Teen Mom OG: 20 foto's van de transformatie van Catelynn Lowell

Inhoudsopgave:

Teen Mom OG: 20 foto's van de transformatie van Catelynn Lowell
Teen Mom OG: 20 foto's van de transformatie van Catelynn Lowell
Anonim

Catelynn Lowell staat oorspronkelijk bekend om haar optreden in 16 en Pregnant, een show die zwangere tieners volgde op hun moeilijke en unieke reis naar het ouderschap. Catelynn speelde vervolgens in de spin-offshows Teen Mom en Teen Mom OG. Zij en Tyler waren ook in seizoen drie van relatietherapie.

Hoewel de meeste reizen van de zwangere tiener uniek waren, was die van Catelynn en Tyler het meest onderscheidend, omdat zij het enige paar waren dat hun baby afstond voor adoptie. Dit trok extra aandacht en maakte fans van degenen die iets soortgelijks hadden meegemaakt.

Catelynn is al meer dan tien jaar in de publieke belangstelling, wat betekent dat fans zo ongeveer alles hebben gezien. Hier zijn 20 foto's van Catelynn Lowell's Transformation from 16 and Pregnant to Teen Mom OG.

20 komt uit een gebroken huis

Catelynn Lowell werd geboren in Michigan op 12 maart 1992 en woonde bij haar moeder en vader. Die levensstijl was van korte duur, aangezien haar ouders uit elkaar gingen voordat ze zelfs maar een jaar oud was. Catelynn bleef een relatie met haar vader hebben, zelfs nadat hij naar Florida verhuisde toen ze 12 jaar oud was.

19 Haar moeder worstelde met verslaving

Niemand realiseerde zich hoe erg de verslaving van Catelynns moeder was totdat Catelynn erover schreef in haar boek. Ze schreef: "Thuis was het allemaal feesten en drinken… Ik zou kussens onder haar hoofd moeten leggen en ervoor zorgen dat ze in orde was, en dan voor mijn broer en zus zorgen."

18 Ze leerde van de fouten van haar moeder

Catelynn gaf toe dat zij en Tyler allebei experimenteerden met verschillende stoffen, maar uiteindelijk helemaal clean werden. Ze schreef in haar boek: Ik heb geleerd van de fouten van mijn moeder en hoop betere dingen met mijn leven te doen. Hoewel Catelynn behoorlijk wat problemen heeft gehad, lijkt het er zeker op dat ze heeft geleerd wat ze niet moet doen.

17 Catelynns moeder trouwde met Tylers vader

Catelynn en Tyler waren al aan het daten toen hun ouders elkaar ontmoetten en trouwden. Hoewel het misschien een beetje raar lijkt dat ze technisch gezien stiefbroers en zussen waren, was het geen typische situatie. Tylers vader, Butch, zat zo vaak in en uit de gevangenis dat ze hem niet veel zagen. Toen gingen hun ouders in 2013 scheiden.

16 Ze begon met Tyler te daten in de zevende klas

Catelynn en Tyler B altierra ontmoetten elkaar in een muziekles van de zevende klas en begonnen meteen te daten. Terwijl ze jong en verliefd waren, had de relatie zeker zijn ups en downs. Omdat hun leven thuis onvoorspelbaar was, werden ze aan hun lot overgelaten… en namen enkele twijfelachtige beslissingen.

15 Catelynn werd zwanger toen ze 16 jaar oud was

Na meer dan drie jaar een relatie met Tyler, ontdekte Catelynn dat ze zwanger was. Het stel was semi-stabiel, want ze waren al een paar jaar samen, maar dat maakte het er niet makkelijker op. Het is moeilijk om erachter te komen dat je een ouder gaat worden als je nog maar 16 jaar oud bent.

14 '16 &zwanger' veranderde haar leven

Toen 16 and Pregnant voor het eerst werd uitgezonden, was Catelynn 16 weken zwanger. Zij en Tyler hebben zich altijd onderscheiden van de andere moeders in de show, omdat zij het enige stel zijn dat hun baby afstaat voor adoptie. Ze zijn nog steeds een van de weinige koppels die bij elkaar blijven.

13 Ze hebben hun eerste baby afgestaan voor adoptie

Catelynn had het vanaf de allereerste aflevering van 16 en Zwanger over de mogelijkheid tot adoptie. Het idee van adoptie was eng, maar denken aan ouderschap op 16-jarige leeftijd was nog enger. Tyler zei dat ze wilden dat hun dochter een kans op het leven had en niet wilden dat ze in hun huidige situatie zou worden opgevoed.

12 Ze verloofde zich in 2010

De eerste keer dat Catelynn en Tyler zich verloofden (ja, er was meer dan één keer) was in 2010, slechts een jaar nadat hun eerste dochter was geboren. Terwijl ze elk slechts 18 jaar oud waren, was er geen aarzeling, en Catelynn zei: "Ja!" meteen. Het moment werd zelfs vastgelegd op camera's zodat de hele wereld het kon zien.

11 Catelynn en Tyler zijn kort uit elkaar gegaan

Catelynn en Tyler gingen kort uit elkaar, hetzelfde jaar dat ze verloofd waren. Lowell loog tegen Tyler over het bedriegen van hem enkele jaren eerder, wat leidde tot de breuk. Dit moment werd ook vastgelegd op camera, tijdens seizoen twee van Teen Mom, en het paar had zich verzoend tegen het einde van de aflevering.

10 Ze hebben hun verloving afgezegd

Het koppel had nog steeds problemen, maar het leek erop dat het duo vastbesloten was om het op te lossen. Ze gingen op VH1's relatietherapie om hun relatie te achterhalen. Catelynn en Tyler hebben uiteindelijk hun verloving met de show afgezegd, maar dat was alleen omdat ze zich realiseerden dat ze veel werk te doen hadden in hun relatie en er nog niet klaar voor waren.

9 Ze beviel van haar tweede kind toen ze 22 jaar oud was

Op 22-jarige leeftijd kondigde Catelynn haar tweede zwangerschap met Tyler aan. Ze vertelde hoe ze van de anticonceptie afging omdat ze besloten dat het tijd was om nog een baby te proberen. Aangezien het zes jaar na haar eerste zwangerschap was en de eerste zwangerschap plaatsvond toen ze nog maar tieners waren, hadden ze het gevoel dat ze klaar waren om ouders te worden.

8 Ze ging naar school voor maatschappelijk werk

Catelynn schreef zich in 2011 in aan Baker College, direct na haar middelbare schooldiploma. Ze wilde anderen helpen die in een soortgelijke situatie zaten als de hare (en die van Tyler) en besloot maatschappelijk werk te gaan doen. Hoewel Catelynn haar studie niet echt afmaakte, heeft ze wel plannen om uiteindelijk weer naar school te gaan.

7 Catelynn en Tyler zijn eindelijk getrouwd

In 2014 postte Catelynn over een nieuwe en glanzende verlovingsring, maar niemand wist of er trouwplannen voor haar in de nabije toekomst waren. Ongeveer een jaar later, op 22 augustus 2015, trouwde het stel officieel. Na meer dan tien jaar samen te zijn geweest, besloot het paar dat het tijd was om hun geloften af te leggen.

6 Ze heeft psychische problemen ervaren

Psychische gezondheidsproblemen kunnen ernstige bijwerkingen hebben en moeten serieus worden genomen. Na haar tweede zwangerschap in 2016 kreeg Catelynn een ernstige postpartumdepressie. Gelukkig besefte ze wat er aan de hand was en wist ze dat ze hulp nodig had. Ze zei: "Om de een of andere reden had ik net een gloeilamp-moment waarop ik dacht: 'Misschien heb ik extra hulp nodig.'"

5 Catelynn had een miskraam

Te midden van deze psychische problemen had Catelynn ook meer te verduren dan anderen wisten. Ze kreeg een miskraam in 1017, wat haar geestelijke gezondheidsproblemen verergerde en haar angst verergerde. Een miskraam is moeilijk om mee om te gaan en Catelynn begon zelfmoordgedachten te krijgen. Dit bracht haar ertoe een moeilijke beslissing te nemen.

4 Ze meldde zich meerdere keren voor behandeling

Catelynn wist dat wat ze meemaakte niet normaal was en dat ze hulp nodig had. Vanaf 2018 was ze in totaal drie keer in een behandelcentrum geweest. Ze concentreerde zich op het aanpakken van haar depressie, angst en zelfmoordgedachten. Ze wordt beschouwd als een rolmodel voor anderen die psychische problemen hebben gehad.

3 Catelynn en Tyler verhuisden uit elkaar

Het duo besloot terug te gaan naar relatietherapie om aan hun problemen te werken. In een aflevering van Teen Mom OG werd aangekondigd dat het stel tijdelijk uit elkaar zou gaan wonen. Dit heeft echter geleid tot echtscheidingsgeruchten en Catelynn antwoordde snel dat het paar hun relatie niet beëindigt.

2 Ze beviel in 2019 van haar derde dochter

Catelynn en Tyler verwelkomden hun derde dochter, Vaeda Lynn, op 21 februari 2019. Na Vaeda's geboorte ging het paar weer samenwonen, zodat ze de baby als een paar konden opvoeden. Catelynn zei dat het goed voor haar was om apart van Tyler te leven, omdat ze erachter moest komen wie ze was als individu.

1 Ze vindt geluk in paarden

Fans hebben veel vooruitgang gezien bij Catelynn nadat ze voor de derde keer uit de behandeling kwam en bevallen was van haar derde dochter. Ze werkt aan haar geluk en streeft naar een gezonde mindset. Catelynn heeft altijd van paarden gehouden, dus ze is blij dat ze dit met haar dochter kan delen.

Aanbevolen: