De 15 beste sitcoms die je op Netflix kunt vinden (en 5 slechtste)

Inhoudsopgave:

De 15 beste sitcoms die je op Netflix kunt vinden (en 5 slechtste)
De 15 beste sitcoms die je op Netflix kunt vinden (en 5 slechtste)
Anonim

Het kleine scherm biedt zijn kijkers elke week een verscheidenheid aan verschillende shows om van te genieten. Deze shows passen allemaal in hun eigen unieke categorieën en elk van hen kan een specifiek publiek aanboren terwijl ze aanhang krijgen en op weg zijn naar syndicatie. Onder de meer populaire series die er zijn, is de sitcom er een die zich in de loop van de tijd heeft bewezen.

Niet elke komedie past in de sitcom-bubbel, en degenen die dat wel doen, kunnen een bron aanboren die gevuld is met een hoop zware concurrentie. Het is niet gemakkelijk om uit het peloton te ontsnappen en de top te bereiken, maar de beste sitcoms die er zijn, kunnen dit mogelijk maken.

Netflix is geen onbekende in zowel het importeren van sitcoms als het maken van hun eigen, en vandaag willen we kijken naar het beste en het slechtste dat de streamingdienst te bieden heeft.

20 Beste: The Ranch

De boerderij
De boerderij

Ashton Kutcher weet het een en ander over succes op het kleine scherm, dus het voelde goed om een van zijn betere projecten op deze lijst te zetten. The Ranch is sinds zijn debuut een populaire serie en is al geruime tijd op het kleine scherm te zien.

19 Beste: Proost

Proost
Proost

Cheers wordt beschouwd als een van de beste shows ooit op het kleine scherm, en het wordt al jaren door miljoenen mensen bekeken en genoten. Het deed zowat alles goed, en de manier waarop de cast hun zaken op het kleine scherm kon afhandelen, maakte het nog beter.

18 Beste: parken en recreatie

Parken en recreatie - Seizoen 6
Parken en recreatie - Seizoen 6

Parken en recreatie is een hoofdbestanddeel van het kleine scherm dat schijnbaar in populariteit is gegroeid sinds het enige tijd geleden ophield. Het was een enorme hit terwijl er nog steeds nieuwe afleveringen werden uitgezonden, en de erfenis ervan is in de loop van de tijd blijven groeien en een geheel nieuw niveau bereiken.

17 Slechtste: Sam & Cat

Sam&Kat
Sam&Kat

Nickelodeon heeft een overvloed aan hitshows gehad die het in de loop der jaren heeft gemaakt, en hoewel deze show een groot publiek had, was het niet een van zijn beste. Het bevatte alle juiste stukken, maar deze show zal voor sommigen niet meer zijn dan een nostalgische trip.

16 Beste: het kantoor

Het kantoor
Het kantoor

The Office wordt door velen beschouwd als een van de beste shows ooit op het kleine scherm, en zijn erfenis wordt geëvenaard door weinig shows in de geschiedenis. Het blijft een serie waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen, en de fans blijven regelmatig de beste afleveringen kijken.

15 Beste: Nieuw meisje

Nieuw meisje
Nieuw meisje

Er was gewoon te veel talent aan boord om voor dit project iets minder dan een gigantische hit op het kleine scherm te zijn. Het is een perfect voorbeeld van wat er gebeurt als perfect gieten en scherp schrijven samenkomen. Mensen die deze show niet hebben gezien, missen iets geweldigs.

14 Beste: Schitt's Creek

SchittsCreek
SchittsCreek

Het is niet gemakkelijk voor een sitcom om iets unieks te doen en op te vallen, maar deze serie is in staat om dat elke aflevering te doen. Hoewel het misschien niet hetzelfde soort berichtgeving krijgt als sommige van de andere vermeldingen op deze lijst, raden we mensen aan deze show te bekijken.

13 Slechtste: zegevierend

zegevierend
zegevierend

Dit was eigenlijk een populaire serie terwijl het op het kleine scherm was en nieuwe afleveringen uitzond, maar wanneer het wordt vergeleken met de andere opties op Netflix, komt het niet helemaal overeen. Er is veel leuks aan, inclusief een getalenteerde cast, maar er zijn betere opties.

12 Beste: Gearresteerde ontwikkeling

GearresteerdOntwikkeling
GearresteerdOntwikkeling

Deze serie heeft een behoorlijke erfenis in het bedrijf, en het was er een die mensen ongebruikelijk vonden. Het richt zich op een familie die geen tekort heeft aan interessante personages, en hoewel sommigen het als een verworven smaak beschouwen, heeft het al vroeg een verbazingwekkende reeks afleveringen.

11 Beste: werkende moeders

Werken in moeders
Werken in moeders

Workin' Moms lijkt een serie die in de loop van de tijd onder de radar is gevlogen, maar geloof ons als we zeggen dat deze show het bekijken waard is. De cast doet uitzonderlijk werk in hun rollen en er zijn genoeg memorabele momenten om mensen terug te laten komen voor meer.

10 Beste: Familiereünie

Familie reunie
Familie reunie

Een van de meest effectieve dingen die een sitcom kan doen, is focussen op een herkenbaar onderwerp dat een breed net kan werpen en een enorm publiek kan binnenhalen, en deze serie heeft dit perfect gedaan. Er zijn tal van herkenbare en hilarische momenten die fans in de steek zullen laten.

9 Slechtste: nog steeds game

StillGame
StillGame

Ouder worden is voor veel mensen niet leuk, maar degenen die het aankunnen, kunnen er het beste van maken. Still Game is een show die een licht werpt op oudere personages en hen die hun weg banen door een nieuwe levensfase. Deze show heeft genoeg om van te houden, maar verliest snel zijn benen.

8 Beste: Alexa & Katie

AlexaAndKatie
AlexaAndKatie

Sitcoms die sterk gericht zijn op jongere personages krijgen misschien wat vooroordelen van bepaalde doelgroepen, maar zo nu en dan komt er een voorbij die beter is dan verwacht. Deze serie heeft veel goede dingen, dus iedereen die op zoek is naar een nieuwe sitcom moet het een kans geven.

7 Beste: Geweldig nieuws

Geweldig nieuws
Geweldig nieuws

Great News is een serie met een aanzienlijke hoeveelheid talent in de cast, en de grotere namen hier zouden meer dan genoeg moeten zijn om mensen geïnteresseerd te krijgen. Wat onvermijdelijk mensen in de buurt zal houden, is het vermogen van de show om alles samen te stellen en elke aflevering de goederen te leveren.

6 Beste: Kim's gemak

Kim'sConvenienve
Kim'sConvenienve

Voor bepaalde mensen die er zijn, zal deze show thuiskomen op manieren die maar weinig andere shows kunnen. Kim's Convenience toont het leven van een familie die een supermarkt runt, en in plaats van een Clerks-imitator te zijn, is deze serie in staat om iets anders te brengen voor de fans om van te genieten.

5 Slechtste: slecht onderwijs

Slechte opvoeding
Slechte opvoeding

Bad Education is een behoorlijk interessant aanbod in vergelijking met sommige van de andere sitcoms op Netflix, maar het is zeker niet een van de beste. Het heeft een aantal goede afleveringen, maar als geheel is het een project dat de meeste mensen niet erg vinden om over te slaan voor iets anders.

4 Beste: Derry Girls

DerryMeisjes
DerryMeisjes

Derry Girls is misschien wel de meest onderschatte show op Netflix, en hoewel het in het begin misschien schurend overkomt, garanderen we dat de meeste mensen er dol op zullen zijn. Critici hebben zijn lof gezongen, en elke aflevering zit vol met zoveel meer dan alleen een paar goedkope lachjes voor het publiek.

3 Beste: de IT-menigte

TheITCrowd
TheITCrowd

Als het gaat om sitcoms met een cultstatus, is deze serie zeker een van de beste en meest opvallende. Hoewel het succes had op het kleine scherm, lijkt het alsof deze show alleen maar in populariteit is blijven groeien naarmate de tijd verstrijkt, wat het kenmerk is van een geweldig project.

2 Beste: The Inbetweeners

Afbeelding
Afbeelding

School afmaken is voor iedereen een moeilijke tijd, en aangezien dit specifieke thema zo herkenbaar is, is dit een show waar zoveel mensen van kunnen genieten. Er zijn niet zoveel afleveringen beschikbaar als sommige andere shows op deze lijst, maar degenen die beschikbaar zijn, zijn het bekijken waard.

1 Slechtste: Toast Of London

ToastVanLonden
ToastVanLonden

Deze show is een verworven smaak voor veel mensen die er zijn, en hoewel er hier een aantal dingen zijn om van te houden, gaan we door en slaan deze over. Kijken naar een acteur die worstelt met het leven buiten het podium is een interessant uitgangspunt, maar het is niet bedoeld om te lang te duren.

Aanbevolen: