De beste shows die je kunt vinden op History Channel (en 5 om te vermijden)

Inhoudsopgave:

De beste shows die je kunt vinden op History Channel (en 5 om te vermijden)
De beste shows die je kunt vinden op History Channel (en 5 om te vermijden)
Anonim

Voor degenen die meer willen weten over de geschiedenis van de mensheid, onze planeet, dieren en nog veel meer, is het History Channel de plek om naartoe te gaan. Ze bieden veel echt interessante tv-programma's en films om naar te kijken die super informatief, educatief en verhelderend zijn. Op de een of andere manier vindt History Channel een manier om shows te maken die zowel slim als leuk zijn tegelijk.

Sommige shows en films die gebaseerd zijn op historische informatie kunnen erg traag en saai zijn, maar het History Channel doet zijn best om ervoor te zorgen dat het entertainment dat ze uitzenden altijd aanlokkelijk en boeiend is. Voor het grootste deel slaagt History Channel er uitstekend in om met deze taak te slagen! Helaas zijn er ook een handvol shows die kijkers kunnen teleurstellen omdat de informatie misschien niet zo waarheidsgetrouw en eerlijk is als zou moeten! Lees verder om erachter te komen welke shows op het History Channel het beste zijn en welke moeten worden overgeslagen.

15 Beste: Vikingen

Vikingen
Vikingen

Bekijk het History Channel voor een geweldige show zoals Vikings. Het heeft vijf seizoenen en het begon terug te lopen in 2013. Het gaat over een man in Ragnar Lothbrok die zowel een Viking als een boer is. Bovendien is hij ook een familieman die zijn dierbaren koestert.

14 Beste: Knightfall

Ridderval
Ridderval

Knightfall is weer een geweldige show om naar te kijken op History Channel. De reden dat deze show zo geweldig is, is dat het een show is die is gebaseerd op het leven in de jaren 1300. Het is een gedramatiseerde en fictieve weergave van hoe het leven was voor militaire ridders die in die tijd leefden.

13 Slechtste: Ice Road Truckers

Ice Road Truckers
Ice Road Truckers

Het is misschien het beste om de show Ice Road Truckers over te slaan. Het heeft een soort van slechte reputatie gekregen. Enkele van de klachten die kijkers hebben over de show zijn het feit dat de chauffeurs van de vrachtwagens veel te snel in ernstige problemen lijken te komen en het feit dat de acties van de chauffeurs zwaar worden bewerkt.

12 Beste: Project Blue Book

Project Blue Book
Project Blue Book

Project Blue Book is een goede show op History Channel om naar te kijken! Het is een show die past in het SciFi-genre en het gaat over een arts genaamd Allen Hynek die voor de Amerikaanse luchtmacht werkt aan een elite-operatie gericht op UFO's. De eerste aflevering van deze show werd uitgezonden in januari 2019.

11 Beste: Alleen

Project Blue Book
Project Blue Book

Deze show heet Alone en het is een documentaire die vanaf 2015 zes seizoenen op History Channel draait. Het gaat over survivalisten die zichzelf in de natuur en in afzondering plaatsen. Ze doen wat ze kunnen om te overleven met beperkte middelen, beperkte uitrusting en een afhankelijkheid van hun wilderniservaring.

10 Slechtste: moerasmensen

Moeras mensen
Moeras mensen

Swamp People is een goede show om door te gaan en over te slaan. Deze show gaat over de afstammelingen van Frans-Canadese vluchtelingen die al in de 18e eeuw besloten zich te vestigen in de moerasregio van Louisiana. Deze show doet gewoon niet veel qua fascinatie.

9 Beste: The Curse Of Oak Island

De vloek van Oak Island
De vloek van Oak Island

The Curse of Oak Island is een interessante show om te zien omdat het zich richt op een eiland in de buurt van Nova Scotia dat de mensheid al eeuwenlang intrigeert. Twee broers, Rick en Marty Lagina genaamd, besteden tijd aan het oplossen van het mysterie van dit specifieke eiland… inclusief eventuele relevante vloeken.

8 Beste: gesmeed in vuur

Gesmeed in vuur
Gesmeed in vuur

Forged in Fire is een geweldige show om naar te kijken op History Channel omdat het de stappen laat zien die zijn genomen om geavanceerde wapens te maken… zwaarden! De deelnemers aan deze show doen hun best om met behulp van vuurvlammen de mooiste en meest iconische wapens te maken.

7 Slechtste: Ancient Aliens

Oude buitenaardse wezens
Oude buitenaardse wezens

Ancient Aliens is een van de slechtste shows om naar te kijken op History Channel, omdat kijkers de hele tijd wachten om te zien of er antwoorden worden onthuld en vaak worden er geen antwoorden onthuld. De show is gevuld met veel theorieën, maar niet veel feiten of bewijzen.

6 Beste: Amerikaanse plukkers

Amerikaanse plukkers
Amerikaanse plukkers

Tijd om een show als American Pickers te worden! Deze show begon in 2010 en heeft 20 succesvolle seizoenen gelopen. Het zegt veel als een show al zo lang met succes heeft kunnen doorgaan! Het gaat over twee mannen genaamd Mike Wolfe en Frank Fitz die op zoek zijn naar zeldzame artefacten.

5 Beste: Gangland Undercover

Gangland Undercover
Gangland Undercover

Gangland Undercover is een dramaserie op History Channel die ingaat op het levensverhaal van Charles Calco, een man die ooit illegale middelen verkocht, maar toen op undercoverniveau begon te werken met wetshandhavers. Deze show is makkelijk te bingewatchen!

4 Slechtste: schatten gedecodeerd

Schatten gedecodeerd
Schatten gedecodeerd

Treasures Decoded is op deze lijst beland als een van de slechtste shows op het History Channel. Helaas doet deze show niet veel om de aandacht van het publiek te trekken of kijkers te intrigeren om verder te kijken. De eerste aflevering werd uitgezonden in 2012 en kijkers hadden er hogere verwachtingen van.

3 Beste: Het Universum

Het universum
Het universum

The Universe is echt een geweldige show om naar te kijken omdat het kijkers informatie geeft over de ruimte, wetenschappelijke ontdekkingen, planeten en alles over ons zonnestelsel! Er zijn zoveel dingen die we misschien niet weten en deze show doet zijn best om de hiaten op te vullen.

2 Beste: auto's tellen

Auto's tellen
Auto's tellen

Counting Cars is een van de beste shows op History Channel omdat het een show is in de prachtige stad Las Vegas, Nevada. Het gaat over een man genaamd Rick Harrison en zijn bemanning die er alles aan doen om voertuigen te herstellen en ze tegen een hogere waarde te verkopen! Het is super interessant om naar te kijken.

1 Slechtste: zoek naar de verloren reuzen

Zoeken naar de verloren reuzen
Zoeken naar de verloren reuzen

Search for the Lost Giants is zeker een show om over te slaan. We kijken naar twee mannen, Bill en Jim Vieira, terwijl ze op zoek zijn naar bewijs voor het bestaan van reuzen die in het verleden op aarde hebben rondgelopen. Vinden ze ooit botten, fragmenten of enig bewijs hiervan? Nee.

Aanbevolen: