20 Verrassende dingen waarvan je niet wist dat ze gebeurden op de set van Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

20 Verrassende dingen waarvan je niet wist dat ze gebeurden op de set van Grey's Anatomy
20 Verrassende dingen waarvan je niet wist dat ze gebeurden op de set van Grey's Anatomy
Anonim

Het is gemakkelijk voor fans van Grey's Anatomy om super geïnvesteerd te worden in de serie en te denken dat ze alles weten wat er te weten v alt over Meredith Gray en haar collega's. Het tv-drama is vanaf het begin een hit geweest en nu wordt het 16e seizoen uitgezonden, dat bestaat uit veel afleveringen met medische gevallen en persoonlijke drama's die zijn ervaren door de artsen die met deze gezondheidsproblemen te maken hebben.

Hoe zit het met de dingen die zich achter de schermen afspelen, terwijl kijkers bekend zijn met de personages? Er zijn veel dingen over het maken en filmen van de show die fans zeker moeten weten, en ze zijn fascinerend en cool om te leren.

Hier zijn 20 verrassende dingen waarvan je niet wist dat ze gebeurden op de set van Grey's Anatomy.

20 Justin Chambers is nu uit de serie en fans kregen geen goed afscheid

Volgens Us Weekly is Justin Chambers nu uit Grey's Anatomy en zijn laatste aflevering is al voorbij. Zijn vertrek werd aangekondigd nadat het was uitgezonden, wat vreemd lijkt.

Fans willen zeker een goed afscheid, omdat het lijkt alsof de andere personages meer een speciale uitgang hebben.

19 Koeienorganen worden gebruikt om de operatiescènes te filmen

Ja, het klinkt vies, maar het is waar. Volgens Marie Claire worden koeienorganen gebruikt om de operatiescènes op Grey's Anatomy te filmen.

Nou, we weten nu tenminste hoe ze het doen. We hebben ons misschien afgevraagd wat er hier achter de schermen gebeurde. Aangezien er zoveel operatiescènes zijn, lijkt het erop dat dat nogal wat koeienorganen zouden zijn …

18 Ellen Pompeo heeft echt gegraven in de filmcarrière van Katherine Heigl

Us Weekly citeerde Ellen Pompeo die sprak over de filmcarrière van Katherine Heigl… en ze was er niet echt super aardig over. Ellen werd geciteerd als te zeggen: "Ze re-upte, nam een grote verhoging en probeerde toen van de show af te komen. En toen kwam haar filmcarrière niet van de grond.". Dat is zeker een opgraving, dus het lijkt erop dat deze twee waren niet de beste maatjes.

17 Jesse Williams werkte in het onderwijs voordat hij werd uitgekozen om Jackson Avery te spelen

Buzzfeed zegt dat voordat hij Dr. Jackson Avery speelde in Grey's Anatomy, Jesse Williams in het onderwijs werkte.

Het is interessant om te horen dat hij een hele andere carrière had voordat hij werd aangenomen om deze populaire rol te spelen. We vragen ons af of hij altijd al acteur had willen worden of dat hij het moeilijk vond om tussen de twee beroepen te kiezen.

16 Mensen denken dat Sarah Drew en Jessica Capshaw van de show zijn getrapt vanwege de enorme salarisverhoging van Ellen Pompeo

Cosmopolitan zegt dat toen Ellen Pompeo zo'n enorme salarisverhoging kreeg (ze krijgt nu $ 20 miljoen per seizoen), mensen dachten dat twee andere acteurs, Sarah Drew (die April speelde) en Jessica Capshaw (die Arizona speelde) begon toen met de show.

Niemand heeft gezegd dat dit absoluut plaatsvond… maar fans vragen zich er wel over af omdat het rond dezelfde tijd was.

15 De show heette bijna complicaties in plaats van Grey's Anatomy

Volgens Marie Claire heette Grey's Anatomy eerst Complicaties. Dit is zo gek om over na te denken. Natuurlijk wedden we dat het nog steeds een grote hit zou zijn met die naam omdat de show zo goed is … maar er is iets aan de huidige titel dat gewoon zo goed werkt. We zijn er dol op.

14 Alex Karev werd toegevoegd aan de pilot-aflevering nadat het filmen was voltooid

Buzzfeed zegt dat Justin Chambers "digitaal geïmplanteerd" was in de piloot, en dat was toen het al klaar was met filmen.

Het is zo interessant om te horen dat hij de piloot niet samen met de rest van de cast aan het filmen was, aangezien hij zo'n favoriet bij de fans en een groot deel van de serie is geworden.

13 Ellen Pompeo wilde in het begin vertrekken dankzij een giftige atmosfeer

Hoe zou Grey's Anatomy kunnen bestaan zonder dat Ellen Pompeo Meredith Grey speelt?

Nou, volgens Us Weekly had Ellen in het begin het gevoel dat het een "giftige" sfeer was en ze wilde vertrekken. Fans hadden waarschijnlijk nooit gedacht dat ze dat zou zeggen, omdat de show zo goed is dat het lijkt alsof alles ook buiten de camera geweldig zou zijn, maar de set is geen onbekende voor conflicten.

12 Ellen Pompeo kreeg vaak te horen dat Patrick Dempsey belangrijker was dan haar

Ellen Pompeo heeft veel openhartige uitspraken gedaan over hoe haar werd verteld dat Patrick Dempsey een belangrijker rol in de serie had dan zij.

De actrice werd geciteerd door Us Weekly en zei: "Ze kunnen hem altijd als hefboom tegen mij gebruiken - 'We hebben je niet nodig; we hebben Patrick' - wat ze al jaren deden.".

11 Katherine Heigl wilde minder scènes filmen… en klaagde toen dat ze slechte scripts kreeg

Weet je nog dat Katherine Heigl haar werk voor Grey's Anatomy niet instuurde om in aanmerking te komen voor de Emmy Awards omdat ze zei dat het niet goed genoeg was?

Volgens Cosmopolitan wilde ze minder scènes filmen en klaagde ze dat ze slechte scripts kreeg. Dit slaat helemaal nergens op, maar werpt enig licht op de situatie.

10 Ze gingen ervan uit dat fans Addison niet leuk zouden vinden, maar gaven haar een grotere rol naarmate haar populariteit toenam

Factinate.com zegt dat het personage van Kate Walsh, Addison Montgomery, geen grote speler zou worden. Ze dachten niet dat fans haar leuk zouden vinden. Maar toen ze dat eenmaal deden, wilden ze dat ze in de show bleef, dus kreeg ze een veel grotere rol.

We zijn zo blij dat dit is gebeurd, want ze is absoluut een interessant personage.

9 Shonda Rhimes zou Grey's in Chicago hebben laten plaatsvinden, maar aangezien ER daar al was gevestigd, koos ze voor Seattle

Elle zegt dat Shonda Rhimes Grey's Anatomy in Chicago had kunnen laten plaatsvinden in plaats van Seattle. Maar omdat ER al een show in Chicago was, maakte ze de keuze om iets anders te doen en ging ze met Seattle mee.

Dit lijkt een geweldige zet te zijn geweest, aangezien de setting in Seattle behoorlijk integraal deel uitmaakt van de sfeer van de serie.

8 De agent van Ellen Pompeo zei dat de show niet zou duren

Ja, dit is echt gebeurd. Volgens Marie Claire zei Ellen's agent: "Doe gewoon de pilot en verdien wat geld - deze dingen gaan nooit.".

Het is moeilijk voor te stellen dat Grey's Anatomy ooit had kunnen mislukken en na één seizoen kon worden geannuleerd. De show gaat nu nog steeds goed en zal waarschijnlijk zelfs langer duren dan 16 seizoenen.

7 Shonda Rhimes raakte geïnspireerd toen een dokter zei dat scheren onder de douche in haar ziekenhuis lastig was

Volgens Marie Claire realiseerde ze zich dat dokters het super druk hebben toen een dokter tegen Shonda zei dat scheren onder de douche in haar ziekenhuis lastig was. Ze dacht dat daar een show was.

Het is fascinerend om te horen hoe de show begon, en dit is een geweldig verhaal om te vertellen wat haar motivatie was.

6 Sarah Drew kreeg haar eigen baby kort nadat haar personage dat deed

Factinate.com zegt dat na april haar baby op Grey's Anatomy, de actrice die haar speelde, Sarah Drew, ook haar eigen baby kreeg. Het was heel snel daarna en dat is zo wild om over na te denken. Praten over kunst die het leven imiteert… of misschien andersom. Het was letterlijk 13 uur nadat ze klaar was met de aflevering.

5 TR Knight stopte omdat hij zei dat schepper Shonda Rhimes hem nooit de waarheid over zijn karakter vertelde

Grey's fans herinneren zich waarschijnlijk het conflict rond T. R. Knight, die George O'Malley speelde, toen hij de show verliet. Hij legde uit dat hij uiteindelijk stopte omdat hij de waarheid over zijn karakter niet begreep.

Us Weekly citeerde de acteur als volgt: "Mijn vijfjarige ervaring heeft me bewezen dat ik geen enkel antwoord kon vertrouwen.".

4 Shonda Rhimes werd geïnspireerd door seks en de stad

Volgens Elle werd Shonda Rhimes geïnspireerd door Sex and the City en ze zei dat Grey's Anatomy en de voice-overs die Meredith Gray doet "een meer gefundeerde versie zijn van Carrie's artikelen in Sex and the City.".

We houden allemaal van beide shows, en het is cool om te horen dat Shonda Rhimes net zoveel van Carrie Bradshaw en haar stijlvolle NYC-vrienden houdt als wij.

3 Shonda Rhimes heeft haar originele serie-finale-idee al in een aflevering gestopt

Misschien is de belangrijkste vraag die fans van Grey's Anatomy hebben, wat er zal gebeuren in de allerlaatste aflevering?

Het blijkt dat Shonda's oorspronkelijke plan al heeft plaatsgevonden. Factinate.com zegt dat Shonda Rhimes haar originele idee voor de finale van de serie al in een aflevering heeft gestopt, omdat de show al zo lang duurt.

2 Sandra Oh had Bailey kunnen spelen, maar wilde Cristina zijn

Bailey en Cristina zijn allebei zulke wonderbaarlijk sterke karakters en het is zo triest om te onthouden dat Cristina ooit een vaste waarde in de show was. Fans missen haar zeker.

Marie Claire zegt dat Sandra Oh Bailey had kunnen spelen, maar ze wilde Cristina spelen, dus zo is het gelukt.

1 Cristina zou oorspronkelijk een liefdesverhaal hebben met Denny, niet met Izzie

Elle zegt dat Cristina een liefdesverhaal zou hebben met Denny, niet met Izzie, en dat is een verrassend feit dat fans zeker nooit zouden hebben geraden.

De romantiek van Izzie/Denny is zo klassiek en zo'n groot deel van de geschiedenis van de show dat het voelt alsof het absoluut moest gebeuren.

Aanbevolen: