13 Dingen die we net hebben geleerd over Ariel Winter's Time op het moderne gezin

Inhoudsopgave:

13 Dingen die we net hebben geleerd over Ariel Winter's Time op het moderne gezin
13 Dingen die we net hebben geleerd over Ariel Winter's Time op het moderne gezin
Anonim

Af en toe kan een televisieserie langskomen en in een mum van tijd een groot succes worden, woonkamers overnemen en een vaste waarde worden op het kleine scherm. Modern Family maakte meteen indruk op het publiek en door de jaren heen is het een van de meest populaire shows op televisie gebleven. Deze serie was in staat om elk klein detail vast te leggen voordat het debuteerde, en daarom zal het herinnerd worden als een van de beste shows van zijn tijd.

Het succes van de serie heeft ertoe geleid dat een aantal ongelooflijk getalenteerde individuen aan de wereld zijn geïntroduceerd, waaronder niemand minder dan Ariel Winter. Hoewel ze al aan het werk was voordat ze debuteerde in de serie, bleek Modern Family het perfecte voertuig voor haar om naar de top te gaan, en ze is sinds het debuut een steunpilaar van de serie.

Vandaag gaan we kijken naar de tijd van Ariel Winter op Modern Family.

13 Ze was 11 toen het moderne gezin debuteerde

Sommige mensen zullen jaren in Hollywood doorbrengen voordat ze hun grote doorbraak krijgen, en gelukkig voor Ariel Winter zou ze niet zo lang hoeven te wachten. Ze maakte haar debuut in de serie toen ze nog maar 11 jaar oud was, wat veel zegt over het talent dat ze altijd heeft gehad.

12 Ze heeft 4 Screen Actors Guild Awards gewonnen

Omdat de serie al zo lang zo goed is, zou het logisch zijn dat de cast tijdens het prijsseizoen een behoorlijk deel van de overwinningen en nominaties heeft ontvangen. Sinds ze als kind in de serie verscheen, heeft Winter 4 Screen Actors Guild Awards mee naar huis kunnen nemen.

11 Terwijl ze op Modern Family was, leende ze haar stem aan Phineas en Ferb

De meeste artiesten vinden het leuk om het hele jaar door meerdere projecten op zich te nemen om bezig te blijven, en Ariel Winter is niet anders. Tijdens haar tijd bij Modern Family kreeg ze uiteindelijk een hoofdrol in Phineas and Ferb, wat heel leuk voor haar moet zijn geweest om aan mee te doen.

10 Ze wordt 22 als het moderne gezin besluit

Het is verbazingwekkend om te bedenken dat Ariel Winter nog maar een kind was toen ze haar debuut maakte op Modern Family, maar dit feit is misschien nog indrukwekkender. Dankzij de indrukwekkende run op het kleine scherm wordt Ariel Winter 22 wanneer de show eindigt. Ze bracht de helft van haar leven door in de show.

9 Ze volgde lessen aan de UCLA terwijl ze op Modern Family was

Sommige artiesten zijn tevreden met werken en concentreren zich op hun vak, maar er zijn voorbeelden van degenen die een hbo-opleiding hebben gevolgd terwijl ze aan het werk waren. Ariel Winter wist een plekje te bemachtigen bij UCLA en volgde enige tijd lessen, maar daar zou een einde aan komen.

8 Ze is nog nooit uitgegaan met iemand die in het moderne gezin verscheen

Het is vrij gebruikelijk om mensen samen te zien komen nadat ze met elkaar aan een project hebben gewerkt, en sommige mensen hebben zelfs een gastster van hun partner in hun shows. Tot nu toe is Ariel Winter met niemand uitgegaan die op Modern Family is verschenen, wat een verandering van tempo is ten opzichte van de Hollywood-norm.

7 Terwijl ze op Modern Family was, deed ze 108 afleveringen van Sofia The First

Ariel Winter was niet alleen een vaste waarde in Modern Family en Phineas and Ferb, maar ze heeft ook andere voice-overrollen gekregen tijdens haar tijd in de entertainmentindustrie. Gedurende meer dan 100 afleveringen was Ariel Winter de stem van het personage Sofia in de serie Sofia de Eerste.

6 Ze begon $70, 000 per aflevering te verdienen

Opgepikt worden voor een nieuwe televisieserie kan een lucratieve klus zijn, zelfs voor kinderartiesten. Ariel Winter was in staat om de rol van Alex Dunphy te bemachtigen en als kind meteen een flink stuk verandering door te voeren met een geschatte cheque van $ 70.000 per aflevering in het begin.

5 Ze verdient momenteel $ 100.000 per aflevering

Na verloop van tijd kunnen artiesten van hitshows geld verdienen naarmate de serie in populariteit groeit, en dit was het geval voor Winter naarmate de tijd verstreek. Hoewel haar startloon enorm was, zouden de zaken een beetje stijgen, en er wordt gemeld dat ze $ 100.000 verdient voor elke aflevering van de show.

4 Na te zijn verschenen op Law & Order, wil ze zich concentreren op dramatische rollen

Ariel Winter staat bekend om haar komische rol in Modern Family, maar ze is een geweldige artiest die alles kan. Ze heeft interesse getoond in dramatische rollen, en dit was vlak voor haar verschijning in Law & Order: SVU. Hopelijk gebeurt dit in haar toekomstige projecten.

3 Ze staat open voor een moderne familie-spin-offserie

Telkens wanneer er een hitshow voorbijkomt, zijn er altijd de geruchten van spin-offshows die zich richten op specifieke personages. Winter heeft nauwelijks van deze geruchten gehoord, maar ze heeft naar verluidt gezegd dat ze zou willen overwegen om deel te nemen aan een spin-offproject. Fans zullen dit ongetwijfeld in de gaten houden.

2 Winter ooit gezegd. "Het is echt moeilijk om op te groeien voor miljoenen mensen…"

Aangezien ze de helft van haar leven aan één show heeft besteed en in de schijnwerpers staat, weet Ariel Winter beter dan de meeste mensen op aarde hoe ze in het openbaar opgroeide. Ze heeft de moeilijkheden geuit die gepaard gaan met dit soort leven, en ze heeft zich opengesteld op sociale media en in interviews.

1 Ze overweegt online psychologie te gaan studeren

Hoewel haar tijd aan de UCLA vroegtijdig en zonder diploma eindigde, bleef Ariel Winter openstaan voor het idee om haar opleiding in de toekomst voort te zetten. Er zijn met name gesprekken geweest over het gebruik van een online programma om een graad in psychologie te behalen, wat indrukwekkend zou zijn.

Aanbevolen: