15 Wilde feiten van achter de schermen van de beste shows van Chuck Lorre

Inhoudsopgave:

15 Wilde feiten van achter de schermen van de beste shows van Chuck Lorre
15 Wilde feiten van achter de schermen van de beste shows van Chuck Lorre
Anonim

Chuck Lorre heeft een imperium opgebouwd op basis van succesvolle mainstream sitcoms die een ongelooflijk breed scala aan onderwerpen hebben kunnen bestrijken. Lorre heeft geholpen bij het produceren van bijna duizenden afleveringen van televisie en hij is een van de meest betrouwbare namen in het medium. Veel van Lorre's shows hebben het grootste deel van een decennium gelopen en hun finales veranderen in culturele evenementen. Sommige van Lorre's grootste shows zijn afgelopen, maar hij is niet vertraagd en hij heeft nog steeds verschillende shows op tv en er komen er nog meer aan.

Lorre moest zijn bijdrage leveren voordat hij dit niveau van succes vond, maar zijn reis zegt alleen maar dat hij iemand is die het grootste deel van zijn leven op de televisie is verschanst. Lorre's sitcoms hebben het publiek ontelbare gelachen bezorgd, maar ze zitten ook vol met allerlei verrassende weetjes.

15 De oerkn altheorie had een heel andere alternatieve piloot

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet ongebruikelijk dat er veranderingen plaatsvinden in de productie tussen de pilot- en seriefase. Soms vinden er castingwisselingen plaats en soms wordt er een geheel nieuwe piloot opgenomen. In de eerste pilot van Big Bang Theory was Penny geen personage en in plaats daarvan was er een veel agressievere vrouwelijke metgezel genaamd Katie, die werd gespeeld door Amanda Walsh. CBS gaf deze versie door, maar kreeg uiteindelijk nog een kans.

14 Hugh Grant was de eerste keuze voor een Charlie Sheen-vervanging op Two And A Half Men

Afbeelding
Afbeelding

Two and a Half Men kreeg veel aandacht toen Charlie Sheen een zeer openbare instorting had, zijn sitcom aanzette en zijn rol zonder pardon verliet. Ashton Kutcher zou hem uiteindelijk vervangen, maar Entertainment Tonight meldt dat de eerste keuze van de show Hugh Grant was. Grant kreeg $ 1 miljoen per aflevering aangeboden, maar hij was moe om aan te melden als er nog geen scripts waren geschreven en hij niet kon zien wat er in petto was.

13 Octavia Spencer vroeg om haar rol bij moeder

Afbeelding
Afbeelding

Octavia Spencer is een welkome aanwezigheid tijdens het eerste seizoen van Mom, maar haar rol in de show was oorspronkelijk geen onderdeel van Chuck Lorre's plan. Nadat hij samen met Allison Janney in The Help had gespeeld, kwam Spencer naar de opnames van de pilot van de show. Daarna vroeg ze Lorre of ze een terugkerende rol in de show mocht hebben en hij stemde toe.

12 Sheldon's Bazinga komt uit de grappen van de schrijver

Afbeelding
Afbeelding

Het is veilig om te zeggen dat de slogan van Sheldon, "Bazinga!," het meest populaire element is dat uit The Big Bang Theory komt. Volgens een interview met The Huffington Post is de oorsprong van de slogan eigenlijk afkomstig van een van de schrijvers van de show, Stephen Engel, die de uitdrukking zou uiten wanneer hij een andere schrijver in de maling nam. Al snel veranderde zijn zin in een cultureel fenomeen.

11 Twee en een halve man gekruist met CSI

Afbeelding
Afbeelding

Soms zijn televisie-crossovers zo voor de hand liggend dat ze moeten gebeuren, maar Two and a Half Men en CSI: Crime Scene Investigation hebben niets anders gemeen dan het feit dat ze op hetzelfde netwerk werden uitgezonden. Desalniettemin vond er een bizarre cross-over plaats waarbij de schrijvers van beide series shows verwisselden en scripts schreven voor de tegenovergestelde serie, zij het met heel verschillende plots. Het is een vreemd experiment en de Two and a Half Men wordt in een moordscenario gegoten.

10 Disjointed's Tae Kwon Doug krijgt een nieuwe patch in elke aflevering

Afbeelding
Afbeelding

Tae Kwon Doug is een van de gekkere en excentriekere personages die opduikt in Disjointed. Hij is een zeer verspreid persoon, maar een van de leuke details in elke aflevering van de show is dat hij een nieuwe patch op zijn outfit krijgt. Het is een leuke grap, vooral omdat het steeds drukker wordt, maar het spreekt ook tot de twijfelachtige aard van zijn vaardigheden.

9 Kate Micucci speelde bijna Amy

Afbeelding
Afbeelding

Big Bang Theory doet uitstekend werk door later castleden aan de serie toe te voegen die aanvoelen als heel natuurlijke toevoegingen die er vanaf het begin zijn geweest. Mayim Bialik wordt een vaste waarde als Amy Farrah Fowler, maar Kate Micucci deed ook auditie voor de belangrijke rol, aldus The Hollywood Reporter. Micucci kreeg de rol niet, maar haar werk was zo gedenkwaardig dat de show haar terugriep om de rol van Lucy te spelen.

8 Jodi's lot op moeder was altijd bezegeld

Afbeelding
Afbeelding

Mom is een van de duistere shows die Chuck Lorre heeft samengesteld en draait om kwetsbare onderwerpen als verslaving. De serie schuwt moeilijke gebieden zoals terugval en dood niet, maar er is een bijzonder droevig moment waarbij het personage Jodi betrokken is, die geen happy end kent. Ondanks hoe iedereen in de show verliefd werd op Emily Osment, onthult Chuck Lorre dat het personage altijd een waarschuwend verhaal was over terugvallen.

7 Dharma en Greg herenigd op twee en een halve man

Afbeelding
Afbeelding

In een nogal bizar, maar opwindend stukje continuïteit in het universum van Chuck Lorre, bevat de première van seizoen negen van Two and a Half Men Thomas Gibson en Jenna Elfman als Greg en Dharma, die een rondleiding door het huis van Charlie maken. Lorre heeft jaren op zo'n grap gewacht, maar het laat zien dat Dharma en Greg in ieder geval bij elkaar zijn gebleven nadat de show was afgelopen.

6 Iain Armitage kreeg Sheldon-coaching van Jim Parsons

Afbeelding
Afbeelding

Iain Armitage's portret van een jongere versie van Sheldon Cooper is het belangrijkste verkoopargument van de serie, maar de competente indruk kwam niet zonder zijn deel van het werk. Armitage onthult dat hij veel tijd doorbracht met Jim Parsons, die hem niet alleen details en informatie over Sheldon gaf, maar hem ook hielp om in de juiste ruimte te komen en de rol te spelen. Het hielp de scheidslijnen tussen hen twee te vervagen.

5 Disjointed speelt elke aflevering een spelletje trivia met zijn publiek

Afbeelding
Afbeelding

Een leuke eigenaardigheid die in de kortstondige Chuck Lorre-sitcom, Disjointed, voorkomt, is dat er een trivia-vraag op het bord staat. Op een bepaald moment in de aflevering zal een personage het antwoord op deze vraag in hun dialoog zeggen. Het is weer een voorbeeld van Lorre die op creatieve manieren met achtergronddetails speelt.

4 Charlie Sheen zat oorspronkelijk in de finale van Two And A Half Men

Afbeelding
Afbeelding

Er werd massaal gespeculeerd over de vraag of Charlie Sheens Charlie Harper zou verschijnen in de laatste aflevering van Two and a Half Men, ook al was het personage dood. De show krijgt nog een laatste grap ten koste van Sheen, maar Entertainment Weekly meldt dat Sheen bijna weer verscheen, maar wat dit weerhield, is dat Sheen en de schrijvers van de show het niet eens konden worden over de juiste context om het personage te gebruiken zonder compromissen te sluiten. bereikt.

3 Jaime Pressly droeg kort een dik pak op mama

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens het filmen van mama's vijfde seizoen, was Jaime Pressly niet alleen zwanger, maar ook van een tweeling, wat betekende dat ze echt te zien was. Om dit te verhelpen, volgde mama een verhaallijn waarin haar personage behoorlijk was aangekomen en haar vrienden bezorgd waren. Pressly werd tijdens deze boog in een dik pak gedaan om haar zichtbare bult te verbergen.

2 Chuck Lorre's ijdelheidskaarttrend begon op Dharma & Greg

Afbeelding
Afbeelding

Een van Chuck Lorre's kenmerkende kenmerken van de meeste van zijn sitcoms is dat hij genummerde ijdelheidskaarten aan het einde van de aftiteling plaatst die persoonlijke mijmeringen bevatten. In de loop der jaren heeft hij er honderden verzameld en ze zijn zelfs gepubliceerd in een licht boek, maar het begon allemaal met Dharma & Greg en groeide daarna uit.

1 Young Sheldon was eigenlijk het idee van Jim Parsons

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het veilig is om te zeggen dat CBS Chuck Lorre voor een oerkn altheorie zou hebben gepusht, ongeacht of er een plan voor was of niet, kwam het idee voor Young Sheldon eerst bij Jim Parsons, niet bij Lorre. Parsons was bang om het idee aan Lorre te vertellen, maar toen hij dat deed, had hij er niet alleen niet eerder over nagedacht, maar hij was er ook een fan van.

Aanbevolen: