15 Leuke weetjes over de tijd van Maisie Williams in Game Of Thrones

Inhoudsopgave:

15 Leuke weetjes over de tijd van Maisie Williams in Game Of Thrones
15 Leuke weetjes over de tijd van Maisie Williams in Game Of Thrones
Anonim

Maisie Williams is een van de grootste sterren uit HBO's Game of Thrones. Ze speelde de rol van Arya Stark en maakte daarmee grote golven voor zichzelf. Ze speelde in de show naast grote namen als Emilia Clarke die Daenerys Targaryen speelde, Kit Harington die Jon Snow speelde, Sophie Turner die Sansa Stark speelde en Peter Dinklage die Tyrion Lannister speelde. Tijdens het filmen van deze epische showserie, groeide Maisie Williams nauw met haar castmates. Sommige van haar castmates worden nu zelfs als haar beste vrienden beschouwd!

Maisie Williams groeide recht voor onze ogen op terwijl elk seizoen Game of Thrones voorbijging. Het eerste seizoen ging in première in 2011 en het laatste seizoen werd uitgebracht in 2019. De hele wereld zou willen dat er nog een seizoen of twee zou worden uitgebracht buiten wat we als de conclusie van de show hebben gezien, maar we accepteren het einde van de show voor wat het is. Maisie Williams is een stralende ster in de cast line-up.

15 Maisie Williams nam de rol van Arya Stark op 12-jarige leeftijd

Het is best gek om te beseffen dat Maisie Williams pas 12 jaar oud was toen ze de rol van Arya Stark op zich nam in HBO's Game of Thrones. Tegen de tijd dat de show eindigde, was ze 22 jaar oud. Ze bracht een heel decennium door met het filmen van zo'n geweldige show.

14 Maisie Williams wilde dat Arya Cersei neerhaalde

In een interview met Elle zei Maisie: "Ik wilde dat Arya Cersei zou vermoorden, zelfs als dat betekent dat [Arya] ook sterft. Zelfs tot het moment dat Cersei bij Jaime is, dacht ik [tijdens het lezen van het script], ' Hij zal zijn gezicht eraf slaan [en zijn Arya onthullen]' en ze gaan allebei dood. Ik dacht dat dat de drive van Arya was.”

13 Maisie beschreef hoe ze haar meest intieme scène filmde

In een interview met EW zei Maisie: "In het begin was iedereen heel respectvol. "Niemand wil dat je je ongemakkelijk voelt, waardoor je je ongemakkelijker voelt, omdat niemand naar iets wil kijken waar ze niet naar zouden moeten kijken…" De scène bleek behoorlijk goed!

12 Joe Dempsie beschreef die intieme scène ook met Maisie

Joe Dempsie is de acteur die Gendry, Arya's liefdesbelang, speelde. Hij zei: Het is duidelijk een beetje vreemd voor mij, want ik ken Maisie al sinds ze 11, 12 jaar oud was. Tegelijkertijd wil ik niet neerbuigend zijn tegenover Maisie - ze is een 20-jarige vrouw. Dus we hadden er gewoon veel plezier mee.”

11 Maisie's borst werd platgedrukt voor de show

Tijdens het filmen van Game of Thrones zei Maisie dat ze zouden proberen haar er mannelijker uit te laten zien. Ze zei: "Ze zouden deze riem ook over mijn borst doen om de groei die was begonnen af te vlakken. Ik weet het niet, dat voelde zes maanden per jaar verschrikkelijk en ik schaamde me een tijdje." Haar zelfrespect was aangetast.

10 Maisie Williams zei dat Cersei's dood poëtisch was

In een interview met Elle zei Maisie: "Er is iets poëtisch aan de manier waarop het uiteindelijk allemaal gebeurt met haar en Jaime." Het is goed dat Maisie Williams het gevoel heeft dat de dood van Cersei Lannister poëtisch was, want het grootste deel van de wereld is eigenlijk behoorlijk teleurgesteld over de manier waarop Cersei's leven tot een einde kwam.

9 Maisie besprak het in contact blijven met haar castmates

In een interview met High's Nobiety zei Maisie: "Het zal gewoon niet meer hetzelfde zijn. We kunnen contact houden en we kunnen naar elkaars bruiloften gaan, maar het zal nooit meer zijn zoals het was toen we in Noord-Ierland aan het fotograferen waren met GoT." Hoewel de show het filmen heeft ingepakt, zou het geweldig zijn als de cast in nauw contact zou blijven.

8 Maisie heeft zin om Arya Stark Defined Her te spelen

In een interview met High's Nobiety zei Maisie: "Arya spelen zal het meest bepalende zijn wat ik ooit heb gedaan, en nu is het gedaan. Het was mijn eerste rol. Zoveel van wat ik weet over deze wereld zit in Arya en ik kunnen ons niets voorstellen dat zo kostbaar voor me zal zijn als Arya was."

7 Maisie Williams en Isaac Hempstead Wright zijn vrienden in het echte leven

Missy Williams en Isaac Hempstead Wright zijn in het echte leven eigenlijk heel goede vrienden! Hij is de jonge acteur die de rol van Brandon Stark speelde in Game of Thrones van HBO. Ze waren broer en zus in de show, maar ze zijn veel hechter dan dat in het echte leven en beschouwen elkaar als beste vrienden.

6 Maisie beschouwt Sophie Turner als haar beste vriendin

Maisie Williams zei: Ik dacht dat Sophie het coolste was dat ik ooit had gezien. Ik begrijp waarom ze scheikunde-lezingen doen, want als het goed is, is het zo goed. Zoals, we zijn beste vrienden. En dat konden ze al die jaren geleden al zien, en het moet echt magisch zijn geweest om te zien hoe deze twee meisjes de beste tijd samen hebben.'

5 Sophie Turner gelooft dat zij en Maisie elkaar beschermen

In een interview met Glamour UK zei Sophie Turner: "Maisie is absoluut mijn beschermer en ik ben ook van haar. Ik weet dat als er iets zou gebeuren - vooral als het op Game of Thrones was, wat het nooit, nooit zou doen - ze gek zou worden en me zou beschermen." Het is zo mooi hoe dichtbij ze zijn.

4 Sophie Turner onthulde dat zij en Maisie moeite hadden om serieus te worden op de set

In een interview met Rolling Stone zei Sophie Turner: We zijn een nachtmerrie om mee te werken. Als je met je beste vriend samenwerkt, krijg je nooit werk gedaan, nooit. Elke keer dat we serieus probeerden te zijn, was het gewoon het moeilijkste ter wereld. Ik denk dat ze er echt spijt van hadden dat ze ons samen in scènes hadden gezet. Het was moeilijk.”

3 Maisie had het gevoel dat ze het karakter van Arya Stark had "uitgeput"

In een interview met The Guardian zei Maisie: Ik ben aan het einde gekomen en ik wilde niet meer. Ik had elk mogelijk stukje Arya uitgeput. En dit seizoen was best groot voor mij. Ik had nog veel meer te doen. Vooral omdat er nu gewoon minder personages zijn, dus iedereen heeft meer te doen.”

2 Maisie voelde alsof het einde van de show op een begrafenis leek

Maisie Williams zei: Tijdens onze persweek in New York was er een echt sombere sfeer onder de cast. Er is nooit een saai moment als we allemaal samen zijn, maar er was een echt gevoel van verdriet in de kamer, alsof we allemaal samen op een begrafenis zijn', in een interview met High's Nobiety.

1 Maisie beschreef haar laatste scène

In een interview met The Guardian zei Maisie: Ik eindigde op de perfecte scène. Ik was alleen - shocker! Arya is altijd verdomd alleen. Maar ik was alleen en ik had veel andere mensen zien inpakken. Ik kende de oefening, ik had de tranen gezien en de toespraken gehoord.”

Aanbevolen: