20 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Saved By The Bell

Inhoudsopgave:

20 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Saved By The Bell
20 Verrassende dingen die gebeurden op de set van Saved By The Bell
Anonim

Saved By The Bell was een klassieke show voor tieners en pre-tieners, en domineerde de kijkcijfers in de vroege jaren 90. Ondanks dat de show niet erg levensecht was, was de show boeiend en werden de personages snel verslavend, waardoor het publiek van de ene aflevering naar de andere verslaafd bleef.

Fans konden de castleden zien groeien en evolueren, en de behandelde onderwerpen waren over het algemeen licht en gemakkelijk te associëren. De Bayside-kinderen waren altijd goed in lachen, maar er gebeurde veel achter de schermen waarvan de meeste mensen zich niet bewust waren. Laten we eens kijken naar 20 verrassende dingen die zijn gebeurd op de set van Saved By The Bell.

20 Deze show is eigenlijk een spin-off

Interessant genoeg was deze enorm succesvolle show niet echt bedoeld om zich te concentreren op deze studenten en hun leven. Saved By The Bell is eigenlijk een spin-off van een show die oorspronkelijk Good Morning, Miss Bliss heette. De focus werd uiteindelijk van Miss Bliss gehaald en in plaats daarvan op de studenten gelegd, waardoor de show volledig werd getransformeerd.

19 Er waren veel informele contacten tussen castleden

Dit is een beetje schokkend gezien de leeftijd van de jonge sterren in de show, maar blijkbaar was de set van Saved By the Bell een beerput van minderjarige liefde! The Whisp meldt dat castleden achter de schermen aan het zoenen waren en met elkaar in gesprek waren, en kleedkamers gebruikten voor andere dingen dan alleen aankleden!

18 Mark-Paul Gosselaar en Lark Voorhies werden verliefd op de set

Afgezien van de informele contacten, was er één relatie die er echt uitsprong op de set. De set van Saved By The Bell werd het decor voor een echte relatie toen Mark-Paul Gosselaar en Lark Voorhies een serieus item werden. De twee hadden iets meer dan 3 jaar een relatie!

17 Intense toewijding op de set resulteerde erin dat Lark veel persoonlijke momenten miste

De eisen die aan de jonge castleden van Saved By The Bell werden gesteld, waren intens. Hun opnameschema was rigide en het was een tijdrovende en zeer serieuze inzet. Als gevolg hiervan misten veel van de castleden monumentale levensmomenten om hun contracten met de studio na te komen. Lark Voorhies miste zelfs haar eigen afstuderen en bal als gevolg van timingconflicten.

16 Mark Paul Gosselaar verfde zijn haar blond voor elke afzonderlijke aflevering

We herinneren ons allemaal Zack Morris vanwege zijn ongelooflijke blonde lokken. Zijn haar was net zo'n onderdeel van zijn persoonlijkheid als zijn gevoel voor humor. Schokkend genoeg moest hij zich bezighouden met meer dan alleen het onthouden van zijn regels op de set van deze show - hij moest ook routinematig zijn haar blond verven. Zijn haar is van nature bruin! Zijn haar verven voorafgaand aan elke opnamesessie was een serieuze toewijding.

15 De set werd gebruikt voor andere shows

Nou, hier is een groot compliment voor het podiumpersoneel van Saved By The Bell … het blijkt dat hun set vele malen werd gebruikt en hergebruikt voor andere shows. Als een echt teken van goed werk werd de Saved By The Bell-set gebruikt op shows zoals ICarly en That's So Raven.

14 Kelly en Jessie hebben hun contract niet verlengd, dus Tori deed mee aan de show

Als gevolg van hun streven naar andere projecten, hebben Kelly en Jessie hun contracten met de show niet verlengd, dus brachten de producers een nieuw gezicht op de set. Enter Tori, gespeeld door Leanna Creel! Zij was het nieuwe gezicht dat het overnam en de rest van de show doordroeg in hun afwezigheid.

13 Vloeken was verboden op de set

Laten we in gedachten houden dat dit een kinderprogramma was dat op zaterdagochtend werd uitgezonden. De producers en iedereen op de set probeerden ervoor te zorgen dat de omgeving gezond was, dus verbood ze al het vloeken op de set. Ze wisten niet dat al die afspraken achter gesloten deuren plaatsvonden! We geven ze punten voor het proberen!

12 Jessie zou verslaafd zijn aan drugs, maar ze hebben het afgezwakt

De beruchte scène waarin Jessie super hyper is en zich gedraagt als gevolg van cafeïnepillen, was eigenlijk het resultaat van een scriptwijziging op de set. Het was aanvankelijk de bedoeling dat ze aan de drugs zou worden gehangen, maar producenten vonden dat onderwerp te serieus, aangezien de show overdag werd uitgezonden en door zo'n jong publiek werd bekeken.

11 Er was maar één klaslokaal en het werd herschikt voor verschillende scènes

Een interessante opmerking over de set van deze show is het feit dat er maar één echte klasset was. Dit is wild, aangezien deze show afhankelijk was van de meeste scènes die binnen de school werden opgenomen. De bemanning had een intense taakomschrijving, waaronder het instellen en opnieuw instellen van verschillende items om het te laten lijken alsof er meerdere klassensets bestonden, terwijl er in werkelijkheid maar één was.

10 Dustin Diamond loog over zijn leeftijd om op de show te komen

Dustin Diamond was ernstig minderjarig toen hij de rol van Screech op zich nam. De producers hadden geen idee dat hij nog maar 12 jaar oud was en ze geven toe dat ze hem nooit voor de show zouden hebben gecast als ze het geweten hadden. Achteraf gezien kan het 20/20 zijn, omdat we nu weten dat hij zich niet goed aan de roem aanpaste en in serieus heet water belandde, inclusief gevangenisstraf.

9 Sommige huidige beroemdheden verschenen op de show

Er zijn enkele bekende gezichten die we vandaag kennen die daadwerkelijk op de set verschenen op Saved By The Bell. Sommige namen zijn onder meer Scott Wolf, Denise Richards en Leah Remini, die onderweg allemaal in verschillende afleveringen verschenen. Het is ongelooflijk om terug te kunnen kijken en hun frisse jonge gezichten te zien op de set van deze show, in de kinderschoenen van hun carrière.

8 Dustin Diamonds eerste kus gebeurde op de set

De set van Saved By The Bell omvatte veel "primeurs" voor deze jonge cast van acteurs. Het was de plek waar Dustin Diamond aanspraak maakt op zijn eerste kus! Zijn eerste kus was met zijn vriendin op het scherm, gespeeld door niemand minder dan Tori Spelling. Over opscheppen gesproken!

7 Jaleel White en Brian Austin Green deden auditie

Kun je je voorstellen hoe anders Saved By The Bell zou zijn geweest als ze in de show waren gecast? Jaleel White en Brian Austin Green kwamen binnen voor audities om deel uit te maken van de reguliere cast van Saved By The Bell, maar geen van beiden was in staat om hun plekje in de show te bemachtigen. Ze vonden uiteindelijk elders succes en deden het goed voor zichzelf.

6 Berkley gebruikte voor elke aflevering een heel blikje haarlak

Het was niet gemakkelijk om je elke dag voor te bereiden op je werk. Aan de ene kant verfde Mark-Paul zijn haar blond en aan de andere kant van het spectrum werd Elizabeth Berkley onderworpen aan een hele bus haarlak die voor elke aflevering op haar lokken werd gebruikt. Haar haar was gespoten, geplaagd en vertegenwoordigde echt het tijdperk, aangezien alle andere kinderen begin jaren 90 veel van hetzelfde deden.

5 Zack en Screech waren de enige personages in elke aflevering

De set van deze show heeft in de loop der jaren een aantal veranderingen ondergaan, maar het constante en stabiele uiterlijk van Zack en Screech werd nooit aangetast. Deze twee personages waren de enige twee die deel uitmaakten van elke afzonderlijke aflevering die ooit werd opgenomen, waardoor hun carrière heel snel naar de hoogten van roem lanceerde.

4 De vader van Dustin Diamond speelde een leraar op de show

Stel je voor dat je met je vader op de set bent. Dustin Diamond hoefde dat niet te doen. Zijn echte vader speelde Mr. Bennett in 3 afleveringen van Saved By The Bell. De twee zouden beroemd met elkaar kunnen opschieten terwijl ze de set deelden en alles leek soepel te verlopen zonder dat familiepolitiek in de weg zat!

3 Gosselaar hielp de cast over hun angst voor opnames voor een live publiek heen

Het was niet altijd een leuke tijd voor deze jongeren. De opnamesessies waren lang en afmattend, en velen van hen stonden voor uitdagingen rond optreden voor een live publiek. Rolling Stone deelt enig inzicht in hoe Mark-Paul Gosselaar vroeger iedereen aanmoedigde om over hun plankenkoorts heen te komen en optrad als een mentor die iedereen zou helpen zich op hun gemak te voelen in de omgeving van live-opnames.

2 De cast manipuleerde de producenten

Kinderen kunnen machtig zijn, vooral als ze als groep tegen mensen optrekken. De "mensen" waren in dit geval de producenten. Als ze iets gedaan wilden hebben, kwamen ze samen om het te doen. In één voorbeeld wilde Berkley moeilijkere onderwerpen aanpakken, zoals echte tienerproblemen, waaronder rijden onder invloed en drugsmisbruik. Toen de cast het onderwerp als geheel naar voren bracht, gaven de producenten toe met een eigen draai - de medicijnen werden afgezwakt tot 'cafeïnepillen'.

1 Mario Lopez werd beschuldigd van aanranding toen de show op zijn hoogtepunt was

Hoe graag Mario Lopez ook zou willen dat we dit zouden vergeten, het is te moeilijk om het de rug toe te keren. Gedurende de tijd dat Saved By The Bell op zijn hoogtepunt was en hij bezig was met het opnemen van afleveringen op de set met zijn castleden, zat hij ook midden in een aantal ernstige beschuldigingen. Hij werd twee keer beschuldigd van aanranding tijdens zijn tijd in de show en de oplossing voor deze beschuldigingen werd twijfelachtig behandeld.

Aanbevolen: