15 Leuke weetjes over Nina Dobrev's tijd in The Vampire Diaries

Inhoudsopgave:

15 Leuke weetjes over Nina Dobrev's tijd in The Vampire Diaries
15 Leuke weetjes over Nina Dobrev's tijd in The Vampire Diaries
Anonim

Nina Dobrev is een ongelooflijke jonge actrice en het feit dat ze zo'n groot deel van The Vampire Diaries was, maakt de show zo veel leuker om naar te kijken. Voor de camera zagen we haar de rol spelen van een tienermeisje dat helemaal menselijk was! We zagen haar ook de rol spelen van een vampier, een dubbelganger en alles daartussenin. Achter de schermen is Nina Dobrev absoluut geweldig omdat ze alles kon doen wat ze deed voordat ze de show verliet. Voordat ze begon aan The Vampire Diaries, was Nina Dobrev een actrice in een Canadese show genaamd Degrassi.

We weten dat er zoveel meer in petto is voor deze mooie actrice en we zijn zo opgewonden om alles te zien wat ze voor de toekomst heeft gepland. Lees verder om meer te weten te komen over haar vriendschappen met haar castmates, het TVD-personage dat ze het leukst vond om te spelen, en meer.

15 Nina Dobrev en Ian Somerhalder hebben in het echt gedate

Ian Somerhalder is nu gelukkig getrouwd met Nikki Reed, een andere beroemde vampier die we kennen uit de Twilight-filmsaga. Voordat hij bij Nikki Reed terecht kwam, heeft hij een tijdje met Nina Dobrev gedate. De twee beëindigden hun relatie in 2013, maar bleven samenwerken en samen TVD filmen op de set totdat Nina de show vroegtijdig verliet.

14 Nina Dobrev grapt dat ze speciale krachten heeft en dat ze gewoon wist dat de show van de grond zou komen

In een interview met EW zei Nina Dobrev: "Ik krijg gevoelens over dingen. Ik maak altijd grapjes met mijn vrienden dat ik eigenlijk bovennatuurlijke vermogens heb, en toen ik de piloot kreeg en we begonnen te fotograferen, was er alleen de synergie met iedereen en de cast, het voelde gewoon goed en ik had een beetje het gevoel dat het zou gaan en het zou voor een lange tijd gaan. Mijn juju was accuraat."

13 Nina Dobrev en Kayla Ewell zijn close in real life

Kayla Ewell en Nina Dobrev zijn beide sterren van The Vampire Diaries en in het echte leven zijn ze eigenlijk geweldige vrienden! Het is geweldig dat deze twee jonge vrouwen elkaar hebben kunnen ontmoeten op de set van TVD, omdat ze uiteindelijk super close met elkaar werden buiten de set. Kayla Ewell was zelfs aanwezig op Nina's verjaardagsfeestje in januari 2019.

12 Nina Dobrev mocht Paul Wesley eerst niet

Nina Dobrev onthulde dat zij en Paul Wesley niet altijd de beste vrienden waren. Ze zei: "Paul en ik konden het niet goed met elkaar vinden aan het begin van de show. Ik respecteerde Paul Wesley, ik mocht Paul Wesley niet." Hoe het ook zij, we zijn blij dat deze twee uiteindelijk goede vrienden zijn geworden.

11 Ze vond het heerlijk om de rol van Katherine te spelen

In een interview met EW zei Nina Dobrev: "Ik vond het geweldig om alle periode-afleveringen te doen. Elke keer dat ik terugging naar de jaren 1400 of de Vikingtijd of iets dergelijks, was dat altijd mijn favoriet. De jaren 20 waren erg leuk. Kortom, alles wat Katherine te doen had en een korset aan had of een cool kostuum was echt leuk." Haar zien als Katherine was het beste!

10 Nina Dobrev en Candice King zijn close in het echte leven

De vriendschap tussen Nina Dobrev en Candice King is zo duidelijk voor de wereld! Deze twee schoonheden ontmoetten elkaar tijdens het filmen van TVD en werden uiteindelijk super dicht bij elkaar. Nina Dobrev werd 30 in januari vorig jaar en nodigde Candice King uit om aanwezig te zijn op haar verjaardagsfeestje!

9 Nina Dobrev zei dat ze haar castmates prachtig zag opgroeien

In een interview met EW zei Nina Dobrev: "Als ik naar iedereen terugkijk en zie hoe iedereen op zo'n positieve manier is veranderd en is uitgegroeid tot zulke mooie volwassenen, is dat geweldig en ook een beetje triest. Ik' Ik ga iedereen missen, maar hopelijk, als iedereen eenmaal terug is naar L. A., zullen we blijven rondhangen."

8 Kat Graham zei dat Nina Dobrev's vertrek uit de show bitterzoet was

In een interview met VH1's Big Morning Buzz zei Kat Graham: Het is erg bitterzoet. We zijn allemaal familie en je wilt altijd voor altijd bij elkaar blijven, maar iedereen heeft zijn reis en het enige wat je kunt doen is ze het beste wensen en ze steunen. Dit was een beslissing waarvan ik weet dat die lang, lang geleden is genomen.”

7 Voor Nina Dobrev was TVD als acteren Bootcamp

In een interview met EW zei Nina Dobrev: "Ik zeg altijd dat deze show een soort bootcamp voor acteurs was. Ik begon zo jong en groen en ik heb alles geleerd wat je maar kunt leren. Vanuit technisch oogpunt, er zijn markeringen en frames en verlichting, en toen moest ik veel stunts doen." Ze heeft veel geleerd tijdens het werken aan TVD.

6 Nina kondigde haar vertrek bij TVD aan op Instagram

Nina Dobrev schreef op haar Instagram: "Liefste TVD-familie. Ik heb altijd geweten dat ik wilde dat Elena's verhaal een avontuur van zes seizoenen zou zijn, en binnen die zes jaar kreeg ik de reis van mijn leven. Ik was een mens, een vampier, een dubbelganger, een gekke onsterfelijke, een dubbelganger die zich voordeed als mens, een mens die zich voordeed als een dubbelganger."

5 Het was makkelijk voor Nina Dobrev om terug te komen en de finale te filmen

In een interview met EW zei Nina Dobrev: "Het was gemakkelijk om weer in het personage te kruipen voor de finale. Ik speelde Elena zes jaar, dus ik sprong er meteen weer in. Er zit veel Elena in mij, dus het was gemakkelijk om weer bij de familie te komen en verder te gaan waar we waren gebleven." Het feit dat ze terugkwam voor de finale maakte het zoveel beter!

4 Nina Dobrev gaf toe dat mensen dachten dat zij en Paul Wesley in het echte leven aan het daten waren

In een interview met Narcity zei Nina Dobrev: "Ik herinner me dat iedereen naar me toe zou lopen nadat de show was uitgezonden en ze zouden zeggen: 'Zijn jij en Paul aan het daten in het echte leven?' Iedereen dacht dat we had zo'n goede chemie." Destijds waren zij en Paul Wesley niet eens vrienden met elkaar! Hoe gek is dat?

3 Nina Dobrev was altijd dankbaar voor haar TVD-fanbase

Nina Dobrev sprak rechtstreeks met haar fanbase op haar Instagram en zei: Jij, de geweldige fandom die meer liefde, steun en passie gaf dan iemand zeven jaar geleden ooit had kunnen bedenken toen een jong Degrassi-meisje uit Canada opdook in L. A. om auditie te doen voor 'dat Twilight TV-programma'. Nina Dobrev steunen heeft alleen maar zin!

2 Nina Dobrev beschreef haar soulmate-connecties op TVD

Nina Dobrev zei: "Elena werd niet één keer verliefd, maar twee keer, met twee epische soulmates, en ik heb zelf enkele van de beste vrienden gemaakt die ik ooit zal kennen en heb een uitgebreide familie opgebouwd waar ik voor altijd van zal houden." Het was voor ons allemaal intrigerend om te zien hoe het personage van Elena Gilbert viel voor zowel Damon Salvatore als Stefan Salvatore!

1 Ze voelde het einde van de show

In een interview met EW zei Nina Dobrev: "Ik ben erg blij dat we het hebben kunnen laten werken en dat ik terugkwam omdat ik de hele familie echt miste en deel wilde uitmaken van het laatste afscheid. Het voelde echt als de afsluiting die ik nodig had." We zijn zo blij dat ze een afsluiting voelde over het einde van Vampire Diaries.

Aanbevolen: