20 dingen die we net hebben geleerd over het filmen van een modern gezin

Inhoudsopgave:

20 dingen die we net hebben geleerd over het filmen van een modern gezin
20 dingen die we net hebben geleerd over het filmen van een modern gezin
Anonim

Modern Family is niet voor niets een enorm populaire show! Deze geweldige tv-show richt zich op drie heel verschillende families en elke familie is super anders dan de volgende, ook al zijn ze allemaal op de een of andere manier verwant. De cast en personages in deze show maken het zo leuk om naar te kijken! Haley Dunphy wordt gespeeld door Sarah Hyland, Gloria Delgado-Pritchett wordt gespeeld door Sofia Vergara en Claire Dunphy wordt gespeeld door Julie Bowen. Phil Dunphy wordt gespeeld door Ty Burell, Cameron Tucker wordt gespeeld door Eric Stonestreet en Mitchell Pritchett wordt gespeeld door Jesse Tyler Ferguson.

Laten we de kleine Lily Tucker-Pritchett niet vergeten! Ze wordt gespeeld door Aubrey Anderson-Emmons. Ariel Winter is een van de grootste namen uit de show en ze speelt de rol van Alex Dunphy. Kom meer te weten over alle interessante feiten achter de schermen over Modern Family die veel mensen misschien niet weten!

20 Ariel Winter werd geëmancipeerd van haar ouders terwijl ze 'Modern Family' aan het filmen was

Ariel Winter is al een tijdje vervreemd van haar moeder en ze is in 2017 wettelijk geëmancipeerd. Ze besloot dat ze onafhankelijk wilde zijn van haar ouders nadat ze jarenlang te maken had gehad met verbaal geweld van haar moeder. Het is verbazingwekkend dat ze financieel in staat is om zichzelf te onderhouden.

19 Nolan Gould heeft een IQ van 150, in tegenstelling tot zijn domme karakter

Nolan Gould speelt het personage van Luke Dunphy in Modern Family. Luke Dunphy is niet het scherpste gereedschap in de schuur, maar Nolan Gould wel. Hij heeft een IQ van 150 en hij kan ook muziekinstrumenten bespelen. Hij is een geweldige acteur, dus het is cool om te ontdekken dat hij superslim is.

18 Eric Stonestreet is hetero, in tegenstelling tot zijn karakter

Eric Stonestreet is in het echt hetero, ook al is het personage dat hij speelt homoseksueel. Soms denken fans dat acteurs en actrices die de rol van homoseksuele personages spelen in tv-shows en in films, in het echte leven ook homo zijn, maar dat is niet het geval. Eric Stonestreet is momenteel samen met een vrouw genaamd Lindsay Schweitzer.

17 Het karakter van Lily werd oorspronkelijk gespeeld door een tweeling

Ella en Jaden Hiller zijn de namen van de tweeling die oorspronkelijk de rol van Lily speelde voordat Aubrey Anderson-Emmons het overnam na seizoen 2.

16 Sofia Vergara zou tandarts worden als ze niet zou gaan acteren

Het is interessant om te weten dat Sophia Vergara bijna tandarts werd als ze haar passie om het groot te maken in de acteerwereld niet voortzette. We zijn blij dat ze het acteren niet heeft opgegeven omdat ze werd gekozen voor Modern Family !

15 Britney Spears maakte bijna een cameo op 'Modern Family'

Britney Spears maakte bijna een cameo op Modern Family omdat de producenten van de show haar laten zien dat Britney Spears een grote fan van de show was! Helaas reageerde haar team niet snel genoeg op de producers en kwam Britney Spears nooit in de show.

14 Julie Bowen draagt een pacemaker tijdens het filmen… en de hele tijd

Hoe gek is het dat Julie Bowen een pacemaker draagt? Ze is het type actrice dat er zo gezond mogelijk uitziet, maar helaas heeft ze een aantal onderliggende gezondheidsproblemen waardoor ze een pacemaker moet dragen! Als ze aan het filmen is, ziet niemand het.

13 Ed O'Neill leest hetzelfde artikel als Jay Pritchett… en als Al Bundy

Ed O'Neill is een geweldige acteur die de rol van Al Bundy speelde lang voordat hij de rol van Jay Pritchett speelde. Hij is hier afgebeeld en leest exact hetzelfde tijdschriftartikel in beide tv-shows, ook al speelde hij verschillende personages in elke tv-show! Dit was een coole prop om toe te voegen.

12 Er is een Facebook-groep opgericht om te klagen over het gebrek aan genegenheid van Cam en Mitchell

Een Facebook-groep van Modern Family-fans was boos over het feit dat de personages van cam en Mitchell niet veel genegenheid met elkaar leken te delen voor de camera. De Facebook-groep had hier echt last van en wilde hun mening hierover kenbaar maken!

11 Julie Bowen verborg haar zwangerschap tijdens het filmen

Julie Bowen kon haar zwangerschap verbergen tijdens het filmen van Modern Family en de regisseur van de show deed het geweldig. Eerlijk gezegd zou niemand hebben kunnen vertellen dat ze zwanger was tijdens het filmen, tenzij ze op een andere manier op de hoogte waren gesteld van deze informatie.

10 Het echte coming-outverhaal van Jesse Tyler Ferguson werd gebruikt tijdens de show

Jesse Tyler Ferguson onthulde dat hij drie 'coming-out'-gesprekken met zijn vader nodig had voordat zijn vader echt begreep dat hij homo was. De makers van de show besloten dat verhaal op te nemen in Modern Family omdat ze dachten dat het nogal vertederend.

9 Eric Stonestreet draagt een clownkostuum als camera, maar hij wilde als kind echt een clown zijn

Eric Stonestreet zei ooit: "Toen ik een kind was, wilde ik een clown in het circus zijn … Het was mijn manier dan als jonge man om mijn verlangen uit te drukken om te entertainen en op te treden." We konden zeker zien hem als een clown in het circus, als hij zich niet wendde tot de wereld van acteren op televisie.

8 Het huis van Dunphy is eigenlijk leeg

De buitenkant van het Dunphy-huis is nauwkeurig, maar de binnenkant is ergens anders gefilmd! Het huis dat we zien als we een volledig beeld van het Dunphy-huis krijgen, is eigenlijk gewoon een volledig leeg huis zonder meubels. De familie Dunphy filmt niet echt in dit huis.

7 Sofia Vergara heeft echt een hekel aan Stella in het echte leven

Sofia Vergara vond het niet leuk om met de hond Stella te werken terwijl ze Modern Family aan het filmen was. De showschrijvers schreven uiteindelijk in de show dat Sofia's karakter niet met de hond kon opschieten om mee te gaan met het feit dat ze de hond in het echte leven echt niet mocht.

6 Sommige castleden verdienen $ 100.000 per aflevering

Sommige personages uit Modern Family verdienden $ 100.000 per aflevering. Die personages zijn Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould en Rico Rodriguez. Dat is een flink bedrag per aflevering te verdienen! We zijn blij dat deze acteurs eerlijk betaald werden.

5 Andere castleden verdienen $ 500, 000 per aflevering

Ed O'Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Sofia Vergara en Eric Stonestreet kregen $ 500.000 per aflevering! Ze verdienen echt verbazingwekkend hoge salarissen om hun hilarische persoonlijkheden bij te dragen aan de personages die ze voor elke aflevering uitbeeldden.

4 De Islamitische Republiek Iran houdt van 'moderne familie'

Het is heel interessant dat de Islamitische Republiek Iran eigenlijk een grote fan is van de show Modern Family. Hier afgebeeld, kunnen we zien dat ze in 2014 een frame-by-frame remake hebben gemaakt van de hoofdafbeelding van de show! Het enige verschil dat ze maakten was om Mitchell en Cam te vervangen door een heteroseksueel stel.

3 Sofia Vergara filmde de show terwijl ze in remissie was van kanker

Sofia Vergara is een overlevende van kanker. Terwijl ze de show aan het filmen was, was ze eigenlijk in remissie van kanker! Het is zo geweldig dat ze al zo lang zo sterk is! Ze vocht tegen schildklierkanker in 2000 toen ze nog maar 28 jaar oud was en ze won de strijd!

2 Voordat hij Phil Dunphy was, woonde Ty Burrel in een busje

Hoe gek is het dat Ty Burrell in een busje woonde voordat hij de heerschappij had van Phil Dunphy, Amerika's meest hilarische vader? Hij woonde in een busje terwijl hij naar Penn State ging en leefde een leven vol strijd voordat hij zijn grote doorbraak als acteur maakte. We zijn blij dat hij sterk is gebleven en het groot heeft gemaakt.

1 De cast van 'Modern Family' is superstrak

De cast van Modern Family is erg hecht. Deze familieleden zijn misschien alleen familieleden in hun tv-programma, maar ze gedragen zich ook alsof ze in het echte leven familieleden zijn! Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden en hoewel ze geen bloedverwanten zijn, zouden ze dat net zo goed kunnen zijn!

Aanbevolen: