Teen Mom'-ster Amber Portwood's ex verhuist hun zoon naar een andere staat

Inhoudsopgave:

Teen Mom'-ster Amber Portwood's ex verhuist hun zoon naar een andere staat
Teen Mom'-ster Amber Portwood's ex verhuist hun zoon naar een andere staat
Anonim

Amber Portwood heeft officieel haar strijd verloren om haar zoon in dezelfde staat als zij te houden. Na jaren van ruzie over de voogdij, koos een rechter grotendeels de kant van haar ex-vriend, Andrew Glennon, en gaf hem toestemming om duizenden kilometers verder te verhuizen naar zijn geboorteland Californië.

Volgens The Ashley behoudt Amber het maandelijkse bezoekrecht met de 4-jarige. Ze zal voor het eerst sinds 2019 nachtbezoeken kunnen krijgen. De bezoeken zullen elke maand wisselen tussen Californië en Indiana.

Andrew probeert al jaren met hun zoon te verhuizen

Amber en Andrew begonnen in 2017 te daten en verwelkomden hun zoon pas een jaar later. Andrew verhuisde van Californië naar Indiana om bij Amber te zijn, waar ook haar 12-jarige dochter Leah woont, die ze deelt met haar ex-verloofde Gary Shirley.

Het paar ging echter uit elkaar in 2019 na een huiselijk geweldincident waarbij Andrew zegt dat Amber hem aanviel in het bijzijn van hun zoon. Amber accepteerde uiteindelijk een pleidooiovereenkomst, waardoor ze (opnieuw) uit de gevangenis kon ontsnappen. Maar ze verschijnt regelmatig voor de rechtbank, grotendeels vanwege haar voogdijgeschil met Andrew sinds 2019.

Andrew heeft geprobeerd de goedkeuring van een rechter te krijgen om terug te gaan naar Californië met James, over wie hij de primaire voogdij heeft gehad (terwijl Amber bezoekrecht behoudt) sinds hun splitsing. Andrew werkt in de filmindustrie en zei eerder dat het moeilijk was om vast werk te vinden in Indiana.

Laatst heeft hij in april opnieuw een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank om staten te verplaatsen, waarbij hij verklaarde dat hij bij zijn moeder wil intrekken op haar Malibu-landgoed van $ 5 miljoen.

Amber moet nu reiskosten en kinderbijslag betalen

Volgens de nieuwe voogdijregeling moeten Amber en Andrew de rekening betalen voor hun persoonlijke reiskosten. Ze delen de kosten van hun zoon, afhankelijk van hun inkomen. Als een tien jaar lange realityster staat Amber bekend om haar hogere inkomen. Andrew woont sinds hun splitsing in haar huis, terwijl ze een woning in de buurt huurt.

Maar dat is niet alles wat Amber moet betalen. Andrew vroeg oorspronkelijk de 16 en Zwangere aluin hem $ 125.000 aan kinderbijslag en $ 20.000 aan juridische kosten aan haar ex te betalen. Maar de rechter verlaagde het bedrag en zei dat ze $ 52.000 aan kinderbijslag moest betalen en $ 3.000 voor zijn juridische kosten.

"Ik heb zo hard gewerkt om mezelf te verbeteren en mijn relaties met mijn kinderen te verbeteren", zei Amber in een verklaring over de voogdij. "Iemand moet de kans krijgen om zichzelf te verlossen en niet gebonden te zijn aan zijn problemen uit het verleden."

Ze voegde eraan toe: "Ik zal nooit stoppen met vechten voor mijn kinderen van wie ik meer houd dan van wat dan ook."

Aanbevolen: