15 Verrassende feiten van achter de schermen van NBC's Botched

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten van achter de schermen van NBC's Botched
15 Verrassende feiten van achter de schermen van NBC's Botched
Anonim

Normen van schoonheid zijn in de loop der jaren geëvolueerd en met de evolutie kwam de positieve beweging van het lichaam. Niet iedereen is het hier echter mee eens, omdat tijdschriftomslagen onzekerheid hebben aangewakkerd en vaak een lineaire standaard van schoonheid bestendigen. Steeds meer mensen wenden zich tot plastische chirurgie om onrealistisch perfecte lichamen te krijgen. Het is om deze reden dat Botched bestaat. Artsen Paul Nassif en Terry Dubrow corrigeren extreme operaties die verkeerd zijn gegaan. Het duo heeft ons zes seizoenen lang meegevoerd in een achtbaan van emotie sinds de première van de show in 2014.

Hoewel plastische chirurgie je misschien die perfecte steenbolk of de wasbordbuikspieren geeft waar je altijd naar hebt verlangd, gaat het soms vreselijk mis. Van het injecteren met cement tot het plaatsen van defecte implantaten, de Botched-dokters hebben het allemaal gezien. Wanneer uw extreme plastische chirurgie misgaat, weet u wie u moet bellen… of vermijd om te beginnen riskante cosmetische ingrepen.

15 Dr. Nassif en Dr. Dubrow zijn oude vrienden

Botched's Dr. Terry Dubrow en Dr. Paul Nassif zijn al lange tijd vrienden. In een interview met The Daily Dish woog Dr. Dubrow's vrouw Heather op de vriendschap van haar man met Dr. Nassif en zei gedeeltelijk: "Het is zo grappig omdat ik de vrouw van Paul Terry op het werk bel. Ik hou van hun vriendschap."

14 Correctie van een mislukte operatie kan alle kanten op

De mislukte artsen laten het corrigeren van mislukte operaties als kinderspel lijken, maar zelfs zij erkennen hoe riskant sommige operaties zijn. Dr. Dubrow vertelde Too Fab gedeeltelijk: "Weet je hoe we in voorgaande seizoenen altijd zeggen dat er 50% is dat we je erger kunnen maken, 50% dat we een complicatie kunnen hebben?"

13 Kylie Jenners lippen zijn het meest gevraagde lichaamsdeel

Kylie Jenner's lippen braken het internet, de kus van de ster veroorzaakte nogal wat opschudding en de gevaarlijke Kylie Jenner-uitdaging was geboren. Het is geen verrassing dat de jongste lippen van de Kardashian Jenner-clan het meest gevraagde lichaamsdeel zijn van de patiënten van de Botched-dokters. Een tijdje leek het alsof iedereen Kylie's mollige steenbolk wilde hebben.

12 Er zijn naar verluidt duizenden kandidaten per seizoen

In hun zoektocht naar perfectie zijn velen het slachtoffer geworden van mislukte operaties en Dr. Nassif en Dr. Dubrow kunnen hun laatste optie zijn. Volgens Allure had seizoen 2 van Botched 6.000 kandidaten, maar slechts 46 haalden de show. Dat wijst alleen maar op de giftigheid van onrealistische schoonheidsnormen.

11 Het eerste seizoen had maar acht afleveringen

Toen Botched in 2014 in première ging, E! testte de wateren en keurde slechts acht afleveringen goed. De onzekerheid over hoe kijkers zouden reageren op de soms bloederige inhoud maakte producenten sceptisch. Het netwerk was niet bijzonder enthousiast over zijn gehechtheid aan de extreme chirurgische show, maar tegen het tweede seizoen was Botched al een hit.

10 De patiënten krijgen een verschijningsvergoeding betaald door E

Heb je je ooit afgevraagd of de patiënten werden betaald om op Botched te verschijnen? In een interview met Allure onthulde Dr. Dubrow dat E! beta alt de patiënten een verschijningsvergoeding en een deel daarvan gaat naar de dokterskosten. Dr. Dubrow zei gedeeltelijk: "We moeten betaald worden om de operatie te doen."

9 Je moet minstens 18 jaar oud zijn om op botched te zijn

Als het niet correct wordt gedaan en door een gediplomeerde professional, kan cosmetische chirurgie opmerkelijk misgaan. Dit blijkt uit het aantal patiënten op Botched die corrigerende operaties zoeken. Zoals veel ethische cosmetisch chirurgen in het vak, wijzen de artsen van Botched patiënten onder de 18 jaar af… met een goede reden.

8 Botched maakt plastische chirurgie niet aantrekkelijk

Dr. Nassif en Dr. Dubrow helpen niet alleen bij het corrigeren van mislukte operaties, maar waarschuwen ook voor de gevaren van plastische chirurgie. In een interview met The Daily Beast wees Dr. Dubrow erop dat: "Het verschil tussen deze show en andere shows voor plastische chirurgie is dat we plastische chirurgie niet verheerlijken."

7 Patiënten die te vaak onder het mes zijn gegaan, kunnen worden afgewezen

Plastic chirurgie kan verslavend zijn, en bij het streven naar perfectie hebben sommigen hun lichaam onherstelbaar beschadigd door meerdere cosmetische operaties. De artsen van Botched wijzen gewoonlijk patiënten af die te veel chirurgische ingrepen hebben ondergaan, omdat verdere operaties hen in gevaar kunnen brengen of simpelweg onrealistische verwachtingen hebben.

6 Dr. Terry Dubrow wees de show aanvankelijk af

Dr. Dubrow was niet altijd aan boord toen hij benaderd werd met het idee van Botched en met goede reden - zijn carrière draait op het resultaat van de operaties die worden uitgevoerd met draaiende camera's. Dubrow onthulde aan The Daily Beast en zei gedeeltelijk: "Als plastisch chirurg word je niet beoordeeld op de voor versus de na. Je wordt alleen beoordeeld op de na."

5 Een voormalige patiënt diende een rechtszaak in tegen Dr. Paul Nassif

In het werk van Dr. Paul Nassif horen rechtszaken, omdat er geen garantie is dat het resultaat van de uitgevoerde operatie precies is wat de patiënt wilde. Volgens Daily Mail heeft een voormalige patiënt Nassif aangeklaagd, omdat hij beweerde dat de dokter een neuscorrectie had uitgevoerd waardoor de patiënt niet kon knipperen.

4 Sommige verhalen worden uitgezonden als waarschuwende verhalen

Niet alle patiënten op Botched ondergaan corrigerende operaties - sommige zijn op de show om te voorkomen dat kijkers de fouten maken die ze hebben gemaakt. "Er zijn veel gevallen in de show waar we mensen binnenhalen en zeggen: 'Dat is niet te repareren, maar laten we hun verhalen als een waarschuwend verhaal uitzenden.'", onthulde Dr. Dubrow.

3 Sommige procedures zouden u in het echte leven een coole $ 30, 000 tot $ 100, 000 opleveren

Plastic chirurgie is niet goedkoop… tenzij je het in een louche steegje laat doen, maar je wilt niet op Botched eindigen als een waarschuwend verhaal. Als u een procedure laat uitvoeren door Dr. Nassif of Dr. Dubrow, zou u in het echte leven meestal tussen $ 30, 000 en $ 100, 000 terugbrengen. Patiënten op de show betalen niet het volledige bedrag.

2 Eén K-Pop-fan heeft ongeveer $ 100.000 uitgegeven om eruit te zien als BTS Heartthrob Jimin

Volgens The London Post heeft Oli London $ 100, 00 uitgegeven om eruit te zien als de meermaals bekroonde K-Pop-artiest, BTS' Park Jimin. Londen's verlangen om op Jimin te lijken, bracht hem op Botched, maar hij werd afgewezen door artsen Nassif en Dubrow omdat zijn neus geen operatie meer kon doorstaan. Er was amper kraakbeen meer over.

1 Zelfs beroemdheden worden het slachtoffer van mislukte operaties

In veel opzichten zijn beroemdheden net als de rest van ons… behalve de glitter en glamour. Van Janice Dickinson tot Tiffany Pollard, soms hebben beroemdheden ook hulp nodig bij het oplossen van hun mislukte operaties en artsen Nassif & Dubrow zijn precies het juiste paar voor de klus. Het spreekt voor zich dat onveiligheid alle klassen van mensen treft.

Aanbevolen: