14 Vragen waarvan we hopen dat ze zullen worden beantwoord door het einde van het moderne gezin

Inhoudsopgave:

14 Vragen waarvan we hopen dat ze zullen worden beantwoord door het einde van het moderne gezin
14 Vragen waarvan we hopen dat ze zullen worden beantwoord door het einde van het moderne gezin
Anonim

Modern Family is een uitstekende show om naar te kijken en niemand wil dat er een einde aan komt. We houden de leden van onze favoriete families al zoveel seizoenen in de gaten dat we elk personage uit de show leren kennen en ervan gaan houden! Personages als Claire Dunphy, Phil Dunphy, Haley Dunphy, Luke Dunphy en Alex Dunphy zijn de beste. We hebben ook Cameron Tucker, Mitchell Pritchett en Lily Tucker-Pritchett. Last but not least hebben we de Delgado-Pritchett-familie, bestaande uit Jay Pritchett, Gloria Delgado-Pritchett en Manny Delgado. Er is een reden waarom de wereld zoveel van deze personages houdt en dat is omdat we ons zo gemakkelijk met elk van hen kunnen identificeren!

Modern Family won prijzen zoals de Primetime Emmy Award voor Outstanding Comedy Series en de Screen Actors Guild Award voor Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series. We hopen echt dat ze deze vragen beantwoorden voordat de laatste aflevering wordt uitgezonden!

14 Accepteert Alex de baan in New York?

Alex Dunphy is altijd academisch geavanceerd, superslim en extreem ambitieus geweest. Daarom is het voor niemand een schok dat haar een goedbetaalde baan in New York City is aangeboden! Iemand met haar vaardigheden verdient eersteklas vacatures. De enige vraag die we hebben is… Zal ze de baan aannemen?

13 Zullen Mitch, Cam en Lily naar Missouri verhuizen?

Zullen Mitch, Cam en Lily Californië verlaten? Cam heeft tijdens de show meerdere keren naar voren gebracht dat hij echt terug wil naar zijn geboorteplaats, Missouri. Onderweg heeft Mitch af en toe toegestemd om dit plan te laten gebeuren. Gaan ze het uiteindelijk ook doen?

12 Zullen Haley en Dylan het huis van Dunphy verlaten?

Thuis wonen bij je ouders is voor de meeste mensen niet leuk en daarom vragen we ons af hoe lang Haley en Dylan van plan zijn in het huishouden van Dunphy te wonen. Het waren schatjes van de middelbare school die jarenlang met elkaar uitgingen, samen een kind kregen en trouwden. Wanneer gaan ze verhuizen?

11 Gaat Phil definitief stoppen met onroerend goed?

Onroerend goed werk lijkt niet meer bovenaan de lijst te staan als het gaat om passies voor Phil Dunphy. Hij is erg geïnteresseerd in de magische winkel die hij heeft gekocht! Als volwassene is het belangrijk dat we een carrièrepad volgen waar we 100% gepassioneerd over zijn. Als iemand werkt in een carrière die ze leuk vinden, hebben ze nooit het gevoel dat ze aan het werk zijn!

10 Gaan Cam en Mitch meer kinderen adopteren?

Cam en Mitch houden duidelijk van elkaar en houden meer van hun dochter Lily dan van wat dan ook, dus het idee dat ze meer kinderen adopteren lijkt niet buiten bereik. Ze hebben harten gevuld met zoveel liefde om te geven dat het ons helemaal niet zou verbazen als ze nog een of twee kinderen adopteren.

9 Zal het leven van Haley blijven spiegelen aan dat van Claire?

Claire Dunphy heeft vaak toegegeven dat het gedrag van Haley vergelijkbaar is met dat van haar gedrag toen ze jonger was. Ze ging met veel jongens uit, dronk veel alcohol en maakte veel van dezelfde fouten. We zijn benieuwd of het leven van Haley het leven van Claire zal blijven weerspiegelen.

8 Gaat Claire weer aan het werk?

Een goede vraag waar we graag een antwoord op zouden krijgen, is of Claire ooit weer aan het werk gaat. Claire is het type vrouw dat van het moederschap houdt! Ze houdt van alles wat komt kijken bij moeder zijn, voor haar kinderen zorgen en er voor haar man zijn. Is het slim voor haar om weer aan het werk te gaan?

7 Zal Gloria slagen in onroerend goed?

Vorig seizoen merkten we dat het karakter van Gloria de verwachtingen overtrof toen ze haar tenen in de wereld van onroerend goed dompelde. Het zou helemaal niet verbazen om haar te zien blijven bloeien in de wereld van onroerend goed en schitteren in dit uitstekende carrièrepad!

6 Gaan Phil en Claire ooit naar Italië?

Phil en Claire willen al zo lang samen naar Italië. Een romantische reis voor het gelukkige paar is al lang geleden. Ze hebben zoveel jaren voor de kinderen gezorgd en hun eigen verlangens op een laag pitje gezet. Een reis naar Italië is precies wat deze twee nodig hebben.

5 Zal Luke's uitvinding hem rijkdom schenken?

Het is zeer goed mogelijk dat Luke Dunphy uiteindelijk het meest succesvolle personage van de hele show wordt. Zijn slimme uitvinding bracht hem op het pad om een rijke investeerder te ontmoeten die in zijn idee gelooft! Dat gezegd hebbende, zou hij wel eens heel succesvol kunnen worden.

4 Gaan Gloria en Jay op reis naar Colombia?

Gloria en Jay bespraken het idee om een reis naar Columbia te maken om Gloria's familie te bezoeken. Onze vraag is… Gaan ze echt de reis maken en naar beneden gaan? Ze hebben zoveel tijd doorgebracht bij Jay's familie dat het niet meer dan eerlijk is dat ze ook tijd met Gloria's familie gaan doorbrengen.

3 Wordt Phil een fulltime goochelaar?

Wordt Phil Dunphy, nu hij een goochelwinkel heeft gekocht, een fulltime goochelaar? We kunnen het zeker zien! Volwassenen moeten altijd hun passies volgen en Phil Dunphy voelt zich gepassioneerd door magie, dan moet hij zich daarop concentreren en er geluk in blijven vinden.

2 Zal Jay's Dog Bed Company gedijen?

In het afgelopen seizoen zagen we Jay zijn ondernemersgeest oefenen en een nieuw bedrijfsidee voor hondenbedden bedenken! Mensen met verstand en hart voor zaken willen nooit settelen. Jay is geen uitzondering! We hopen dat zijn bedrijf floreert.

1 Haley is getrouwd, dus wie gaat er nu trouwen: Alex, Luke of Manny?

Haley en Dylan zijn getrouwd, dus de vraag is… Welk jong gezinslid gaat als volgende trouwen! Wordt het Alex? Wordt het Lucas? Wordt het Manny? Manny wil echt de ware liefde vinden en hij wil bij de liefde van zijn leven zijn. We hopen dat hij zijn wederhelft vindt.

Aanbevolen: