze in de gevangenis had gemist. Hier las ze een verhalenboek met de titel Drijvend en zinkend voor aan haar 3-jarige dochter die er erg verloofd uitzag. Volgens usmagazine kreeg ze gedeelde voogdij met Gary.

11 Haar leven veranderen

Amber besloot terug te duiken in de datingwereld en nadat ze DJ Matt Baier op Twitter had ontmoet, begonnen ze te daten. Hier pauzeerde Amber voor een foto met haar nieuwe man. Ze zag er gelukkig en anders uit met geverfd haar en een iets kleiner frame. Ze was ook teruggekeerd om Teen Mom OG te filmen zoals eonline meldt.

10 Maak het uit met Matt

Na meer dan drie jaar te hebben verloofd en verloofd te zijn, heeft Amber het uitgemaakt met Matt. Volgens mensen onthulde ze dat ze ongelukkig en depressief was in de relatie en eruit moest. Later kwam ze erachter dat hij haar misschien bedrogen had. Hierdoor raakte ze uit de hand en keerde ze terug naar ongezond drinken en eten.

9 Het VMA-debuut

Amber bleef niet te lang vrijgezel, ze begon een nieuwe relatie met cameraman Andrew Glennon. Op deze foto maakte het paar hun debuut op de rode loper tijdens de MTV Video Music Awards (VMA's) 2017, zoals Hollywoodlife meldt, met de meest schattige PDA op het tapijt. Amber zag er prachtig uit in roségouden haar en zilveren kanten jurk.

8 Zwanger van baby nummer 2

Amber en Andrew waren verheugd om het nieuws van hun zwangerschap met de wereld te delen. Om het aan te kondigen, deelde Amber een "we zijn zwanger"-foto op Instagram. Hier houdt Andrew zachtjes haar groeiende bult vast. Amber had waarschijnlijk veel ochtendmisselijkheid en daarom ziet ze er een beetje bleek uit, zoals ouders melden.

7 Nieuwe mama

Amber deelde deze selfie van haar en baby James Andrew Glennon met het onderschrift "ugh ik hou hier zo veel van." De realityster is in mei 2018 bevallen en lijkt te genieten van elk beetje moeder van twee kinderen. Volgens eonline was Leah ook opgewonden om een grote zus te zijn; ze oefende zelfs haar vaardigheden om vast te houden met een pop.

6 De nieuwe toevoeging

Amber, Andrew en baby James pauzeren voor een perfecte familiefoto. Hier was Amber teruggekomen na de bevalling en ze zag er geweldig uit. Ondertussen genieten de twee van een rustig gezinsleven thuis met hun nieuwe aanwinst. Ze hebben zich aangepast aan het houden van date-avonden binnenshuis totdat James ouder wordt, zoals ons magazine meldt.

5 Amber opnieuw gearresteerd

Amber kwam in juli 2019 weer in de problemen met de wet. Volgens Dailymail werd ze geconfronteerd met een nieuwe reeks binnenlandse aanklachten tegen haar toenmalige vriend Andrew. Amber ging naar verluidt achter hem aan met een machete terwijl hij hun zoon vasthield. Hier wordt ze gezien in een gerechtsgebouw naast haar moeder voor een spoedhoorzitting over de voogdij over kinderen.

4 Moeder-dochter tijd

Amber en haar 11-jarige dochter brachten wat tijd door met moeder-dochter om wat mani-pedi te krijgen. Leah leek opgewonden om haar nagels te laten doen en Amber leek ontspannen om tijd vrij te nemen van mama-modus met de kleine. Cafemom meldt dat Leah er kapot van was toen haar moeder opnieuw werd gearresteerd omdat ze niet wilde dat James van haar werd weggenomen.

3 Verhuisd

Zoals celebnewnetwork meldt, mocht Amber bijna drie weken lang geen contact opnemen met haar zoon, maar het contactverbod werd verwijderd zodat ze hem kon zien, maar onder toezicht. Ze mag echter nog steeds geen contact opnemen met Andrew en moest daarom verhuizen. Amber verblijft momenteel bij haar moeder te midden van al het drama.

2 Laatste foto

Amber deelde deze foto van haar en Leah op Instagram en vertelde haar fans dat ze stopte met Instagram en alle negativiteit achter zich liet. Zoals de zon meldt, nam ze een pleidooiovereenkomst in de zaak van huiselijk geweld tegen Andrew en werd ze veroordeeld tot 906 dagen voorwaardelijk. Ze had onlangs Leah's 11th verjaardag gevierd en was onder de indruk van hoeveel ze is gegroeid.

1 Nieuwe mens?

Verschillende bronnen hebben onthuld dat Amber nu met een nieuw iemand aan het daten is. De nieuwe vangst is een fotograaf uit België genaamd Dimitri Garcia. Volgens Cheetsheet is Dimitri een fan van Teen Mom en heeft hij Amber benaderd op sociale media. Amber kan niet veel reizen vanwege haar proeftijd en daarom lijkt het erop dat Dimitri degene zal zijn die naar Indiana reist als de relatie serieus wordt

Aanbevolen: