19 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Riverdale

Inhoudsopgave:

19 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Riverdale
19 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Riverdale
Anonim

Fans van de CW-serie, Riverdale weten dat de cast in het echte leven strak is. De bende plaatst vaak foto's van achter de schermen op sociale media die ons een kijkje geven in hoe het is om op de set te zijn. Deze glimpen onthullen vaak insidergeheimen die zelfs de meest die-hard fans misschien niet weten over de cast en het filmen van de show.

Van blessures op de set tot romances buiten het scherm, de Riverdale-cast houdt dingen graag spannend. Het is duidelijk dat de bende oprechte genegenheid voor elkaar heeft en geniet van hun tijd samen op de set. Veel van de castleden zijn open geweest over hoe het is om deel uit te maken van de cast. Geniet van deze lijst met verrassende dingen die op de set van Riverdale zijn gebeurd.

20 Wijlen Luke Perry maakte iedereen op de set altijd aan het lachen

iverdale-bloopers-1014x570
iverdale-bloopers-1014x570

De hele cast van Riverdale heeft zich uitgesproken over de gemakkelijke sfeer op de set. Toch was het wijlen Luke Perry die ervoor zorgde dat iedereen achter de schermen bleef glimlachen. Volgens Fame10 zei KJ Apa tegen MTV: Luke is best grappig op de set. Het is soms moeilijk om een strak gezicht te houden”.

19 De bende had een topless pizzafeestje

f67da5e1cd56075afde198ce64a73eb9
f67da5e1cd56075afde198ce64a73eb9

Het is duidelijk dat niemand een pizzafeest er zo goed uit kan laten zien als de kinderen uit Riverdale! Camila Mendes plaatste een flirterige foto van een shirtloze KJ Apa en Charles Melton die met haar pizza aan het eten was op Instagram! Mendes ondertitelde de foto, "Verified Domino's Resort 2017 Collection"

18 Madelaine Petsch vindt het heerlijk dat Cheryl Blossom geen relatie hoeft te hebben

pok7m9nfw41bw
pok7m9nfw41bw

Madelaine Petsch speelt Cheryl Blossom in Riverdale en ze sprak met Glamour over wat ze wilde voor het liefdesleven van haar personage in de show. "Ik vind het geweldig dat mensen naar Cheryl kunnen kijken en zien dat ze een onafhankelijke vrouw is die haar mannetje kan staan en geen vriendje heeft," zei Petsch.

17 De set van Pop's Chock'Lit Shoppe lijkt zo echt dat vrachtwagenchauffeurs daar hebben geprobeerd te eten

f9b1116c6f04ce7bbb1ff77c274ca740
f9b1116c6f04ce7bbb1ff77c274ca740

Cole Sprouse ging naar Reddit om een insidergeheim over Pop's Chock'Lit Shoppe te delen. De decorontwerpers bouwden zo'n realistisch restaurant (pops), en met onze studio in de buurt van een grote industriële doorgang, hadden we honger 18 wielrenners reden ons terrein binnen in de veronderstelling dat het een functionerend restaurant was, 'schreef Sprouse.

16 KJ Apa is ieders on-set crush

CrXpjRCWcAAGYl0
CrXpjRCWcAAGYl0

Laten we eerlijk zijn, elke persoon in de cast van Riverdale ziet er verbazingwekkend goed uit, dus het is moeilijk te geloven dat één castlid zich zou onderscheiden van de rest. Tijdens een interview met Glamour werd Madelaine Petsch gevraagd wie de verliefde op de set was. “KJ [Apa, die Archie speelt]. Helemaal KJ!” antwoordde ze.

15 De cast bracht een eerbetoon aan Luke Perry aan een tafellezing

dagelijkse beweging
dagelijkse beweging

Het was emotioneel voor de cast om terug te keren naar de set nadat Luke Perry was overleden. Mädchen Amick plaatste een Instagram-foto en documenteerde de cast aan tafel die voorlas voor de aflevering die Perry's dood behandelde. "Er was niets dan liefde, herinneringen en rouw voor onze geliefde Luke terwijl we hem eren in onze eerste aflevering terug", schreef ze, ook hashtagging "wemissyouluke.".

14 Josie en de Pussycats vermaakten de cast IRL

Afbeelding
Afbeelding

Cole Sprouse is een fotograaf die vaak foto's achter de schermen maakt van de set van Riverdale. De acteur uploadde een fotoalbum naar Imgur en de beelden gaven fans een kijkje achter de camera, zoals toen Josie en de Pussycats in het echt voor de cast optraden.

13 KJ Apa brak zijn hand tijdens het filmen

rvd113a-0172b-994849
rvd113a-0172b-994849

Teen Vogue onthulde dat K. J. Apa verwondde zijn hand tijdens het slaan van ijs tijdens de finale van seizoen 1. "Ik sloeg een schuimmat … [dat was] zittend op het ijs … Het was koud, dus ik voelde het niet echt. Pas 20 minuten later realiseerde ik me dat ik mijn hand had gebroken.”.

12 Camila Mendes en Charles Melton moeten nog steeds samen filmen, ook al zijn ze uit elkaar

veronica-reggie
veronica-reggie

Charles Melton en Camila Mendes hadden een relatie, maar gingen onlangs uit elkaar. Volgens E! Nieuws, de exen zijn professioneel. "Ze hebben nog steeds contact en begrijpen allebei dat ze hartelijk moeten zijn op de set en tijdens de pers voor de show", aldus de bron. "Ze hebben samen gefilmd terwijl ze uit elkaar waren en de dingen waren normaal.".

11 Vanessa Morgan ontving doodsbedreigingen van Bughead-fans

tumblr_p63ainHs9c1wdl7cso1_1280
tumblr_p63ainHs9c1wdl7cso1_1280

Toen Vanessa Morgan zich bij de cast van Riverdale voegde, waren fans van Jughead en Betty bang dat ze hun favoriete koppel uit elkaar zou gaan. "Ik heb al enkele doodsbedreigingen gehad", onthulde Morgan aan Glamour. "Maar het punt is, het zijn halve doodsbedreigingen omdat ze niet willen dat dat [eigenlijk] gebeurt, en de helft is gewoon allemaal liefde.".

10 De ploeg zat allemaal ineengedoken om Madelaine Petsch warm te houden

Screenshot van 2020-01-19 15-58-34
Screenshot van 2020-01-19 15-58-34

Cole Sprouse's Imgur-fotoalbum gaf ons een kijkje in hoe hecht de cast van Riverdale in het echte leven is en het is gemakkelijk om te zien hoe goed ze voor elkaar zorgen op de set. Deze foto is een kijkje achter de schermen toen de co-sterren van Madelaine Petsch haar tussen de opnames door opwarmden.

9 Cole Sprouse en Camila Mendes gingen samen naar de universiteit

jughead
jughead

Camila Mendes en Cole Sprouse hebben samen aan de NYU gestudeerd. Mendes vertelde Office Magazine: "Ik zag hem in de buurt en er was een tijd dat we les hadden in hetzelfde gebouw, dus ik zou hem altijd buiten zien", voegde ze eraan toe. 'Hij was een gek! Hij had heel lang haar tot aan zijn achterste wangen.”.

8 Lili Reinhart haat Betty's kenmerkende paardenstaart

Ontwerp zonder titel (951)
Ontwerp zonder titel (951)

Lili Reinhart speelt misschien graag de rol van Betty in Riverdale, maar de actrice heeft geen enkele liefde voor het kenmerkende kapsel van haar personage. "Deze paardenstaart bezorgt me stress", vertelde Reinhart aan Allure. "Het duurt lang [om te stylen], langer dan je zou denken, en het is echt vervelend en erg frustrerend.".

7 KJ Apa viel in slaap achter het stuur na lange uren op de set te hebben gewerkt

riverdale-nap
riverdale-nap

KJ Apa zat in een auto-ongeluk toen hij achter het stuur in slaap viel na een werkdag van 16 uur. "Ik had moeten stoppen en gaan slapen in plaats van me een weg naar huis te vechten. Maar ik heb ervan geleerd", vertelde Apa aan Esquire. "Het was een vermomde zegen. Ik kwam er ongedeerd uit en ik dank God dat ik in orde ben.".

6 De cast eiste veiligere werkomstandigheden

2dfb6d55-09b5-4e94-bda6-dfcafb534cb6-241ee8_928bfaebce8342f0b763f853dffb50b0_mv2_d_3000_2000_s_2
2dfb6d55-09b5-4e94-bda6-dfcafb534cb6-241ee8_928bfaebce8342f0b763f853dffb50b0_mv2_d_3000_2000_s_2

De hele cast van Riverdale eiste veiligere werkomstandigheden na het nachtelijke ongeval van KJ Apa. Volgens Business Insider zei Warner Bros in een verklaring: In overeenstemming met het industriestandaardbeleid, zal de Studio, als een cast of crewlid zich op enig moment na het werk moe of onveilig voelt, een taxi, chauffeur of hotelkamer ter beschikking stellen. op aanvraag.”.

5 De cast nam een pauze van het filmen en ging op vakantie naar Mexico

riverdale-mexico
riverdale-mexico

De cast die samen op vakantie gaat, blijft bij elkaar. De bende uit Riverdale ging allemaal op reis naar Mexico. Lili Reinhart deelde deze foto van de groep op sociale media samen met het bijschrift: Een nieuwe passie van mij gevonden. Deze Lucha Libre-mannen hebben mijn hart veroverd', deelde ze op Twitter.

4 KJ Apa is geen natuurlijke roodharige

Ontwerp zonder titel(950)
Ontwerp zonder titel(950)

KJ Apa onthulde aan Empire dat zijn haar bruin is en rood geverfd om meer op Archie te lijken. “In het begin was het eerlijk gezegd eng, want ze moesten het een keer per week verven en ik fotografeer zes maanden. Ze moesten het bleken', zei KJ. "Ik zal waarschijnlijk kaal zijn tegen het einde van de serie.".

3 Madelaine Petsch heeft een angst voor water die haar doodsbang maakte tijdens het filmen

Screenshot van 2020-01-19 15-58-34
Screenshot van 2020-01-19 15-58-34

Madelaine Petsch is bang voor open wateren en vertelde Glamour dat ze het moeilijk had om haar eerste scène voor Riverdale op te nemen. "Het was een geweldige therapie, maar ik was nog steeds doodsbang", zei ze. "Toen we eenmaal begonnen met fotograferen, ging het goed met me. Ik dacht: "Het is leuk. Het is Cheryl. Ik ben het niet." Maar toen ik eraan begon, was ik doodsbang.".

2 The Squad vloog op dezelfde vlucht naar Vancouver om seizoen 2 op te nemen

rivierdalvliegtuig
rivierdalvliegtuig

De Riverdale-cast deelt altijd persoonlijke foto's en foto's van achter de schermen op sociale media. Volgens E! Nieuws, de bende vloog allemaal op dezelfde vlucht in 2017 toen ze terugkeerden om seizoen 2 te filmen en deze selfie op Instagram deelden. We hadden graag op die vlucht gezeten!

1 De cast is als een familie aan en uit set

59cead32351aa748008b4859
59cead32351aa748008b4859

Volgens Entertainment Tonight heeft de Riverdale-cast een hechte band. "Ze zijn allemaal mijn familie, eerlijk gezegd. Ik kan ze alles vertellen", zei Camila Mendes. "Ik deel deze echt bizarre ervaring met hen, en we zitten allemaal een beetje in hetzelfde schuitje. We gaan samen naar evenementen en het is leuk om ze te hebben."

BRONNEN: Glamour.com, Etonline.com, Eonline.com, Instagram.com, Twitter.com

Aanbevolen: