20 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Beverly Hills, 90210

Inhoudsopgave:

20 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Beverly Hills, 90210
20 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Beverly Hills, 90210
Anonim

Voordat Nancy Drew een eigen eigentijdse tv-show kreeg op The CW, kregen Archie Andrews en zijn vrienden een duister Netflix-drama, en de tienerbewoners van een stad genaamd Tree Hill opgroeiden, was er een succesvolle tiener show genaamd Beverly Hills, 90210. Hoewel we een serie die tien jaar duurt als een enorme prestatie zouden beschouwen en niet veel mensen dat punt bereiken, 90210 uitgezonden van 1990 tot 2000, liet 90210 veel mensen zien dat een sappig tienerdrama altijd kijkers zou trekken.

Wat leidde tot andere reboots, zoals die uit 2009 met Shenae Grimes-Beech in de hoofdrol en de recente revival BH90210 die maar één seizoen kreeg, is het merk altijd een sterk en herkenbaar merk geweest. De originele serie maakte zijn jonge sterren beroemd en er gebeurde veel achter de schermen.

Blijf lezen om een deel van het interessante drama te ontdekken dat plaatsvond terwijl de acteurs Beverly Hills, 90210 aan het filmen waren.

20 Tegen seizoen 9 was Jason Priestley gestopt zonder een goed afscheid

kelly brandon 90210
kelly brandon 90210

Abc News zegt dat Jason Priestley, die Brandon Walsh speelde, de show verliet zonder een goed afscheid. Fans zullen zich herinneren dat hij niet in de laatste reeks afleveringen zat.

Hij zei dat hij zijn spullen bij elkaar had en dat er geen afscheidsfeest was, hij was gewoon weg. Hij werd geciteerd en zei: "Ik had het gevoel dat ik negen jaar van mijn leven had verspild".

19 De beslissing om Brenda en Dylan samen te laten slapen was niet populair bij de partners van de show

brenda dylan 90210
brenda dylan 90210

Volgens Abc News, de maker van Beverly Hills, voelde 90210 zich onder druk gezet door filialen die het niet leuk vonden dat het populaire stel Brenda en Dylan samen sliepen. Meer specifiek, ze vonden het niet leuk dat Brenda het goed vond.

Darren Star zei tegen The New York Times: "Dus de eerste aflevering van het tweede seizoen maakte Brenda uit met Dylan omdat hun relatie te volwassen was geworden".

18 Shannen Doherty was altijd te laat en de acteurs zouden Aaron bellen om erover te spellen

brenda op 90210
brenda op 90210

Volgens Abc News was Shannen Doherty, die Brenda Walsh speelde, altijd te laat. We hebben misschien gehoord dat zij en de andere acteurs niet de beste vrienden waren, maar er gebeurde ook iets verrassends op de set: de acteurs zouden Aaron Spelling erover bellen. We vragen ons af wat hij zei tijdens die telefoongesprekken?

17 Aaron Spelling wilde niet dat iemand een zonnebril zou dragen of zijn haar zou veranderen

dylan kelly 90210
dylan kelly 90210

Mental Floss zegt dat Aaron Spelling niet wilde dat iemand een zonnebril droeg of van haar veranderde.

Het zonnebril-ding is absoluut verrassend aangezien de personages in Beverly Hills, Californië wonen, maar we snappen het haar helemaal. Weet je nog toen Felicity haar haar veranderde ?! Dat was nogal wat.

16 Gabrielle Carteris, die de 16-jarige Andrea speelde, was 29 toen ze werd gecast

andrea op 90210
andrea op 90210

De personages zitten op de middelbare school wanneer Beverly Hills, 90210 begint, en daarom is het verrassend om te horen dat Gabrielle Carteris, die de 16-jarige Andrea Zuckerman speelde, 29 was, volgens Mental Floss.

Ze deed alsof ze jonger was en ze zweeg behoorlijk over het feit dat ze ouder was.

15 Tori Spelling deed auditie voor de show met een valse naam

donna martin 90210
donna martin 90210

Abc News zegt dat Tori Spelling auditie deed voor de show met een valse naam.

Dat is verrassend om te horen, toch? Aangezien haar vader de producer achter de show was, zouden we gedacht hebben dat hij ervoor zorgde dat zijn dochter in de productie werd gecast, maar dat is niet wat er gebeurde.

14 Luke Perry was eerst een gastrol en Aaron Spelling vocht ervoor dat hij een vaste klant zou worden

dylan op 90210
dylan op 90210

Mental Floss zegt dat Luke Perry eerst een gastrol was. Dit is zo verrassend om te leren, omdat Dylan McKay zo'n groot deel uitmaakt van de show en van de geschiedenis van tienerdrama's.

Aaron Spelling vocht voor hem om een vaste klant te worden, wat zo geweldig en ontroerend is om over te horen.

13 Tori Spelling maakte de oproep dat Shannen Doherty uit de serie moest worden getrapt

brenda op 90210
brenda op 90210

We weten waarschijnlijk dat Shannen Doherty het niet volhield in de show, vooral omdat haar personage vanaf seizoen vijf naar Londen vertrok. Maar we wisten niet wat er werkelijk gebeurde om haar te laten vertrekken.

Fame 10 zegt dat Tori Spelling heeft gebeld dat ze uit de serie zou worden gezet. We hadden nooit geraden dat zij het was.

12 Shannen Doherty en Jason hadden een priesterlijke relatie met IRL… Maar waren broer en zus in de show

Beverly Hills, 90210 - Brenda - Brandon - Afstuderen
Beverly Hills, 90210 - Brenda - Brandon - Afstuderen

Fame 10 zegt dat veel van de acteurs dateerden, en twee van de meest verrassende waren Shannen Doherty en Jason Priestley, die broer en zus waren op Beverly Hills, 90210.

Dit is niet iets dat we zouden hebben geraden, en van alle echte koppels wordt er niet veel over hen gepraat.

11 Tiffani Thiessen werd aangenomen in seizoen 5 terwijl hij aan het daten was met Brian Austin Green

tiffani theissan
tiffani theissan

Mental Floss zegt dat Tiffani Thiessen, die fans zich zullen herinneren als Valerie Malone, werd aangenomen in seizoen vijf terwijl ze een relatie had met Brian Austin Green, die David Silver speelde. De website zegt dat dit "onhandig" was omdat zij en het personage van Luke Perry een romantische relatie hadden. Ja, dat klinkt alsof het behoorlijk lastig kan worden.

10 Shannen Doherty heeft de auto van Ian Ziering een keer vernield door ermee in een sloot te rijden

brenda op 90210
brenda op 90210

Volgens Fame 10 heeft Shannen Doherty de auto van Ian Ziering een keer verpest door in een greppel te rijden, wat nogal wild is.

We vragen ons af hoe ze hem dat heeft uitgelegd? Dat is niet bepaald iets dat je je tegenspeler wilt vertellen… Het bleek dat Ziering de schuld op zich nam en zei dat hij degene was die het deed.

9 Ian Ziering vond de show eerst oppervlakkig

steve op 90210
steve op 90210

Steve Sanders is een sympathieke kerel en hij is een belangrijk onderdeel van de show. Maar Ian Ziering dacht eerst niet dat de show veel betekenis had, wat voor ons misschien verrassend zou zijn om erachter te komen.

Mental Floss citeerde Ziering als volgt: "Toen ik het script voor 90210 las, dacht ik: 'Jongen, dit is erg oppervlakkig'".

8 Shannen Doherty en Jennie Garth raakten een keer bijna in een fysiek gevecht

brenda kelly beverly hills 90210
brenda kelly beverly hills 90210

E Online zegt dat Shannen Doherty en Jennie Garth, die Kelly Taylor speelden, een keer bijna in een fysiek gevecht verwikkeld waren. Dit is verrassend, want hoewel we misschien hebben gehoord dat Doherty niet close was met de cast, is een echt fysiek gevecht behoorlijk intens. En ze leken zoveel van elkaar te houden tijdens de show…

7 Hilary Swank zou twee jaar lang op 90210 staan, maar werd afgetrapt toen kijkers wilden dat Steve vrijgezel zou zijn

hilary swank 90210
hilary swank 90210

Volgens Nicki Swift zou Hilary Swank twee hele seizoenen in de show te zien zijn. Ze werd afgetrapt met 13 afleveringen in haar rol.

Waarom is dat gebeurd? Stuff.co.nz legt uit dat kijkers wilden dat Steve Sanders single zou zijn en de producers zeiden dat "het niet werkt". Dat moet een ongelooflijk ongemakkelijke ontmoeting zijn geweest.

6 Scotts dood gebeurde omdat Douglas Emerson naar Junior College ging

scott scanlon 90210
scott scanlon 90210

Entertainment Weekly zegt dat de dood van Scott Scanlon gebeurde omdat Douglas Emerson, de acteur die deze rol speelde, naar de middelbare school ging.

Het is altijd verrassend om te horen dat er creatieve beslissingen worden genomen omdat een acteur helemaal klaar was met de show, in plaats van dat het het beste verhaal lijkt om te vertellen.

5 Jennie Garth leed aan angst tijdens haar tijd op 90210

jennie garth op 90210
jennie garth op 90210

She Knows zegt dat Jennie Garth last had van angst tijdens haar verblijf in Beverly Hills, 90210.

Dit is zo triest om te horen en ze schreef over deze moeilijke tijd in haar memoires, Deep Thoughts From a Hollywood Blonde, die in 2014 werd gepubliceerd. Ze zei dat het moeilijk was om ergens heen te gaan.

4 Er gaat een gerucht dat de show zich in Potomac, Maryland had kunnen afspelen

beverly Hills 90210 gegoten
beverly Hills 90210 gegoten

Entertainment Weekly zegt dat Potomac 20854 een "werktitel" was. Het gerucht gaat dat de show zich in Potomac, Maryland had kunnen afspelen. Dit kwam omdat Darren Star daar vandaan kwam.

We zijn zo blij dat de show zich afspeelde in Californië, omdat Beverly Hills de best mogelijke setting lijkt.

3 Donna sliep een aantal seizoenen niet met David omdat Aaron Spelling er niet comfortabel mee was

donna david 90210
donna david 90210

Nicki Swift zegt dat Donna Martin een aantal seizoenen niet met David Silver naar bed is geweest omdat Aaron Spelling zich er niet prettig bij voelde.

Dit is verrassend, aangezien fans zouden hebben aangenomen dat dit een beslissing was die de schrijvers hadden genomen, maar het bleek dat er een specifieke verklaring achter zat.

2 Brandon en Emily Valentine gedateerd IRL

brandon emily beverly hills 90210
brandon emily beverly hills 90210

Vervelingstherapie zegt dat Brandon en Emily Valentine met IRL zijn uitgegaan. Ja, Jason Priestley en Christine Elise hadden een serieuze relatie toen de camera's niet draaiden. Fans zullen zich herinneren dat hun romance op het scherm behoorlijk wild was.

1 De OG-titel was: Class Of Beverly Hills

beverly Hills 90210 gegoten
beverly Hills 90210 gegoten

Nicki Swift zegt dat de OG-titel voor Beverly Hills, 90210 Class Of Beverly Hills was.

Het is cool om te horen hoe een populaire tv-show had kunnen heten, maar de kans is groot dat we dol zijn op de titel die Darren Star heeft gekozen. Het is zo'n iconische show en de postcode maakt daar deel van uit.

Aanbevolen: