20 foto's van de transformatie van Brielle Biermann van 2008 tot 2020

Inhoudsopgave:

20 foto's van de transformatie van Brielle Biermann van 2008 tot 2020
20 foto's van de transformatie van Brielle Biermann van 2008 tot 2020
Anonim

Kijkers van Real Housewives of Atlanta zouden als een van de eersten Brielle Biermann in de schijnwerpers hebben gezien. Het was in 2008 toen Biermann tien jaar oud was dat ze in de show verscheen. Sindsdien is ze opgegroeid en is haar uiterlijk veranderd.

Biermann's moeder, Kim Zolciak-Biermann, is ook een behoorlijke blikvanger. Het is dus gemakkelijk te zien dat Brielle haar uiterlijk van haar moeder krijgt. Ze verschenen ook in de spin-offshow Don't Be Tardy, en het was door de shows dat Brielle een persoonlijkheid en een socialite werd. Sinds haar eerste optreden op televisie is Brielle van uiterlijk veranderd. Ze is momenteel 22 jaar oud en haar uiterlijk is door de jaren heen veranderd. We wilden zien hoe ze er door de jaren heen uitzag, dus we verzamelden foto's van haar sinds 2008.

20 Introductie in de spotlight

Het leek er al op jonge leeftijd op dat Biermann voorbestemd was voor het podium. Toen ze 16 jaar oud was, had ze het geluk om over de catwalk te lopen tijdens de New York Fashion Week 2013. Haar debuut liep over de catwalk in een Tumbler and Tipsy for Michael Kuluva-show.

19 Leuk als een knop

Kerstmis is een tijd voor families om samen te komen en de feestdagen te vieren. Aangezien Biermann is opgevoed door een alleenstaande ouder, staat ze dicht bij haar moeder en zus. Bij deze gelegenheid werd Biermann afgebeeld met een kerstmuts op. Ze ziet er schattig uit.

18 Toen en nu

Biermann heeft verklaard dat haar verandering in uiterlijk te wijten is aan het natuurlijke verouderingsproces. Of je haar uiterlijk nu leuk vindt of vroeger, je moet toegeven dat ze er altijd schattig uitzag. Ze ziet er nog beter uit als ze lacht, dus de linkerfoto is zeker een van haar beste.

17 Afstudeerceremonie

Als je op de middelbare school zit en denkt dat het leven zwaar is, wacht dan tot je de echte wereld instapt. Volgens The List werd Biermann gepest toen ze op de middelbare school zat omdat de show van haar moeder in de lucht was. Wat ze bedoelden met gepest is voor interpretatie vatbaar. Ze was een en al glimlach op de grote dag.

16 Prinses van het bal

Veel mensen zullen het ermee eens zijn als je zegt dat Biermann eruitzag als de schoonheid van de bal, gewoon te oordelen naar deze foto. Alles aan haar uiterlijk is fantastisch. Van het krullende haar tot de handschoenen, en zelfs de ketting maakt Biermanns date trots om naast zo'n mooie dame te zijn.

15 Poseren met mama

Je kunt zeker zien dat Biermann haar mooie look krijgt van mama, Kim. Het is verbazingwekkend hoeveel die twee op elkaar lijken. Er is iets aan Biermann dat haar haar krult, waardoor ze er nog aantrekkelijker uitziet. De zwarte jurk doet ook geen pijn, om nog maar te zwijgen van haar glimlach.

14 Een vaderfiguur hebben

Voordat Brielle haar huidige achternaam gebruikte, stond ze bekend als Brielle Zolciak. Dat veranderde allemaal toen Kroy Biermann in hun leven kwam. Hij trouwde in 2011 met haar moeder en adopteerde daarna Brielle en haar zus. Beiden veranderden hun achternaam in Biermann. Leuk om te zien dat ze een vaderfiguur heeft.

13 Tienerjaren

Het enige gelaatstrekken dat opv alt op deze foto's is de verbetering in de lippen van Biermann. Ze had eerder dunnere lippen en nu zien ze er voluptueus uit. Welke je voorkeur heeft op Biermann, ze ziet er op beide foto's geweldig uit. Haar ogen zijn prachtig.

12 Mama's Girl

Aangezien Biermann een model en een socialite is, moest ze zichzelf verzorgen om met mensen om te gaan en vriendelijk te zijn. Wanneer ze met mama wordt geïnterviewd, heeft ze er geen probleem mee om het gesprek in handen te nemen en haar mening te geven. Vertrouwen helpt.

11 Romantische relatie

Als je bedenkt dat Biermann mooi is, is het geen verrassing dat veel mannen het hebben opgemerkt en geprobeerd hebben een zet te doen. Een van de gelukkige mannen die bij haar mocht zijn, was Slade Osborne. Het leuke aan een realityprogramma is dat iedereen kan zien wat er in je leven gebeurt.

10 Punt op de ster

Een van de dromen van Biermann is om een on-air persoonlijkheid te zijn zoals haar idool Giuliana Rancic. Tijdens het vierde seizoen van Don't Be Tardy kreeg Biermann de kans om auditie te doen voor een on-air host en ontmoette ze Rancic, die Biermann advies gaf dat haar zenuwen kalmeerde.

9 In topvorm

Naast haar mooie gezicht heeft Biermann ook een geweldig lichaam voor haar. Ze plaatst enkele foto's van haar op sociale media. Ze schreef: "Sociale media kunnen je geestelijke gezondheid ernstig schaden… stop met jezelf te vergelijken met veel van deze onrealistische illusies die mensen creëren om je te laten denken dat hun leven perfect is. Er bestaat niet zoiets als een leven dat beter is dan dat van jou!"

8 Lieve, onschuldige glimlach

Ze zeggen dat een glimlach mensen samen kan brengen en een sombere kamer kan verlichten. Dat is precies wat de glimlach van Biermann kan doen. Het mooie van haar is dat ze graag vaak lacht. We vinden het helemaal niet erg omdat we het graag zien. Haar glimlach maakt haar nog mooier.

7 Op de hoogte blijven van de modesnuif

Wie moet een reguliere baan hebben als je veel volgers op sociale media hebt. Kim verdedigde haar dochter in een interview en verklaarde dat haar dochter bijna zes cijfers verdient vanwege het grote aantal volgers op sociale media, dat ze gebruikt om samen te werken met grote merken. Goed voor haar.

6 Plezier in het spel

Dicht bij een broer of zus zijn is geweldig. Dit is wat Biermann zei over haar zus, Ariana, op sociale media. "Ik ben zo vereerd en dankbaar dat je MIJN kleine zusje bent! Van je steken met een spork tot elke avond knuffelen, we hebben een lange weg afgelegd samen en ik [sic] zou het leven met niemand anders willen doen.je bent mijn meest speciale vriend en vandaag verdien je het om behandeld te worden als de prinses die je bent!"

5 Bijpassende outfit voor mama

Zo moeder, zo dochter. Het is geen verrassing dat Biermann een hechte band met haar moeder heeft, aangezien ze haar als enige ouder heeft opgevoed voordat Kroy in hun leven kwam, dus het is logisch dat ze dezelfde outfits zou hebben als haar moeder. Beiden zien er trouwens prachtig uit in wit of een andere kleur.

4 Niets beter dan familie

Voordat Kroy Biermann met haar moeder trouwde en haar en Ariana adopteerde, had Brielle een sterke band met haar moeder en haar zus. Dat is door de jaren heen niet veranderd. De dames zijn bij elkaar gebleven. Ze lijken alle drie zo op elkaar en zijn buitengewoon mooi.

3 Close-up van de verbetering

Biermann wilde grotere lippen, dus viel ze moeder lastig. Volgens The List zei Kim in een interview: "Ze heeft me vijf jaar lang lastiggevallen met haar lippen. Ze zei: 'Ik haat mijn lippen, ik haat mijn lippen.' Dus ik heb zoiets van, ga ze dan repareren! Je gaat maar één keer rond deze planeet. Als ze er gelukkig van wordt, dan is dat maar zo."

2 Liefde vinden

Kijkers van Don't Be Tardy kregen de relaties van Biermann te zien. Een van de relaties die Biermann deelde met haar kijkers was met Chicago White Sox-werper Mike Kopech. Hun relatie is ongeveer twee jaar geleden. Op een gegeven moment hadden ze zelfs overwogen om samen te gaan wonen.

1 Controle over het stuur

Op tv zijn heeft Biermann geholpen een dikke huid te ontwikkelen en controle over haar leven te krijgen. Ze beschermde haar moeder tegen andere co-sterren die haar aanvielen door te tweeten: "Ik kan de woede die ik nu voel niet eens uiten. Het is absoluut walgelijk hoe gemeen volwassen vrouwen kunnen zijn. Ik wens niets meer dan voor de cast van RHOA om geluk en vrede te vinden. Ze hebben het meer dan wie dan ook nodig."

Aanbevolen: