15 dingen waarvan we hopen dat ze zullen gebeuren in het laatste seizoen van Shameless

Inhoudsopgave:

15 dingen waarvan we hopen dat ze zullen gebeuren in het laatste seizoen van Shameless
15 dingen waarvan we hopen dat ze zullen gebeuren in het laatste seizoen van Shameless
Anonim

Shameless is misschien begonnen op Showtime als een worstelende aanpassing van een langlopende dramatische serie uit het VK, maar nu is het meer dan een decennium later en heeft de show niet alleen zijn eigen identiteit gesmeed, maar is hij uitgegroeid tot een van De vlaggenschipprogramma's van Showtime. Het is nogal opmerkelijk om kennis te nemen van alle veranderingen die in de loop van de tien seizoenen van Shameless zijn gebeurd. Personages zoals Debbie die kinderen waren toen de show begon, hebben nu hun eigen kinderen en de serie heeft een behoorlijke hoeveelheid kilometers afgelegd in het verkennen van de langere levens van de familie Gallagher.

Dit is niet altijd een gemakkelijke reis geweest. Het laatste seizoen van Shameless bevatte misschien wel de meeste groeipijnen tot nu toe, vooral nu Fiona niet meer in beeld is. Showtime heeft aangekondigd dat Shameless '11th seizoen het laatste van de show zal zijn en nu seizoen tien voorbij is, v alt er genoeg te speculeren over het laatste jaar van de serie.

15 Fiona komt eindelijk terug

Afbeelding
Afbeelding

Het tiende seizoen van Shameless vertoonde enige echte terughoudendheid door geen cameo's van Fiona te laten zien en nauwelijks een vermelding van haar in het eerste Emmy Rossum-loze seizoen. Dat gezegd hebbende, aangezien seizoen elf het einde van de serie zou zijn, zou het echt bitterzoet zijn als ze niet op zijn minst even opduikt in de seriefinale.

14 Lip blijft nuchter

Afbeelding
Afbeelding

Lips nuchterheid was een van de grootste problemen van het personage in de laatste seizoenen van Shameless. In de finale van het 10e seizoen bezwijkt Lip eindelijk en v alt van de wagen, maar tegen het einde van de aflevering lijkt hij zijn hoofd weer rechtop te hebben met steun achter zich. Hopelijk verandert dit niet en verdwijnt zijn voortgang in het laatste jaar van de show.

13 Frank wordt nuchter

Afbeelding
Afbeelding

Als er ooit iets is geweest dat ronduit onmogelijk lijkt op Shameless, is het dat Frank Gallagher stopt met drinken. Hij heeft zelfs een nieuwe lever gekregen, zodat hij zijn gewoonte bij kan houden! Soberheid voor Frank zal waarschijnlijk niet gebeuren, maar als er een soort gedenkwaardige gebeurtenis is om de seriefinale aan te hangen, dan zou het dat zijn.

12 Carl wordt politieagent

Afbeelding
Afbeelding

Shameless' laatste seizoenen hebben Carl echte focus en doel gegeven terwijl hij zich een weg baande door de militaire school. Hij heeft onderweg zijn hobbels gehad, maar seizoen tien plaagde het vooruitzicht dat Carl bij de politie zou kunnen gaan en de gemeenschap zou helpen verbeteren. Hopelijk zal het laatste seizoen van Shameless hiermee doorgaan.

11 Veronica betreedt de zakenwereld

Afbeelding
Afbeelding

Soms op Shameless voelt het alsof Veronica en Kevin in een heel andere show zitten vanwege alle belachelijke, planachtige verhaallijnen waarmee ze vastzitten. Seizoen tien van Shameless plaagde Veronica grotere dingen omdat ze leek te bewijzen dat ze natuurlijke talenten had in de zakenwereld. Het zou mooi zijn als V die doelen volledig zou kunnen realiseren en het Alibi achter zich zou kunnen laten.

10 Liam neemt de leiding

Afbeelding
Afbeelding

Veel van de personages op Shameless hebben aanzienlijke groeipijnen ervaren, maar Liam is vreemd genoeg een kracht van stabiliteit geweest die alleen maar zelfverzekerder en succesvoller is geworden. De afgelopen seizoenen heeft hij gestaag meer verantwoordelijkheden op zich genomen en zelfvoorzienend geworden. Het zou een mooie afsluiting van dit alles zijn als hij degene was die de leiding zou krijgen over de familie Gallagher en de financiën.

9 Ian en Mickey blijven getrouwd

Afbeelding
Afbeelding

De seizoensfinale van Shameless’ 10th seizoen draaide volledig om de sterke band die voortkwam uit de liefde van Ian en Mickey voor elkaar. Het was een mooie, ontroerende finale en hoewel het enige tijd kostte om daar te komen, lijkt hun liefde sterker dan ooit. Shameless houdt van zijn drama, maar hopelijk zal het laatste jaar van de show hen in staat stellen hun gelukzaligheid vast te houden en de boel niet wakker te schudden.

8 Kevin vindt een doel

Afbeelding
Afbeelding

Kevin en Veronica hebben de neiging om een aantal zeer sporadische en excentrieke verhaallijnen te krijgen, maar een belangrijk onderdeel van Kevins strijd in seizoen tien was dat hij het gevoel had dat hij geen doel had en niet wist wat hij met zichzelf aan moest. Hij sluit hier een beetje af met de geïmproviseerde sportschool die hij samenstelt, maar Shameless heeft de neiging om de verhaallijnen soms uit te wissen. Hopelijk blijft dit hangen of vindt hij iets blijvends dat hem de moeite waard maakt.

7 Frank laat de familie Gallagher los

Afbeelding
Afbeelding

Frank is voortdurend de doorn in het oog van al zijn kinderen geweest en hoewel de laatste seizoenen van Shameless Frank grotendeels uit het huishouden van Gallagher hebben gehaald en hem zijn ruimte hebben gegeven van zijn nakomelingen, vindt hij nog steeds typisch een manier om zich in hun leven te voegen. Het beste zou zijn voor Frank om gewoon los te laten en te stoppen met proberen te profiteren van zijn verwanten, en misschien zal hij volgend jaar eindelijk een idee krijgen van de fout van zijn wegen.

6 Lip en Tami vinden stabiliteit in hun huwelijk

Afbeelding
Afbeelding

Het was zeer bevredigend om te zien dat Lip bij Tami bleef en dat ze samen een kind kregen. Dat gezegd hebbende, een groot deel van het vorige seizoen van Shameless ging over de riff tussen deze twee en hun band werd echt getest. Seizoen tien eindigde gelukkig met hen samen, maar hopelijk openen oude wonden niet opnieuw in het laatste seizoen van de show en kunnen ze dit geluk vasthouden. Ze verdienen het.

5 Mandy Milkovich krijgt een happy end

Afbeelding
Afbeelding

Mandy was een belangrijk onderdeel van de eerste helft van Shameless, vooral voor Lip, maar ze werd voor het laatst gezien als escort. Mandy zien met een gezin en een soort stabiel geluk zou een heel mooie afsluiting zijn na alles wat ze heeft meegemaakt. Het zou Lip ook wat hoop kunnen geven over zijn eigen toekomst als hij zijn eigen gezin begint op te bouwen.

4 Carl komt terug samen met Kelly

Afbeelding
Afbeelding

Carl's liefdesleven is overal op de kaart geweest en de laatste aflevering van Shameless plaagde het verontrustende vooruitzicht dat Carl samen zou kunnen zijn met Debbie's oude vlam, Julia. Het leek erop dat Kelly het beste bij Carl paste en hem zelfs in het leven duwde. Het zou leuk zijn als ze vorig jaar terugkeerde in Shameless’ en zou kunnen zijn met wie Carl eindigt. Hij moet op zijn minst Julia dumpen.

3 Sheila Jackson keert terug

Afbeelding
Afbeelding

Als een show elf seizoenen duurt, bestrijkt het natuurlijk veel terrein en komen en gaan personages. De Jackson-familie was tijdens de eerste seizoenen van de show een integraal onderdeel van Shameless. Joan Allen's neurotische vertolking van Sheila Jackson was een van de grote verkoopargumenten van de show, maar ze vertrok jaren geleden. Nu Shameless ten einde loopt, zou een korte inhaalslag met het personage dat laat zien dat het goed met haar gaat, gewaardeerd worden door de oude fans.

2 Debbie begint een lasbedrijf

Afbeelding
Afbeelding

Debbie's professionele ambities zijn over de hele kaart gegaan op Shameless en het heeft geleid tot veel stress voor het personage. Het lijkt erop dat lassen het meest stabiele carrièrepad voor Debbie is geweest, dus het zou bevredigend zijn als het laatste seizoen van Shameless dit zou kunnen omarmen, in plaats van Debbie op weer een nieuw pad te zetten.

1 Svetlana Returns

Afbeelding
Afbeelding

Svetlana was vooral betrokken bij het leven van Kevin en Veronica, maar ze werd ongelooflijk intiem met hen beiden, om aan het einde van een seizoen volledig te verdwijnen. Kevin en V zijn zo gegroeid sinds het vertrek van Svetlana, en dat is precies waarom het leuk zou zijn voor haar om terug te keren, zodat iedereen kan nadenken over hun verandering.

Aanbevolen: