15 dingen die we weten over de komende Marvel-shows op Disney+

Inhoudsopgave:

15 dingen die we weten over de komende Marvel-shows op Disney+
15 dingen die we weten over de komende Marvel-shows op Disney+
Anonim

Toen Disney Plus nieuwe Marvel-shows aankondigde die draaien om belangrijke personages uit de films, werden fans wild. Om het nog beter te maken, zullen de nieuwe shows voor één keer verbinding maken met de films, in tegenstelling tot de vorige shows op Netflix, die "verbonden" moesten zijn, maar het enige dat we kregen waren referenties.

Tegen het einde van 2020 krijgen we Falcon and the Winter Soldier te zien op Disney Plus. Hoe spannend dat ook is, er zijn nog vele andere series in de maak die pas in 2021 uitkomen. Het is op dit moment een langzame verbranding voor Marvel-fans, en het enige waar we ons aan moeten vasthouden, zijn de gerapporteerde bevestigingen van Marvel en enkele gelekte nieuws.

Moe van het wachten? Wij ook. Daarom hebben we een lijst samengesteld met alles wat we weten over de komende shows, zodat je een beter idee hebt van wat je kunt verwachten. Laten we beginnen!

15 Robert Downey Jr. keert terug in wat als?

Robert Downey Jr in Avengers: Endgame
Robert Downey Jr in Avengers: Endgame

Marvel's Wat als? wordt een anthologiereeks gebaseerd op de stripboeken met dezelfde titel, waarin we zullen zien hoe het zou zijn als grote gebeurtenissen in het Marvel Universum anders zouden verlopen. Jeff Goldblum van Thor: Ragnarok onthulde per ongeluk aan Buzzfeed dat Robert Downey Jr. een van de acteurs is die terugkeert voor de show.

14 Mark Ruffalo ontmoet Kevin Feige om She-Hulk cameo te bespreken

Mark Ruffalo/ Bruce Banner verandert in The Hulk
Mark Ruffalo/ Bruce Banner verandert in The Hulk

Volgens Heroic Hollywood heeft Mark Ruffalo al plannen gemaakt om Kevin Feige te ontmoeten om een cameo van Bruce Banner/Hulk te bespreken in de komende She-Hulk-serie. Ruffalo gaf ook toe dat hij open zou staan om in de show te verschijnen als hij kon, wat zeker meer dan veelbelovend klinkt!

13 Sharon Carter zal in Falcon and the Winter Soldier spelen

Emily VanCamp als Sharon Carter in Captain America-The Winter Soldier
Emily VanCamp als Sharon Carter in Captain America-The Winter Soldier

Sharon Carter verdween na haar verschijning in Captain America: Civil War, maar volgens Screen Rant krijgen we eindelijk te zien wat ze heeft uitgespookt in Falcon and the Winter Soldier. Actrice Emily VanCamp onthulde dat ze op de vlucht is sinds de gebeurtenissen in de Burgeroorlog. We kunnen niet wachten om erachter te komen waar ze heen ging!

12 WandaVision zal plaatsvinden in de jaren 1950

Paul Bettany en Elizabeth Olsen, WandavVision 1950 promo foto
Paul Bettany en Elizabeth Olsen, WandavVision 1950 promo foto

Scarlet Witch staat bekend om haar vermogen om de realiteit in de strips te veranderen, maar dit is iets dat we nog niet in een van de films hebben gezien. Aangezien actrice Elizabeth Olsen onthulde dat WandaVision in de jaren vijftig zal plaatsvinden, is de kans groot dat we haar die vaardigheden voor het eerst zullen zien gebruiken in de Disney Plus-serie.

11 The Watcher zal vertellen Wat als?

The Watcher in Guardians of the Galaxy 2
The Watcher in Guardians of the Galaxy 2

We hebben The Watcher slechts kort gezien in een korte clip in Guardians of the Galaxy Vol. 2, maar zijn aanwezigheid zal nog meer bekend worden op What If?, meldt The Wrap. In de strips zijn The Watchers een soort wiens enige doel het is om over het multiversum te waken.

10 Hawkeye zal hulde brengen aan de strips van Matt Fraction

Hawkeye-strips van Matt Fraction
Hawkeye-strips van Matt Fraction

Toen de openingsscène van Hawkeye werd onthuld op Disney Plus, werd het duidelijk dat de show inspiratie zou halen uit de favoriete Hawkeye-strips van Matt Fraction. Zowel de volgorde als de concept art voor de show doen denken aan de kunst die door David Aja is gemaakt in de strips van Fraction uit 2012.

9 Falcon and the Winter Soldier doet denken aan oude Buddy-Cop-films

Valk en de Wintersoldaat Disney+
Valk en de Wintersoldaat Disney+

Malcolm Spellman, de hoofdschrijver van Falcon and the Winter Soldier, verklaarde dat ze inspiratie haalden uit films als Bad Boys, 48 Hrs en Beverly Hills Cop. "Al die geweldige tweehandigen, we hebben ze letterlijk op de muur gepost. Ze komen allemaal in een trechter en waarschijnlijk komt Lethal Weapon het dichtst in de buurt," verklaarde Spellman.

8 We zullen zien dat Peggy Carter Captain America wordt. Wat als?

Peggy Carter in Captain America: The First Avenger
Peggy Carter in Captain America: The First Avenger

Marvel heeft officieel bevestigd dat een aflevering van What If? zal ons laten zien wat er zou gebeuren als Peggy Carter degene was die het supersoldatenserum zou nemen in plaats van Steve Rogers. Volgens Digital Spy zal elke aflevering van de show zich richten op een andere Marvel-film.

7 Loki vindt plaats na de eerste Avengers-film

Loki in Avengers: Endgame
Loki in Avengers: Endgame

"Loki komt naar Disney+ en ik weet wat je zegt: 'Heb ik Loki niet zien sterven in Infinity War?' Dat deed je, maar wat zag je nog meer in Endgame?" liet doorschemeren Marvel Studios president Kevin Feige. Tijdens Endgame zagen we dat Loki erin slaagde te ontsnappen aan zijn gevangenschap met het tesseract na de gebeurtenissen van The Avengers (2012), wat waarschijnlijk een alternatieve tijdlijn zal creëren voor Loki om te blijven bestaan.

6 Hawkeye introduceert Kate Bishop

Kate Bishop uit Hawkeye-strips
Kate Bishop uit Hawkeye-strips

Marvel heeft nieuwe concept art voor Hawkeye onthuld, waarin Clint Barton samenwerkt met Kate Bishop, wat in wezen haar personage in de show bevestigt. In de strips verhuist Kate Bishop naar het appartement van Clint Barton en wordt zowel zijn hulpje als zijn stagiair. Hopelijk zullen we soortgelijke evenementen zien plaatsvinden in de show!

5 We zien een volwassen Monica Rambeau op WandaVision

Monica Rambeau in Captain Marvel
Monica Rambeau in Captain Marvel

Monica Rambeau zal volgens We Got This Covered geen vergeten personage van Captain Marvel zijn. Setfoto's hebben bevestigd dat we een volwassen versie te zien krijgen van het personage gespeeld door Teyonah Parris op WandaVision. In de strips krijgt Rambeau ook superkrachten, dus hopelijk zullen we haar pak snel zien!

4 Schrijvers voor The Witcher & Umbrella Academy werken aan Moon Knight

Moon Knight stripboekafbeelding
Moon Knight stripboekafbeelding

Beau DeMayo, het meest bekend van zijn werk aan The Originals en The Witcher, zal nu samen met mensen als Marvel op Disney Plus aan Moon Knight werken samen met Jeremy Slater, die The Umbrella Academy voor Netflix ontwikkelde. Op basis van hun eerdere werk lijkt het erop dat we een goede show tegemoet gaan!

3 Mevrouw Marvel begint dit voorjaar met filmen

Ms. Marvel-strip
Ms. Marvel-strip

Er is heel weinig bekend over de aanstaande Ms. Marvel-show. Ze hebben nog niet eens een actrice voor de show aangekondigd, maar vanaf nu weten we alleen dat de show in april in Atlanta begint te filmen. Aangezien dat niet zo ver weg is, kunnen we hopelijk binnenkort wat castingaankondigingen verwachten!

2 Er zal meer tijd reizen in Loki

Tom Hiddleston als Loki in Thor Ragnarok
Tom Hiddleston als Loki in Thor Ragnarok

Bronnen onthulden dat we Tom Hiddleston's Loki tijdens zijn soloshow door iconische historische momenten zullen zien reizen en we zullen zien hoe hij elk evenement beïnvloedde. Producer Stephen Broussard beschreef de serie als een soort "tijdreizen, man op de vlucht".

1 'Marvel Zombies' wordt aangepast aan wat als?

Marvel Zombies Resurrection-strip
Marvel Zombies Resurrection-strip

Volgens CBR zullen we zien dat onze favoriete Marvel-helden zombies worden op What If? en Marvel heeft de eerste look al gedeeld! Als je het nog niet wist, Marvel Zombies is een leuke stripserie die om de paar jaar weer de kop opsteekt, want hoe absurd het ook is, de fans zijn er dol op.