15 weinig bekende feiten van achter de schermen van Lizzie McGuire

Inhoudsopgave:

15 weinig bekende feiten van achter de schermen van Lizzie McGuire
15 weinig bekende feiten van achter de schermen van Lizzie McGuire
Anonim

Met het nieuws dat er een reboot zou komen van de geliefde tv-serie Lizzie McGuire, waren Hilary Duff-fans enthousiast. Maar volgens Global News is de show onderbroken omdat Terri Minsky, de showrunner, is vertrokken.

Hoewel het onduidelijk is wat er zal gebeuren met de plannen om het verhaal van een volwassen Lizzie te vertellen, weten we één ding: we hielden echt van de originele serie. Dit programma, dat van 2001 tot 2004 op Disney Channel werd uitgezonden, was een speciale show waar veel mensen naar keken toen ze ongeveer Lizzie's leeftijd hadden. Iemand zien omgaan met familie en vrienden en een pre-tiener zijn, was behulpzaam en geruststellend … en het feit dat de serie dit op zo'n creatieve manier doet, is als de kers op de taart.

Deze serie zal altijd veel betekenen voor zijn fans. Lees verder om een aantal fascinerende dingen te ontdekken over hoe het was om Lizzie McGuire te maken.

15 Hilary Duff had een acteercoach

Diply zegt dat Hilary Duff een coach had om haar acteren te leren terwijl ze Lizzie McGuire aan het filmen was. Het bleek dat dit iets was dat Disney wilde laten gebeuren omdat ze dachten dat het een goed idee was. De publicatie legt uit dat ze "niet onder de indruk waren van haar tijdens de show.".

14 Er had een spin-off kunnen zijn met Selena Gomez

E Online zegt dat er een spin-off van Lizzie McGuire met Selena Gomez had kunnen zijn. Het zou gaan over Miranda's zus, Stevie. Disney zei er echter nee tegen.

Nu zouden we willen dat dat was gebeurd… maar misschien zal de herstart plaatsvinden na de onderbreking en daar kunnen we tevreden mee zijn.

13 Hilary Duff bereidde zich niet genoeg voor op haar auditie

Hilary Duff is nu een echt succesvolle en beroemde actrice, maar vóór Lizzie McGuire had ze maar een klein beetje acteerwerk gedaan, zoals we kunnen zien op haar IMDb-pagina.

E Online zegt dat Hilary Duff zich niet genoeg voorbereidde op haar auditie, wat verrassend is aan het maken van de show.

12 Disney was niet zeker van de beroemde bh-aflevering

De aflevering "Between a Rock and a Bra Place" heeft een beetje een gekke (maar charmante) titel, maar het was geen gekke aflevering. In plaats daarvan was het echt geweldig om te zien hoe Lizzie en Miranda naar beha's keken. Elk meisje kan zich daarin vinden.

Nou, volgens Diply was Disney niet zeker van deze aflevering en zei dat het "te baanbrekend" was.

11 De show zou heten. Wat denkt Lizzie?

E Online zegt dat de serie What's Lizzie Thinking zou gaan heten?

Dit is eigenlijk een behoorlijk solide naam voor de show, omdat het heel logisch is en het in feite precies beschrijft wat het is. We zijn echter zo gewend aan de echte naam dat Lizzie McGuire gewoon goed voelt.

10 Miranda was niet in de laatste afleveringen omdat de actrice overging op zingen

Buzzfeed zegt dat Lalaine, de actrice die Miranda speelde, Lizzie's goede vriendin en een populair personage, niet in de laatste aflevering van de show was. Waarom? Omdat de actrice overging op zingen en daaraan werkte. Als we daar nieuwsgierig naar waren, nou, nu weten we de reden erachter.

9 Hilary's moeder ging altijd voor haar dochter slaan, maar sommigen zeggen dat ze moeilijk om te gaan was

Als een acteur of actrice zo jong is als Hilary was toen ze werd gecast in Lizzie McGuire (ze was 14 jaar oud), is het logisch dat hun moeder of een ander familielid hen zou helpen en voor hen zou gaan vechten met een tv-zender of filmmaatschappij.

Buzzfeed zegt dat Hilary's moeder dit deed, maar sommige mensen zeggen dat ze moeilijk in de omgang was.

8 Lizzie McGuire liep 65 afleveringen omdat Disney Channel-series maar zo veel waren toegestaan

Zijn fans benieuwd waarom deze show niet langer dan twee seizoenen duurde? Als een serie tegenwoordig maar zo veel krijgt, lijkt het alsof het niet zo populair was.

Seventeen maakt het duidelijk: het duurde 65 afleveringen omdat de Disney Channel-serie er maar zo veel mocht. Het was eigenlijk een regel.

7 Ethan zou een gemeen personage worden

Buzzfeed zegt dat Ethan, die werd gespeeld door Clayton Snyder, een gemeen personage zou worden. Aangezien hij Lizzie's liefdesbelang is, is dat absoluut wild voor fans om te horen.

Dat zou heel anders zijn geweest en fans weten waarschijnlijk niet zeker of ze dat leuk zouden hebben gevonden. Zijn karakter werd veranderd nadat Clayton Snyder aan boord kwam, dus misschien hield iedereen van hem en wist hij dat hij beter zou zijn in een romantische hoofdrol.

6 Haylie Duff zong eigenlijk Isabella's muziek

J-14 zegt dat Haylie Duff, Hilary's oudere broer of zus, de muziek van Isabella zong. Ze is een popzangeres in The Lizzie McGuire Movie, die uitkwam in 2003, in de tijd dat de show in de lucht was.

Dit is zo schattig om te horen sinds de beroemde zussen samen zongen, zoals voor hun cover van "Our Lips Are Sealed" van de Go-Go's.

5 Er had nog een Lizzie McGuire kunnen zijn (vóór de reboot) maar Hilary Duff kreeg niet de deal die ze wilde

Buzzfeed zegt dat er nog een Lizzie McGuire-show had kunnen zijn, maar Hilary Duff kreeg niet de deal die ze wilde, dus daarom hebben we dit nooit echt zien gebeuren.

Dat is triest voor fans om te horen, aangezien de reboot natuurlijk is onderbroken en we niet weten of we meer Lizzie te zien zullen krijgen.

4 Lizzie zou iemand anders leuk gaan vinden dan Ethan

Buzzfeed citeert Nina Bargiel, die in de show schreef: "Er was nog een dromerige jongen waarin [Lizzie] geïnteresseerd zou zijn, maar ik denk dat hij niet beschikbaar was.".

We zouden graag horen welk ander personage ze leuk had gevonden… maar we zijn blij omdat we zeker van Ethan houden.

3 Hilary Duff kreeg $ 15.000 per aflevering

Diply zegt dat Hilary Duff $ 15.000 kreeg per aflevering van Lizzie McGuire. Hoewel dat lang niet in de buurt komt van de miljoenen dollars die sommige acteurs en actrices tegenwoordig krijgen, lijkt dat nog steeds een behoorlijk stuk verandering voor degenen onder ons die niet schitteren in een populair tv-programma.

2 Lindsay Lohan had Lizzie McGuire kunnen spelen

Diply zegt dat Lindsay Lohan de hoofdpersoon in de show had kunnen spelen, wat zo moeilijk is om over na te denken.

Zelfs als we grote fans zijn van Lindsay (en zo velen van ons zijn sinds we van haar houden sinds haar Parent Trap-dagen), is Hilary Duff zo verbonden geraakt met de rol die haar beroemd heeft gemaakt.

1 Kate's achternaam werd gespeld als Saunders en Sanders, afhankelijk van de aflevering

Kate is het gemene meisje in de show en zij en Lizzie waren ooit de beste vrienden, maar nu, nou ja, niet zo veel.

Volgens J-14 wordt Kate's achternaam gespeld als "Saunders" of "Sanders", afhankelijk van de aflevering van de serie. Als we dit hadden opgemerkt, waren we misschien nieuwsgierig waarom, maar het lijkt slechts een van die dingen te zijn.

Aanbevolen: