10 leuke weetjes over de grootste rollen van Megan Fox

Inhoudsopgave:

10 leuke weetjes over de grootste rollen van Megan Fox
10 leuke weetjes over de grootste rollen van Megan Fox
Anonim

Megan Fox staat erom bekend dat ze sporadisch aan zowel films als tv-shows heeft gewerkt, hoewel haar agenda de laatste tijd behoorlijk vol was. Ze onthulde nogal wat waarheid over haar gevoelens, of het gebrek daaraan, over het feit dat ze aan het werk werd gezien door te zeggen: "Ik heb nooit meer dan twee films per jaar gemaakt."

Ze heeft niet per se meer dan twee films per jaar nodig gehad. Haar carrière was prima met haar werken in het tempo dat ze kiest te gaan.

10 Megan kreeg een beetje ruw op de set van transformatoren

Op de set van Transformers onthulde Megan Fox dit over haar werkgewoonten door te zeggen: Ik heb over de grond gerend en rondgereden en met sleepwagens gereden. Ik ben mijn teennagels kwijtgeraakt door al die dingen in motorlaarzen. Ik heb schijven in mijn rug geschoven. Ik ben verbrand. Ik heb een paar snijwonden en littekens. Het is gek, maar je voelt je ook een soldaat.” Ze laat het zeker klinken alsof actrice zijn niet alleen maar regenbogen en vlinders zijn.

9 Blake Lively speelde bijna Jennifer in Jennifer's lichaam

Probeer je Jennifer's lichaam voor te stellen met iemand anders in de hoofdrol, behalve Megan Fox. Moeilijk te doen, toch? Megan Fox liep voorop in de ooit gehate film die nu als een cultklassieker wordt beschouwd. Blake Lively werd als eerste overwogen voor de rol, maar kon het niet laten gebeuren vanwege planningsconflicten. Tegenwoordig is de rol waar Blake Lively het meest bekend om is zeker Serena van der Woodsen in Gossip Girl, een rol die ze zes prachtige seizoenen met succes won.

8 Megan groeide op met liefhebbende Teenage Mutant Ninja Turtles

Megan Fox speelde de rol van April in de live-action TMNT-films en wat cool is, is dat ze altijd van de tekenfilms hield toen ze opgroeide. Ze zei: Het was een van mijn favoriete franchises als kind, en ik heb er veel over gepraat op de Transformers-set. Ik was pas vier toen ik de eerste film zag. Ik ben eigenlijk geboren naast een chemische fabriek in Tennessee, en ik heb gemuteerde wezens gezien!” Haar opwinding manifesteerde zich natuurlijk in de perfecte filmrol.

7 Fans wilden dat Megan Zooey Deschanel volledig zou vervangen bij New Girl

Fans van New Girl waren dol op Zooey Deschanel als Jess Day, maar toen ze de show tijdelijk moest verlaten om haar echte zwangerschap uit te voeren, stapte Megan Fox in als het personage van Reagan. Fans waren smoorverliefd op het personage van Megan Fox, Reagan.

Ze was modieus, geestig, charmant, kalm, cool en beheerst. In vergelijking met het karakter van Jess, werd Reagan als sympathieker beschouwd en veel fans wilden dat ze Jess permanent zou vervangen!

6 Megan speelde bijna in bekentenissen van een tienerdrama-koningin met Hilary Duff in plaats van Lindsay Lohan

Hilary Duff kwam in aanmerking voor de hoofdrol in Confessions Of A Teenage Drama Queen in plaats van Lindsay Lohan en als dat was gelukt, had de film er heel anders uitgezien! Megan Fox en Hilary Duff zouden tegenstanders hebben gespeeld in de schattige chick flick uit de vroege jaren 2000.

5 Megan laat haar kinderen nooit naar Jonah Hex kijken

Op de vraag naar welke films haar kinderen wel en niet naar die ster kunnen kijken, zei Megan Fox: Het zou leuk zijn om dingen te maken die ze kunnen zien, ja, want zoiets als Jennifer's Body Ik ga niet om ze voor een lange tijd te laten zien. Zoiets als Jonah Hex zal ik ze nooit laten zien, niemand zou die film ooit moeten zien.' Dus Jennifer's Body heeft op een gegeven moment een kans, maar Jonah Hex doet dat gewoon niet.

4 De regisseur van Rogue (2020) kon Megan eerst niet in de rol zien

M. J Bassett, de regisseur van Rogue, kon zich Megan Fox in de rol in eerste instantie niet helemaal voorstellen. Ze zei: "Megans naam stond op de lijst en in eerste instantie dacht ik: ik zie haar dit niet doen. Ik heb haar nog nooit zoiets zien doen. We begrepen het, ze las en ze vond het leuk, dus ik ging voor een vergadering en we zaten en dronken wat koffie." Megan Fox blies iedereen omver, inclusief de regisseur van de film, en bewees dat ze een serieuze filmrol op zich kan nemen die veel actie vereist.

3 Megan &Transformer's regisseur Michael Bay had rundvlees, maar ze zijn nu cool met elkaar

Vroeger werd Megan Fox ontslagen uit de Transformers-filmfranchise nadat ze Michael Bay met Hitler had vergeleken. Ze werd vervangen door een model genaamd Rosie Huntington-Whiteley.

Michael Bay regisseerde ook TNMT en castte Megan Fox in april, wat bewijst dat de twee veel verder gaan dan eerdere problemen die ze ooit hadden. Ze verdedigde hem ook in 2020 nadat een huiveringwekkend interview over hem uit 2009 opdook.

2 Megan zakte naar 97 pond voor Jennifer's lichaam

Megan Fox was nooit een dag te zwaar in haar leven, maar ze viel nog steeds af tot 97 pond tijdens het filmen van Jennifer's Body. Ze hoefde hoogstwaarschijnlijk niet zo laag in gewicht te vallen omdat ze er al prachtig en fysiek onberispelijk uitzag voordat ze die film filmde. Het karakter van Jennifer is bleek, spookachtig, angstaanjagend en erg dun. Ze begon haar karakter op een zeer serieuze manier te ontwikkelen. Gelukkig is ze nu weer op een gezond gewicht.

1 Megan maakte grapjes over Will Arnetts liefde voor veel jongere vriendinnen op de set van TMNT

Will Arnett bracht een paar meisjes mee naar de set van TMNT en ze waren aan de jongere kant. Megan Fox zei gekscherend: "Het kwam op het punt dat ik dacht: 'Buddy, ik maak me zorgen. Moet ik praten met handwerkdiensten en ervoor zorgen dat ze Lunchables voor je vriendinnen hebben? Er is hier geen eten met stripfiguren erop! '" Het was duidelijk dat ze een grapje maakte, want zij en Will Arnett hebben een goede verstandhouding met elkaar.

Aanbevolen: