Achter de schermen Geheimen en weetjes op de set over The Grey Man van Netflix

Inhoudsopgave:

Achter de schermen Geheimen en weetjes op de set over The Grey Man van Netflix
Achter de schermen Geheimen en weetjes op de set over The Grey Man van Netflix
Anonim

In de aanloop naar de langverwachte Barbie-film kreeg OG-hartbreker en filmster Ryan Gosling veel publieke aandacht vanwege zijn gekke transformatie in Ken. Buiten dit heeft Gosling deel uitgemaakt van een aantal behoorlijk opwindende projecten op het scherm, zoals de recente release van zijn Netflix-functie The Grey Man.

Geregisseerd door Marvel-legendes de Russo-broers, heeft de film een actievolle, intense verhaallijn die zich afspeelt tegen een epische achtergrond. Maar de actie is niet het enige indrukwekkende aan de film, want het heeft een mooie met sterren bezaaide cast, waaronder Hollywood's huidige leidende actiedame Ana De Armas en zelfs Captain America zelf Chris Evans als de schurk van de film. Maar wat had deze epische cast te zeggen over het werken aan de film? Laten we eens kijken naar de meest interessante geheimen en weetjes achter de schermen van de set van The Grey Man.

8 Dit is hoe Chris Evans beschreef dat hij de excentrieke slechterik van de film was

Voor degenen die fans zijn van de acteur, velen zullen Chris Evans associëren met zijn rechtschapen persona op het scherm vanwege zijn iconische rol als Captain America. Sinds zijn vertrek uit het Marvel Cinematic Universe speelt de acteur echter rollen aan de andere kant van het hoofdpersonagespectrum en neemt hij de rol van schurk op zich. Na zijn geweldige optreden als de slechterik van de film in Knives Out, is Evans terug in de schurkentrein in The Grey Man als de afgewezen moordenaar, Lloyd. Tijdens een gesprek met Access Hollywood beschreef Evans zijn karakter in detail en vertelde hij hoe het was om hem te portretteren.

De acteur verklaarde: "De kledingkast, het uiterlijk, het kapsel, dat zijn allemaal leuke dingen, maar wat het echt is, het gaat over een man die zichzelf onbeschaamd is." Voordat we later toevoegen: "Ik denk dat dat een eigenschap is waarmee we ons allemaal kunnen identificeren en waarmee we ons kunnen verbinden."

7 Dit is wat Ana De Armas te zeggen had over haar intense vechtscènes

Een andere grote naam in de cast die geen onbekende is voor zware actievolle functies, is James Bond: No Time To Die-ster en Evans 'Knives Out-co-ster, Ana De Armas. In de film speelt De Armas een zeer behendige en bekwame CIA-agent en is hij nauw betrokken bij de meeste actiescènes in de film. Later in het Access Hollywood-interview vertelde De Armas over het uitgebreide trainingsproces dat ze voor de film had ondergaan.

De Armas verklaarde: "Als je in een actiefilm speelt en je speelt iemand die zoveel training en ervaring heeft gehad, dan is er geen andere manier dan je er echt doorheen te gaan." Voordat ze later de 'uren en weekenden' belichtte die ze aan training had besteed.

6 Chris Evans werd op de set geïntimideerd door Ryan Gosling

Zoals eerder vermeld, zit de cast van de film boordevol grote namen in de acteerwereld. Het is gemakkelijk in te zien hoe de cast zich net zo had kunnen voelen als de sterren die naast hun co-sterren aan de film werkten als de fans die ernaar keken. Een Hollywood-icoon in het bijzonder die zijn bewondering uitsprak voor de hoofdrolspeler van de film, Ryan Gosling, was Avengers-legende Evans. Tijdens het Access Hollywood-interview herinnerde Evans zich hoe geïntimideerd hij was geweest door Gosling in de begindagen van het filmen.

5 Deze twee castleden hadden een veel gemakkelijker ritje op de set

Terwijl het merendeel van de film bepaalde castleden bizarre stunts en vechtscènes zag uitvoeren, lijken met name twee castleden veel soepeler te zeilen in termen van hun fysieke uitvoeringen. Tijdens een ronde van brandende vragen voor IMDb benadrukten Bridgerton-ster Regé-Jean Page en Game Of Thrones-actrice Jessica Henwick hoe gelukkig ze waren dat ze geen actiescènes in de film hadden. Page ging zelfs verder met te stellen dat hij en Henwick tijdens het filmen aan het "chillen" waren.

4 Dit is wat de actie in de film zo episch maakte

Het v alt niet te ontkennen dat de acteurs en stuntwerkers de actiegevechten volledig uit het park hebben geslagen, maar alles wat in de set, rekwisieten en locaties van de film is verwerkt, heeft de actie tot een veel epischer verheven niveau. Tijdens een exclusieve Netflix-filmclip benadrukte de uitvoerend producent van de film, Geoffrey Haley, de hoeveelheid werk die was gestoken in het zo episch mogelijk maken van de decors en rekwisieten.

Haley benadrukte: "Er zijn een aantal ongelooflijk interessante en razendsnelle, dood tartende, zwaartekracht tartende decorstukken."

3 Ryan Gosling had behoorlijk opbeurende dingen te zeggen over de snor van Chris Evans

Een van de meest opvallende kenmerken van Evans' excentrieke moordende personage was misschien zijn "vuilnisbak", zoals het zo welsprekend wordt verwoord door Goslings personage in de film. Tijdens een gesprek met ET Canada prees Gosling de prestaties en toewijding van Evans aan de rol, terwijl hij tegelijkertijd de spot dreef met het komische gezichtshaar.

Gosling verklaarde: "Chris [Evans] liep als eerste met snor in deze rol. En hij had er veel plezier in om het te spelen, en het was erg leuk om daar tegen te spelen.”

2 Dit is hoe Ryan Gosling de details van zijn karakter verfijnde

Later in het ET Canada-interview benadrukte Gosling de complexiteit van zijn personage in de film en hoe hij ervoor had gezorgd dat hij de meest authentieke uitvoering zou geven die hij kon. Tijdens een specifiek moment onthulde Gosling dat hij een echt ex-Delta Force-lid als adviseur had gehad die hem tijdens het filmen tips en karakterideeën zou geven die niet eerder in het script stonden, maar die bijdroegen aan de authenticiteit van Goslings karakter.

1 Ryan Gosling ontdekte deze vaardigheid van Ana De Armas'

Zoals het geval is met veel acteurs wanneer ze een film maken, heeft Gosling toegegeven veel te hebben geleerd over co-ster en hoofdrolspeelster De Armas als persoon. Tijdens een optreden op Freeze Frame van Esquire UK brak Gosling een specifieke scène uit de film uit waarin hij in een koffer moest vallen om vervolgens door De Armas rondgereden te worden. Deze reeks zette Gosling ertoe aan te onthullen hoe hij tot het besef was gekomen wat een "geweldige chauffeur" De Armas was.

Aanbevolen: