De beste shows die je kunt vinden op Discovery Channel (en 5 om te vermijden)

Inhoudsopgave:

De beste shows die je kunt vinden op Discovery Channel (en 5 om te vermijden)
De beste shows die je kunt vinden op Discovery Channel (en 5 om te vermijden)
Anonim

Discovery Channel bestaat al een tijdje en komt meestal uit vermakelijke televisie die ook zeer informatief, educatief en interessant is. Tegenwoordig kijken mensen graag naar televisie die verhelderend en verhelderend is. Mensen willen niet gewoon rondhangen en naar onzinnige televisie kijken vol willekeurige shenanigans. Het Discovery Channel heeft onlangs de reputatie gekregen tv-programma's uit te brengen die de waarheid niet volledig weergeven, maar we hopen dat ze hun act 100% opschonen en dingen omdraaien.

We willen dat ze teruggaan naar hoe het vroeger was, waar ze alleen tv-programma's en films uitbrachten die vol waren met feiten… en genoeg bewijs om die feiten te staven! Er zijn veel geweldige shows om naar te kijken op Discovery Channel die volledig boeiend en fascinerend zijn. Sommige shows op deze lijst zijn absoluut meeslepend, maar er zijn ook een paar shows op deze lijst die de meeste mensen liever overslaan!

15 Beste show om naar te kijken: BattleBots

BattleBots is een episch tv-programma op ontdekkingskanalen om naar te kijken! Het gaat over door de mens gemaakte robots die tegen elkaar moeten strijden. Alleen de sterkste, grootste, snelste en beste robots zullen aan het einde van elk gevecht overleven. In deze show duren de gevechten drie minuten en zijn ze intens.

14 Beste show om naar te kijken: MythBusters

MythBusters wordt altijd een interessante show om naar te kijken en voor altijd opnieuw te bekijken, omdat het een show is die is gewijd aan het ontkrachten van mythen die mensen al tientallen jaren geloven. Veel van de mythes die worden ontkracht, zijn dingen waarvan veel mensen denken dat ze extreem waar zijn!

13 Show om te vermijden: zeemeerminnen The Body Found

Het zou voor iedereen het beste zijn als de Mermaids-documentaires op Discovery Channel volledig zouden verdwijnen. De reden dat we dit zeggen is omdat Mermaids gevuld is met veel valse informatie en onware uitspraken. De makers van de show probeerden het te laten lijken alsof het allemaal feitelijk was.

12 Beste show om naar te kijken: hoe het wordt gemaakt

How It's Made is een geweldige show op Discovery Channel om naar te kijken! De reden waarom het zo geweldig is, is dat de show tot in detail ingaat op hoe bepaalde items worden gemaakt en vervaardigd. Elke aflevering duikt in de achtergrond van drie of vier verschillende producten en geeft ons de waarheid over hoe elk product is gemaakt.

11 Beste show om naar te kijken: Dirty Jobs

Dirty Jobs is een super interessante show om naar te kijken op Discovery Channel. De show gaat over een man die zichzelf in eigenaardige posities in zijn dagelijkse baan plaatst door ermee in te stemmen gevaarlijk en walgelijk werk te doen om een salaris te ontvangen. Zijn taken variëren van het verzamelen van verkeersdoden tot het vangen van ratelslangen.

10 Show om te vermijden: levend opgegeten

Het zou voor iedereen het beste zijn om de show Eaten Alive te vermijden. De reden dat we dit zeggen is omdat de show niets meer is dan een teleurstelling. De show werd geadverteerd als een presentatie van een man die uiteindelijk wordt opgeslokt door een slang, maar het gebeurt nooit echt.

9 Beste show om naar te kijken: Gold Rush

Iedereen zou moeten afstemmen op Gold Rush op Discovery Channel. Gold Rush duurde drie seizoenen en volgde het leven van twee mannen genaamd Todd en Jack Hoffman. Ze besloten een leven van goudmijnen na te streven in de wildernis van Alaska! De beschrijving van deze show klinkt gek, maar het is echt interessant.

8 Beste serie om naar te kijken: Man vs. Wild

Man vs. Wild is de volgende geweldige show die mensen moeten zien op Discovery Channel. Het gaat over een man genaamd Bear Grylls. Hij wordt beschouwd als een avontuur en een survivalist. Dat zijn een paar geweldige titels om te hebben. Hij zet zichzelf in de natuur en doet er alles aan om te overleven tegen de natuurlijke elementen.

7 Show om te vermijden: Amish Mafia

Amish Mafia is absoluut een show die mensen zouden willen vermijden. Het geeft geen nauwkeurig beeld van hoe het leven in Amish echt is en daarom kunnen we vrijwel zeggen dat de show zwaar gescript en volledig nep is. Als de show meer echtheid had, zou het misschien de moeite waard zijn om te kijken.

6 Beste show om naar te kijken: dodelijkste vangst

Deadliest Catch is een interessante show om naar te kijken op Discovery Channel. De show gaat over de hoogte- en dieptepunten waarmee een vissersploeg wordt geconfronteerd als ze de oceaan in gaan en de vangst van enorme hoeveelheden zeedieren nastreven. Ze moeten terugvechten tegen koude temperaturen en soms zelfs gekke stormen!

5 Beste show om naar te kijken: hoe het universum werkt

How the Universe Works is een van de beste shows om naar te kijken, omdat de show veel vragen probeert te beantwoorden over de ruimte, donkere energie, zwarte gaten, supernova's en meer. Iedereen die ooit een vraag heeft gehad over onze melkweg en het zonnestelsel, wil misschien dit tv-programma worden.

4 Show om te vermijden: Pion Stars

Last but not least, het zou het beste zijn om de show Pawn Stars te vermijden. Helaas heeft de cast van de show een slechte reputatie gekregen als onbeleefd. Blijkbaar heeft de show ook de reputatie klanten geld te bedriegen … meer dan eens! Dat ziet er gewoon niet goed uit.

3 Beste show om naar te kijken: hoe doen ze het?

Deze show heet Hoe doen ze het? en het gaat over hoe gewone objecten worden gemaakt met behulp van moderne technologie. De show duikt in het maken van gewone voorwerpen zoals theezakjes, tubes tandpasta, autobanden en nog veel meer. Iedereen met een nieuwsgierige geest zou willen afstemmen op deze show!

2 Beste show om naar te kijken: Storm Chasers

Dit is een van de meest intense shows op het Discovery Channel-netwerk en wordt Storm Chasers genoemd. Sean Casey is de ster van de show en hij is absoluut iemand die dol is op het gevoel van adrenaline. Hij wordt beschouwd als een "extreme filmmaker" en hij jaagt op stormen om de details ervan op video vast te leggen.

1 Show om te vermijden: Street Outlaws

Street Outlaws is een show die iedereen waarschijnlijk zou moeten vermijden. Het zou een reality-tv-show zijn, maar het is aan het publiek onthuld dat een groot deel van de show scripted en volledig nep is. Bovendien is de show gebaseerd op het idee dat mensen weglopen voor de wet, maar in werkelijkheid lopen ze helemaal niet weg voor wetshandhaving.

Aanbevolen: