Shameless: 15 dingen waarvan we hopen dat ze niet zullen gebeuren in het afgelopen seizoen (maar waarschijnlijk wel)

Inhoudsopgave:

Shameless: 15 dingen waarvan we hopen dat ze niet zullen gebeuren in het afgelopen seizoen (maar waarschijnlijk wel)
Shameless: 15 dingen waarvan we hopen dat ze niet zullen gebeuren in het afgelopen seizoen (maar waarschijnlijk wel)
Anonim

Het is moeilijk om een televisieprogramma in de ether te krijgen, laat staan een programma dat een publiek kan opbouwen en op zijn eigen voorwaarden kan uitgaan. Shameless van Showtime had misschien niet verwacht dat het elf seizoenen zou duren, maar het is langzaamaan uitgegroeid tot een van de langstlopende programma's van het netwerk en het is erin geslaagd een verhaal te vertellen dat in de loop der jaren is gegroeid en geëvolueerd, maar altijd authentiek aanvoelde voor de oorspronkelijke boodschap van de show.

Shameless’ 10th seizoen kenmerkte zich door een hoop verandering en had de meeste cast aan het wankelen met belangrijke scharnieren in hun leven. Het was een moeilijk jaar voor deze personages, maar ze kwamen er als beste uit en op een sterke plek terwijl de show zich voorbereidt op het 11th en laatste seizoen. Er zijn veel richtingen die de laatste afleveringen van Shameless kunnen aflopen, zowel ten goede als ten kwade.

15 Lip v alt van de wagen

Afbeelding
Afbeelding

Lip heeft zo hard gewerkt om zijn nuchterheid te behouden dat het absoluut verpletterend was toen hij tijdelijk de weg kwijtraakte in de finale van seizoen tien. Het lijkt erop dat Lip aan het einde van alles zijn weg vindt, maar het zou een serieuze domper zijn als Lip vorig jaar in de show dronk en terug naar zijn alcoholische manieren wanneer hij een gezin krijgt.

14 Carl blijft bij kapitein Bob

Afbeelding
Afbeelding

Carl heeft zo'n vreemde reis gemaakt door de latere seizoenen van Shameless, maar het is veranderd in een van de meest bevredigende karakterwerk dat de show heeft gedaan. Carl heeft veel belofte getoond en lijkt op weg naar de politie, maar hij blijft vasthouden aan zijn regressieve fastfood-optreden bij Captain Bob's. Idealiter, wanneer seizoen elf begint, zal Carl zijn banden daar volledig hebben verbroken.

13 Kevin en Veronica gaan door met sloppenwijken in het Alibi

Afbeelding
Afbeelding

De afgelopen seizoenen van Shameless hebben veel aandacht besteed aan Kevin en Veronica's behoefte aan meer in het leven en dat ze niet genoeg hebben met het Alibi alleen. Op dit moment zou het beste van hen zijn om gewoon de bar achter zich te laten om echt een nieuw hoofdstuk van hun leven in te gaan, of het op zijn minst aan te vullen met meer.

12 Lip en Tami gaan uit elkaar

Afbeelding
Afbeelding

Lip heeft veel tumultueuze relaties gehad, maar hij en Tami hebben echt doorzettingsvermogen getoond en ze lijken er voor de lange termijn in te zitten. Seizoen tien van Shameless heeft deze twee echt getest en bijna uit elkaar gehaald. Ze lossen die problemen niet helemaal op, dus hopelijk komen ze tijdens het laatste seizoen van de show niet nog sterker terug om ze uit elkaar te halen.

11 Debbie gaat naar de gevangenis

Afbeelding
Afbeelding

De seizoensfinale van Shameless' vorig jaar draaide vooral rond de bruiloft van Ian en Mickey, maar er was een vreemde cliffhanger van soorten waarbij de politie achter Debbie aan kwam omdat Julia blijkbaar minderjarig is en haar relatie met haar wordt onthuld. De aflevering eindigt letterlijk met Debbie op de vlucht. Het zou leuk zijn als seizoen elf hier helemaal voorbij zou gaan, maar het is mogelijk dat het een belangrijke focus zou kunnen zijn en Debbie doet tijd.

10 Svetlana keert terug om chaos aan te wakkeren

Afbeelding
Afbeelding

Kevin en Veronica hebben een lange weg afgelegd sinds hun tijd bij Svetlana, maar het v alt niet te ontkennen dat ze een belangrijk deel van hun beider leven was. Er zijn veel personages op Shameless die hun gang hebben gegaan en zijn vertrokken en hoewel de verleiding kan zijn om Svetlana terug te brengen voor een laatste ronde van chaos, is het echt niet de moeite waard en het zou verwoesten wat V en Kevin hebben gebouwd.

9 Mickey neemt zijn vader mee

Afbeelding
Afbeelding

De bruiloft van Mickey en Ian is een van de meest ontroerende momenten in de geschiedenis van Shameless, maar onder alle romantiek schuilt een doodsverbond tussen Mickey Milkovich en zijn vader, Terry. De finale eindigt met geweervuur in een poging om de twee pasgetrouwden uit te schakelen. Mickey is iemand die wrok koestert, maar het zou een echte domper zijn als zijn verhaallijn volgend jaar draait om een vete tegen zijn vader.

8 Karen Jackson Returns

Afbeelding
Afbeelding

Karen Jackson vertegenwoordigt zo'n pijnlijk hoofdstuk uit Shameless dat het beter is als dit gewoon in het verleden wordt gelaten. Het vooruitzicht van sluiting voor Karen lijkt misschien aantrekkelijk, maar toen ze voor het laatst werd gezien in seizoen vijf, was haar lot zo grimmig dat een gelukkig einde onmogelijk lijkt. De terugkeer van Karen zou dit gekwelde personage alleen maar verder naar beneden halen.

7 Ian's bipolaire toestand krijgt de overhand

Afbeelding
Afbeelding

Ian is echt gegroeid en een stabieler karakter geworden, maar hij erkent nog steeds dat hij zijn bipolaire toestand niet volledig onder controle heeft en dat zijn medicatie absoluut noodzakelijk is. Het is lang geleden dat Ian problemen heeft gehad op dit gebied, en dat is precies waarom het een slecht idee zou zijn om voor het laatste seizoen naar deze put terug te keren. Het zou zinloos voelen aangezien Ian zoveel vooruitgang heeft geboekt.

6 Jimmy Returns

Afbeelding
Afbeelding

Toen Shameless voor het eerst begon, kreeg Fiona's relatie met Jimmy veel aandacht. Het was een groot probleem toen Jimmy abrupt wegging en een nog groter probleem toen hij even terugkwam. Nu Fiona er niet meer is, kan het verleidelijk zijn om Jimmy nog een laatste keer terug te laten komen en die nieuwe dynamiek te verkennen. Het is echter beter als dit gewoon met rust wordt gelaten.

5 Mickey gaat terug naar de gevangenis

Afbeelding
Afbeelding

Shameless houdt van zijn relatiedrama en nu Mickey en Ian stevig verliefd en getrouwd zijn, moet de show misschien tot het uiterste gaan om conflicten voor hen te creëren. Het zou zo'n manipulatief idee zijn om Mickey terug naar de gevangenis te sturen om hem en Ian drama te geven, maar het is een zet waar Shameless zijn toevlucht tot kan nemen, vooral met Mickey en zijn vader naar elkaars strot.

4 Carl wordt gedwongen om verantwoordelijkheid te nemen voor die tweeling

Afbeelding
Afbeelding

Frank gebruikte het sperma van Carl om zijn ex-vriendin te bevruchten, wat resulteerde in twee tweelingen. Frank slaagde erin deze kinderen aan een paar vreemden te verkopen, maar op Shameless komt het verleden altijd terug. Hopelijk hoeft Carl geen verantwoordelijkheid te nemen voor iets waar hij geen kennis van had.

3 Monica's vader neemt contact op met Frank

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de tragedie van de begrafenis van Monica Gallagher slaat Monica's vader Frank in het gezicht en bestraft hij hem omdat hij zijn dochter 'verpest' heeft. Dat is alles wat hij van hem heeft gezien, maar nu er enige tijd verstreken is, zou hij kunnen besluiten om terug in het leven van Frank te komen en herstelbetalingen te eisen. Nadat Frank zo hard had gewerkt om over Monica heen te komen, zou het moeilijk zijn om haar geheugen in deze context terug te brengen.

2 Kevin en Veronica hebben nog een baby

Afbeelding
Afbeelding

Kevin en Veronica hebben een aantal keer heen en weer gediscussieerd over de vraag of ze meer kinderen willen of niet en het heeft er zelfs toe geleid dat ze kort een kind hebben geadopteerd voordat dat hele verhaal snel werd omgekeerd. Het lijkt erop dat Kevin en Veronica niet eens zeker weten wat ze willen, maar seizoen tien eindigt met een soort huwelijksaanzoek tussen hen. Misschien leidt deze hernieuwde liefde tot een nieuwe zwangerschap, wat misschien verleidelijk is, maar helemaal niet nodig is.

1 Jerry Gallagher keert terug

Afbeelding
Afbeelding

Het is veel te gemakkelijk om deze absurde verhaallijn uit het eerste seizoen van Shameless te vergeten, waarin wordt onthuld dat Frank een tweelingbroer heeft genaamd Jerry (die ook wordt gespeeld door William H. Macy). Jerry komt neer op een eenmalige verschijning en grap, maar hem terugbrengen en de cirkel rond maken zou een serieus slecht idee zijn.

Aanbevolen: