Verrassende dingen die we hebben geleerd over Willow Smith uit 'Red Table Talk

Inhoudsopgave:

Verrassende dingen die we hebben geleerd over Willow Smith uit 'Red Table Talk
Verrassende dingen die we hebben geleerd over Willow Smith uit 'Red Table Talk
Anonim

Willow Smith, de jongste van de Smiths, is een verademing, met wijsheid die haar leeftijd ver te boven gaat. Misschien wordt dat toegeschreven aan het feit dat ze Will Smith als ouder uitdaagde. De Gemini Man ster zei ooit over haar: “Willow is de meest uitdagende, mooiste relatie die ik ooit in mijn leven heb gehad. Willow heeft het beste van mij dat een mens ooit heeft gekregen… het is prachtig om haar te zien ontwikkelen en te weten hoe ik meer van haar kan houden dan ik ooit van iemand heb kunnen houden.'

Als ze geen Billboard-hitmuziek maakt, host ze Red Table Talk samen met haar moeder, Jada Pinkett Smith, en oma, Adrienne Banfield-Norris. Red Table Talk heeft ons een aantal opvallende momenten opgeleverd, zoals de "verstrengeling" van Jada Smith met August Alsina en de reactie van Jordyn Wood op haar verraad aan Khloe Kardashian en haar familie. Evenzo zijn er waarheden die zijn onthuld over Willow die even verrassend zijn.

10 Een polyamoreuze levensstijl

Polyamorie wordt gedefinieerd als het tegelijkertijd aangaan van meerdere relaties. Op de vraag of ze in een groep zou zijn en van iedereen evenveel zou houden, zei oma Adrienne Banfield-Norris een krachtig en zeker: "Nee!" Willow, aan de andere kant, dacht daar anders over en onthulde dat ze het heel goed vindt om geliefd te worden in een "Met polyamorie heb ik het gevoel dat de belangrijkste basis is om een relatiestijl te kunnen creëren die voor jou werkt, en niet alleen in monogamie te stappen, want dat is wat iedereen om je heen zegt dat het het juiste is om te doen." Zei Willow.

9 Aantrekkingskracht voor beide geslachten

Willow Smith onthulde niet alleen open te staan voor polyamorie, maar ook dat ze zich in gelijke mate aangetrokken voelt tot mannen en vrouwen, en dat ze het niet erg zou vinden om een driezijdige relatie te hebben die zich richt op emotionele connectie."Ik hou evenveel van mannen als van vrouwen, dus ik wil zeker één man, één vrouw … Ik ben niet het soort persoon dat constant op zoek is naar nieuwe seksuele ervaringen." Ze zei.

8 Zelfbeschadiging

In een aflevering van Red Table Talk uit 2018 onthulde Smith dat het succes van haar Billboard Hot 100-hit 'Whip My Hair' een negatieve invloed had op haar geestelijke gezondheid. Destijds was Willow slechts 9 jaar oud en succesvol vanaf haar allereerste release. Ik zal eerlijk moeten zeggen dat ik het gevoel heb dat ik op een gegeven moment mijn gezond verstand verloor … Ik bevond me een beetje in dit grijze gebied van 'Wie ben ik?', 'Heb ik een doel?', 'Is er nog iets anders Kan ik nog meer?'” zei Willow terwijl ze onthulde dat ze zichzelf ging snijden.

7 Binnenlopen bij haar ouders

Een van de interessantste gesprekken van Jada en Willow ging over seks. Wat Jada echter niet verwachtte, was dat Willow zou laten weten dat haar kennismaking met de act via haar eigen ouders was. Willow kreeg gezelschap van Telana Lynum, haar beste vriendin, die evenzeer verrast was door de onthulling."Ik ging naar beneden voor wat sap, en ik zag even, en ik rende weg… Het was een silhouet." Willow vertelde.

6 Wills opvoedingsstijl veranderen

In een Red Table Talk Vaderdagspecial onthulde Will Smith hoe zijn opvoeding bij elk kind evolueerde. “Trey kreeg een beetje de meest ouderwetse versie van mij, en Jaden, ik kwam halverwege en ik begon te zien dat het hem pijn deed. Dat hij die kerel niet was… Ik probeerde diezelfde steun op Willow te vestigen en zij verwierp het… Volledige afwijzing van de militaire mentaliteit.' Will zei verder dat hij militair was opgevoed. " Ik slaag in de materiële wereld door deze voorschriften te volgen: discipline, hard werken. Je schrijft het plan en je sterft in plaats van je niet aan het plan te houden."

5 Met ‘Whip My Hair’

Toen 'Whip My Hair' binnen korte tijd de status van dubbel platina bereikte, was het tijd voor Will om zijn militaire opvoedingsstijl volledig uit te oefenen. Willow tekende een deal met Jay-Z en zou op tournee gaan met Justin Bieber. Maar na een paar stops was ze het beu. " We waren in Dublin, Ierland en ze deed haar vierde of vijfde show, kwam van het podium en zei: 'Ik ben klaar om te gaan, papa'", waarop Will antwoordde: "Nee, je kunt niet naar huis gaan, je hebt je vastgelegd op 30 dagen.” Willow was echter onvermurwbaar. "Papa, maakt het niet uit hoe ik me voel?" Will Smith was er kapot van toen ze haar haar afscheerde. " Ik dacht: 'Dit kleine meisje wijst af wat ik voor haar probeer te doen.'" zei Will.

4 Perfecte foto

Voor de meeste vrouwen is het kijken naar Willow, Jada en Adrienne die met hun buikspieren pronken zo dicht mogelijk bij perfectie. Het was daarom onverwacht toen elk van hen de stukjes over hun lichaam onthulde waar ze niet zo dol op waren. Adrienne vindt haar benen te mager, Jada kampt met haaruitval en Willow was op een gegeven moment onzeker over haar slanke postuur. " Meisjes met een maatje meer en vrouwen met een maatje meer hebben altijd meer aandacht gekregen van de jongens die ik leuk vond." Ze zei.

3 Lopen op eierschalen

Willow Smith deelde in gesprek met de dochter van Michael Jackson, Paris Jackson, een van haar angsten; informatie doorgeven. Ik voel me zeker in veel van mijn persoonlijke relaties, meestal vriendschappen. Ik ben erg paranoïde over informatie. Zelfs zoiets als 'Verwijder die tekst, want ik wil niet dat mensen het leuk vinden…'” Paris zei aan de andere kant dat ze geheimhoudingsverklaringen afgeeft aan iedereen die haar huis bezoekt. Ze waren het er allebei over eens dat ze constant in de vecht- of vluchtmodus waren door in de schijnwerpers te staan.

2 Angst bestrijden

Red Table Talk heeft het beste in Willow naar boven gehaald. Door haar ervaringen te delen, is ze het bewijs dat het niet uitmaakt wie we zijn of waar we vandaan komen, we zullen op een gegeven moment zeker overweldigd worden door het leven, en dat is zo authentiek als het maar kan. Willow, in gesprek met Emma, die een zelfmoordpoging overleefde, zei: Vier dagen geleden hadden we een ervaring. Ik had extreme angst. Ik kon niet praten. Ik moest gewoon cocon, en zoals, gewoon bij mezelf zijn.”

1 "Wij zijn het niet"

Will Smith onthulde via Red Table Talk dat hij op een gegeven moment de buitenwereld en de materiële wereld meer waardeerde dan de echte band die hij had moeten hebben met Jada en zijn familie. Willow legde haar hand op Wills gezicht en zei: ‘O, papa, het is zo verdrietig. Mama, is het niet verdrietig? Papa heeft een beeld van een gezin in zijn hoofd, en wij zijn het niet.” Ter verdediging zei Willow: "Het was zo'n diepe waarheid, maar ik zei het voor de hand liggende."

Aanbevolen: