15 Verrassende dingen die we net hebben geleerd over de radioshow van Howard Stern

Inhoudsopgave:

15 Verrassende dingen die we net hebben geleerd over de radioshow van Howard Stern
15 Verrassende dingen die we net hebben geleerd over de radioshow van Howard Stern
Anonim

Howard Stern is een van de meest beruchte beroemdheden van onze generatie. De gerenommeerde radio- en televisiepresentator is vooral bekend om zijn radioprogramma, The Howard Stern Show, dat sinds 1986 via verschillende media wordt uitgezonden, momenteel wordt gehost op Sirius en ongeveer 20 miljoen abonnees heeft.

Gedurende zijn vijf decennia lange carrière heeft Howard Stern een reputatie opgebouwd voor zijn extreem ongecensureerde commentaar, waar sommige luisteraars aanstoot aan nemen. Hij was vaak het middelpunt van controverse, met zijn schurende, in-your-face houding die soms de grenzen te ver verlegde. Desondanks wordt hij alom aanbeden en erkend als een van de pioniers van het moderne radiocommentaar. Met een nettowaarde van meer dan $ 650 miljoen dollar, heeft hij duidelijk verzilverd in zijn individuele stijl van uitzenden.

15 Het is al bijna 40 jaar in de lucht

Howard Stern Robin Quivers
Howard Stern Robin Quivers

De Howard Stern Show is een van de langstlopende radiocommentaarprogramma's van onze generatie. Oorspronkelijk gehost op het terrestrische radiostation WXRK in New York City, van 1986 tot 2005, werd The Howard Stern Show in 2006 overgedragen aan de populaire satellietradioprovider SiriusXM.

14 Stern was teleurgesteld over de verschijning van David Bowie op de show

David Bowie
David Bowie

In de beginjaren van de radioshow verscheen David Bowie in een aflevering en speelde hij verschillende nummers. Hij weigerde geïnterviewd te worden, wat Stern, een lange tijd fan, erg irriteerde. Bowie maakte het goed in 1998, toen hij speelde op het 44e verjaardagsfeestje van de radiopresentator in de Hammersmith Ballroom in New York City.

13 Hij lijdt aan OCS, wat enkele impulsieve neigingen in de lucht verklaart

Howard Stern
Howard Stern

Sommige mensen zouden beweren dat Howard Stern grof en onvoorspelbaar is, maar hij wijt veel van dit impulsieve gedrag aan zijn obsessieve-compulsieve stoornis. Hij heeft er vaak over gesproken dat hij moeite heeft om zijn gedachten te filteren, en hij spreekt vaak voordat hij ergens over heeft nagedacht.

12 Zijn uiterlijk is in de loop der jaren veranderd

Howard Stern Young
Howard Stern Young

Zoals elke beroemdheid is Howard Stern in de loop der jaren geëvolueerd, maar in zijn geval is hij eigenlijk onder het mes gegaan om zijn uiterlijk te veranderen. Hij heeft toegegeven dat hij een neuscorrectie, een facelift en liposuctie in zijn gezicht heeft ondergaan om er jong en fris uit te zien.

11 Hij heeft toegegeven narcistisch te zijn, vooral in de lucht

Howard Stern 3
Howard Stern 3

Howard Stern heeft alle eigenschappen van een narcist, en hij weet het! Hij heeft zichzelf gediagnosticeerd met een narcistische persoonlijkheidsstoornis en beweert dat medische professionals deze diagnose niet hebben kunnen bevestigen. Hij geeft de schuld aan zijn onvermogen om gasten hun zinnen te laten afmaken voordat hij ze hiermee onderbreekt.

10 Hij verdient minstens $90 miljoen per jaar

Howard Stern
Howard Stern

Met een nettowaarde van meer dan $ 650 miljoen brengt Howard Stern gestaag het spek naar huis. Zijn radioshow, speciale optredens en boekverkopen zijn goed voor zijn jaarsalaris, dat ongeveer $ 90 miljoen bedraagt. Gezien zijn lange geschiedenis in de industrie, samen met zijn reputatie, is het niet meer dan normaal dat Stern een behoorlijk vermogen krijgt.

9 Als hij in de lucht is, gaat hij in trance

Howard Stern On Air
Howard Stern On Air

Met een speelduur van bijna 4 uur per aflevering en drie afleveringen per week, doet Howard Stern veel zendtijd. Hij doet het al zo lang dat het voor hem vanzelfsprekend is, en hij geeft toe dat hij in een soort trance raakt als hij in de ether is, omdat hij zo gefocust is op de opname.

8 De show wordt sinds 2006 uitgezonden op Sirius

Howard Stern Sirius
Howard Stern Sirius

In 2006 bevestigde SiriusXM dat The Howard Stern Show vanaf dat moment exclusief zou worden uitgezonden op hun populaire satellietradioplatform. De SiriusXM-première-aflevering van de show werd uitgezonden op 9 januari 2006, waarbij George Takei zichzelf voorstelde als de gloednieuwe omroeper van The Howard Stern Show.

7 Robin Quivers is zijn co-host sinds 1981

Robin Quivers
Robin Quivers

Robin Quivers is al tientallen jaren Howard Sterns brutale sidekick en partner in crime. Zij en Howard werken samen sinds 1981, toen ze naast elkaar werkten op het WWDC-station in Washington. Ze heeft vanaf het begin een integrale bijdrage geleverd aan The Howard Stern Show.

6 Het 'Wack Pack' bestaat uit 33 personen, waarvan sommigen overleden

Wack Pack
Wack Pack

Howard Stern's 'Wack Pack' is een groep individuen die in de show zijn verschenen en die een speciale ere-'pack'-status hebben gekregen. Een toneelstuk op het 'Rat Pack', deze individuen worden vaak genomineerd voor de groep vanwege hun onvermogen om te zien waarom ze humoristische karakters zijn.

5 Dankzij de inkomsten van Stern kon hij een huis van 52 miljoen dollar kopen in Palm Beach, Florida

Howard Stern Mansion
Howard Stern Mansion

Als je meer dan een half miljard dollar waard bent, kun je het je veroorloven om groot te worden als het gaat om onroerend goed! In 2013 kochten Howard en zijn vrouw Beth een herenhuis van 52 miljoen dollar in Palm Beach, Florida. Het huis is 3,25 hectare groot en biedt plaats aan 12 slaapkamers.

4 Hij lijkt misschien ongevaarlijk, maar hij is eigenlijk een bruine riem in karate

Het karate kind
Het karate kind

Howard Stern lijkt geen erg intimiderend personage (althans niet fysiek!) maar hij heeft eigenlijk een bruine band in karate. Hij is getraind in het Japanse Shotokan Karate en gebruikt dit, evenals meditatie, om met zijn OCS om te gaan. Vechtsporten zijn een geweldige manier om innerlijke focus te vinden, dus het is logisch dat Stern eraan zou deelnemen.

3 Hij heeft in het verleden geworsteld met verslaving

Howard Stern
Howard Stern

Howard Stern vond soberheid in de vroege jaren 90, na een aantal jaren te hebben geworsteld met alcohol- en drugsverslaving. Hij praat vaak over zijn nuchterheid in de lucht en wil ook gasten helpen die het moeilijk hebben. Hij heeft vaak mensen gecoacht bij het vinden van geschikte behandelings- of revalidatiefaciliteiten om hun verslaving de baas te worden.

2 De show werd live uitgezonden op 9/11

Howard Stern 11 september
Howard Stern 11 september

De Howard Stern Show werd zoals gewoonlijk uitgezonden op de ochtend van 11 september 2001, toen plotseling bellers begonnen te rapporteren over de tragische gebeurtenissen die zich afspeelden in het World Trade Center. Hij bleef in de lucht en hielp New Yorkers om te begrijpen wat er aan de hand was. De stemming ging van joviaal naar serieus, toen Howard en Robin de ernst van de situatie begonnen te begrijpen.

1 De show heeft 20 miljoen abonnees

Howard Stern
Howard Stern

Howard Stern heeft altijd een loyale schare fans gehad en zijn beoordelingen en volgers namen alleen maar toe toen hij naar Sirius ging. Naar schatting stemmen wekelijks meer dan 20 miljoen mensen af op het programma, waardoor zijn show een van de meest populaire uitzendingen is.

Aanbevolen: