15 Leuke weetjes van achter de schermen van 'Survivor

Inhoudsopgave:

15 Leuke weetjes van achter de schermen van 'Survivor
15 Leuke weetjes van achter de schermen van 'Survivor
Anonim

Survivor heeft de harten van miljoenen geboeid sinds het voor het eerst op televisie in 2000 in première ging. Door ons mee te nemen op een wervelende rit vol waanzinnige overlevingsuitdagingen, verrassingen, liefdesverhalen, liefdesverdriet en controverses, hebben de deelnemers van Survivor en gastheer Jeff Probst zijn er allemaal in geslaagd onze niet-aflatende aandacht te trekken om ons entertainment van topkwaliteit te bieden.

Tommy Sheehan kwam vorige maand weg als de winnaar van seizoen 39, en aangezien seizoen 40 om de hoek staat (de première is op 12 februari!), laten we eens kijken naar enkele feiten over de wilde reality-competitie series die het tot op de dag van vandaag voor zoveel mensen zo boeiend hebben gemaakt. Van juridische problemen tot hoe deelnemers werden behandeld toen medische noodgevallen de serie overkwamen, hier zijn 15 interessante feiten over Survivor en precies wat er achter de schermen van de competitie gebeurt.

15 Jeff Probst stopte bijna met hosting in 2008 omdat hij zich onvervuld voelde

Jeff Probst fungeert als gastheer voor 'Survivor&39
Jeff Probst fungeert als gastheer voor 'Survivor&39

Het is niet gemakkelijk om een reality-tv-presentator te zijn, hoeveel drama zich ook afspeelt in een show. In 2008 kondigde Jeff Probst aan dat hij Survivor definitief zou verlaten, daarbij verwijzend naar zijn algehele ontevredenheid over zijn rol in de serie. Uiteindelijk veranderde hij echter van gedachten en nam hij een veel grotere positie in bij de show.

14 Deelnemers hebben vaak body doubles voor stunts

Deelnemers strijden om 'Survivor: David vs. Goliath&39
Deelnemers strijden om 'Survivor: David vs. Goliath&39

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe sommige deelnemers aan Survivor die krankzinnige uitdagingen doorkomen, is hier je antwoord. Ze hebben vaak stuntdubbels om hen te helpen, en deze mensen worden getoond in de brede shots en luchtopnames. Volgens The Travel zijn deze dubbelgangers lid van het zogenaamde "Dream Team".

13 Deelnemers hebben lucifers, kleding en accessoires de show in gesmokkeld

Een scène uit 'Survivor' Seizoen 39, aflevering 11
Een scène uit 'Survivor' Seizoen 39, aflevering 11

Zou je proberen om alles mee te nemen als je mee mocht doen aan Survivor? Als dat zo is, zou je niet alleen zijn. Volgens The Travel hebben deelnemers lucifers, vuursteen (het mineraal) en andere soortgelijke dingen gesmokkeld om een voordeel te behalen in de competitie. Je moet op de een of andere manier creatief zijn, toch?

12 De deelnemers aan de tweede en derde plaats krijgen respectievelijk $100, 000 & $85, 000

Een scène uit de finale van seizoen 38 van 'Survivor&39
Een scène uit de finale van seizoen 38 van 'Survivor&39

De tweede en derde plaats in elk seizoen van de show zien er misschien elke keer teleurgesteld uit, maar laat je niet misleiden door hun uiterlijk. Ze slagen er nog steeds in om een flinke som geld binnen te harken voor hun inspanningen. In feite wordt elke deelnemer betaald, waarbij de deelnemers op de laatste plaats een paar duizend dollar verdienen. Niet te armoedig!

11 Editors snijden tussen 300 en 500 uur aan beeldmateriaal voor elke 44 minuten durende aflevering

Een kijkje achter de schermen bij 'Survivor&39
Een kijkje achter de schermen bij 'Survivor&39

Ja, je leest het goed. Er zijn zeker tientallen spannende momenten tijdens het filmproces voor Survivor, maar uiteindelijk moet de crew de totale tijd op 44 minuten per aflevering drukken. Volgens eonline.com duurt het schieten van de stamraden alleen soms wel 2 uur! Stel je voor dat je al die beelden moet condenseren…

10 De bemanning telt meer dan 300 mensen

Jeff Probst en de bemanning van 'Survivor&39
Jeff Probst en de bemanning van 'Survivor&39

Een serie zo intens als Survivor vereist ongetwijfeld een groot team om ervoor te zorgen dat elke camerahoek, verlichting, geluid, cateringservice en meer zo naadloos mogelijk in elke aflevering wordt verwerkt. Ze werken vaak uren achter elkaar in de loop van 39 dagen om een seizoen van 13 afleveringen te creëren, volgens The Travel.

9 In seizoen 37 werden schipbreukelingen gedwongen twee keer te evacueren vanwege cyclonen in Fiji

De cast van seizoen 37 van 'Survivor: David vs. Goliath&39
De cast van seizoen 37 van 'Survivor: David vs. Goliath&39

De grote cast en crew van Survivor werken niet alleen lange dagen en uren. Ze hebben ook zware weersomstandigheden en andere soortgelijke complicaties doorstaan tijdens het opnemen van de serie. Fiji bleek een van de moeilijkste locaties om te fotograferen toen in 2018 cyclonen de archipel in de Stille Zuidzee troffen.

8 'Survivor' heeft elk jaar een 'droomteam' van zomerstagiairs

'Survivor's Dream Team zomerstagiairs en Jeff Probst
'Survivor's Dream Team zomerstagiairs en Jeff Probst

Survivor biedt wat zeker een van de meest begeerde zomerstages is: werken als onderdeel van het "Dream Team" aan de serie. College-stagiairs testen naar verluidt de verschillende uitdagingen, zodat ze geschikt worden geacht voor wanneer de echte deelnemers ze uitproberen. Stagiairs hebben ook de kans om te helpen bij de productie en het maken van rekwisieten.

7 Jeff Probst zei ooit dat hij 'geen plekje in de jury zag' voor opgevers

'Overlevende' gastheer Jeff Probst
'Overlevende' gastheer Jeff Probst

Als er één ding is dat elke potentiële Survivor-deelnemer over Jeff Probst zou moeten weten, dan is het dat hij geen opgevers tolereert. In een interview in 2015 met Entertainment Weekly zei de presentator dat hij bij zijn overtuiging staat dat mensen die opgeven vrijwel geen kans maken om een plaats in de jury te verdienen.

6 Tussen uitdagingen en stamraad reizen deelnemers in 'verduisterde voertuigen'

De bemanning achter de schermen van 'Suvivor' op een boot
De bemanning achter de schermen van 'Suvivor' op een boot

Hoewel veel kijkers menen dat concurrenten tussen uitdagingen door reizen door het strand en de bossen te trekken, worden ze in feite naar elke locatie vervoerd via verduisterde voertuigen die voorkomen dat ze een glimp opvangen van de locatie van de stamraad of het kamp van een ander team, bijvoorbeeld.

5 Jeff Probsts favoriete winnaar is John Cochran van seizoen 26

'Survivor' Seizoen 26 winnaar John Cochran
'Survivor' Seizoen 26 winnaar John Cochran

Sommige mensen zeggen misschien dat de onpartijdigheid van een verhuurder zich moet uitstrekken tot hen en geen favorieten noemen. Jeff Probst vertelde EW echter dat John Cochran van seizoen 26 zijn favoriete winnaar aller tijden in de show was. "Hij veranderde zijn verplichtingen, zijn sociale onhandigheid - hij veranderde dat in activa en bedacht hoe hij het spel kon winnen", zei Probst van Cochran.

4 Toen Caleb Reynolds in seizoen 32 in Cambodja instortte, werd hij in slechts 22 minuten per helikopter geëvacueerd

'Survivor' Seizoen 32-deelnemer Caleb Reynolds
'Survivor' Seizoen 32-deelnemer Caleb Reynolds

In seizoen 32 merkte Caleb Reynolds dat hij op een gegeven moment tijdens een uitdaging in de Kaoh Rong-editie van de competitie in Cambodja naar adem snakte vanwege uitdroging. De intense hitte (een temperatuur van meer dan 100 graden, volgens The New York Times) leidde ertoe dat Reynolds snel per helikopter werd geëvacueerd.

3 De show kreeg zijn 'Special Powers'-idoolidee van Tyler Perry

Acteur en tv-persoonlijkheid Tyler Perry pitcht idee voor 'Survivor&39
Acteur en tv-persoonlijkheid Tyler Perry pitcht idee voor 'Survivor&39

Tyler Perry is slechts een van de vele beroemdheden (Jimmy Fallon is een andere) die ideeën heeft gepitcht aan producenten van Survivor voor de show, volgens The Hollywood Reporter. Het idool met 'speciale krachten' dat Perry voorstelde, stond concurrenten toe deze vaardigheid te gebruiken nadat de laatste stemmen waren voorgelezen. Cool, toch?

2 Alec Merlino werd bijna aangeklaagd voor $ 5 miljoen voor het plaatsen van een Instagram-foto met mede-deelnemer Kara Kay vóór seizoen 37

'Survivor'-deelnemers Alec Merlino en Kara Kay
'Survivor'-deelnemers Alec Merlino en Kara Kay

Survivor ziet er misschien heel leuk uit, maar net als bij elke andere spelshow zijn er bepaalde regels die je moet volgen. Slechts enkele weken voordat seizoen 37 in september 2018 werd uitgezonden, werd Alec Merlino bijna getroffen door een rechtszaak van $ 5 miljoen voor het delen van een nu verwijderde Instagram-foto van hem en mede-deelnemer/partner Kara Kay.

1 De bemanning krijgt hun eigen privébasiskamp

Base Camp-hutten voor de bemanning van CBS's 'Survivor&39
Base Camp-hutten voor de bemanning van CBS's 'Survivor&39

Volgens The Travel is de enorme crew van Survivor voorzien van uitgebreide accommodaties met ruimte om de show te bespreken, evenals eten en drinken. De exacte kosten van dit basiskamp zijn niet bekend, maar het lijkt erop dat deze arbeiders het toch zo slecht nog niet hebben?

Aanbevolen: