Discovery Channel's meest populaire shows, officieel gerangschikt van slechtste naar beste

Inhoudsopgave:

Discovery Channel's meest populaire shows, officieel gerangschikt van slechtste naar beste
Discovery Channel's meest populaire shows, officieel gerangschikt van slechtste naar beste
Anonim

Discovery Channel is al jaren gevuld met reality-tv-programma's die ofwel zeer origineel of uiterst saai of over-the-top kunnen zijn.

Reality-televisie is uiteindelijk bedoeld om te dienen als een afleiding van het echte leven en om kijkers aan het lachen te maken, bang te maken of in sommige gevallen zelfs hun eigen problemen en onzekerheden in perspectief te plaatsen. Natuurlijk, zoals vaak gebeurt op andere netwerken, krijgen bepaalde shows zo'n cultstatus dat ze een schijnbaar onverwijderbaar hoofdbestanddeel worden, zelfs nadat het schrijven niet meer klopt of nadat een geliefde ster of producer vertrekt. Je kunt je alleen maar voorstellen dat Discovery nieuw materiaal zal blijven maken voor realityshows die iets nieuws bieden en dat het publiek scherp houdt.

Van 'Mythbusters' tot 'BattleBots', hier zijn de populairste series van Discovery Channel, allemaal gerangschikt van slechtste tot beste.

15 'Fast N' Loud' is gewoon irritant

Je zou denken dat een show met zo'n titel evenveel kwaliteit als flair zou hebben. 'Fast N' Loud' slaagt er echter in om gewoon irritant te zijn. Richard Rawlings en zijn garageteam uit Dallas gaan op zoek naar oude, vervallen auto's en restaureren ze om winst te maken. De voertuigen zijn echter niet zo slank als je zou denken.

14 'Treasure Quest: Snake Island' is veel te overdreven en cartoonesk

Op jacht naar goud dat zogenaamd gevonden is op een eiland voor de kust van Brazilië zou in theorie een interessant uitgangspunt moeten zijn, maar in de praktijk blijkt het niet zo geweldig. De scènes met slangen zijn simpelweg te cartoonesk. De show biedt in ieder geval een aantal intrigerende archeologische feiten om onze aandacht vast te houden.

13 'American Chopper' bevat enkele belachelijke argumenten tussen vader en zoon, Paul Teutul Sr. & Junior

De ruzies tussen het vader-zoonduo Paul Teutul Sr. en Jr. over 'American Chopper' kunnen in het begin misschien een lachertje veroorzaken, maar deze poppenkast wordt heel snel oud. Bovendien vroegen fans zich af wat er met bouwer / fabrikant Rick Petko is gebeurd. Veel van de coole custom bikes maken dit meestal goed.

12 'Dual Survival' is niet zo vermakelijk als 'Survivor'

In deze serie vechten duo Cody Lundin en Dave Canterbury om te overleven in de wildernis, maar hun strijd is niet zo intrigerend als die in soortgelijke shows als 'Survivor' of 'Man vs. Wild'. De soundtrack helpt ook niet bij het geval van de show, hoewel het iets anders is om het paar een stekelvarken te zien eten als voedsel.

11 'Vegas Rat Rods'-sterren maken een aantal afschuwelijke voertuigen

Als je nog nooit van 'Vegas Rat Rods' hebt gehoord, maak je geen zorgen, je mist niet veel. In deze serie vinden Steve Darnell en zijn Welder Up-crew versleten auto's en vrachtwagens en halen ze uit elkaar om ze er zo gek mogelijk uit te laten zien. De resultaten zijn min of meer wat u hierboven ziet.

10 'Naked And Afraid XL' biedt niets spannends vergeleken met het origineel

Over ongeïnspireerde spin-offs gesproken. De trieste waarheid is dat 'Naked and Afraid XL' de inzet gewoon niet veel hoger stelt dan die van zijn stamvader. Bovendien lijkt het erop dat er in deze versie van de show zeker veel meer persoonlijk drama plaatsvindt dan in het origineel. Alsof we daar meer van nodig hadden.

9 'Wheeler Dealers' verloren contact nadat Edd China vertrok

Edd China was een van de grootste onderdelen van 'Wheeler Dealers', een autoverkoopshow die geïmporteerd is uit het VK. De monteur en motorspecialisten verlieten de serie in 2017 omdat hij het niet eens was met Velocity's visie erop. China was naar verluidt van streek door de pogingen van Velocity om de diepte van zijn reparaties in de werkplaats te verminderen.

8 'Alaskan Bush People' is te verwikkeld in controverse om leuk te zijn

'Alaskan Bush People', dat voor het eerst in 2014 in première ging, draait om de Browns, een gezin met zeven kinderen wiens dagelijks leven bestaat uit een strijd om te overleven. De sterren van de show hebben echter allerlei juridische en persoonlijke problemen gehad, van liegen over hun verblijfplaats tot alcoholverslaving. Laten we hopen dat de Browns snel hun zaakjes op orde krijgen.

7 'Cash Cab' bevat nog steeds enkele van de meest eigenzinnige mensen ooit

Bijna 15 jaar nadat het voor het eerst in première ging, blijft 'Cash Cab' ons verrassen met zijn eigenzinnige deelnemers en een groot aantal optredens van beroemdheden. Afgelopen zomer werd bekend dat er een revival van de show naar Bravo komt. De reboot zal naar verwachting meer diverse paren bevatten om het Amerika van vandaag te weerspiegelen.

6 'BattleBots'-robots kunnen best cool zijn

Dus het is misschien niet zo cool als de film 'Real Steel' uit 2011 met Hugh Jackman, maar 'BattleBots' bevat zeker enkele vermakelijke robots met goed doordachte ontwerpen. Of ze nu over de ring cruisen of vliegen, deze uitvindingen blijven kijkers verrukken door elkaar aan stukken te rammen - of in ieder geval te proberen.

5 'Mythbusters' is een geweldige manier om de verspreiding van nepnieuws tegen te gaan

In het tijdperk van nepnieuws, wat is een betere manier om te onderscheiden wat echt is en wat slechts een theorie is dan 'Mythbusters?' Gastheren en producers Adam Savage en Jamie Hyneman blijven ons verleiden met hun ontmaskering van stedelijke legendes over alles, van de Titanic tot wat er met ducttape kan worden gedaan.

4 'Killing Fields' is een spannend misdaadverhaal uit Louisiana uit 1997

Hier is een Amerikaans misdaadverhaal dat je niet op FX zult vinden. Deze show volgde oorspronkelijk op een zaak die in 1997 in Louisiana plaatsvond, maar de laatste revival uit 2016 is in re altime opgenomen en richt zich op een moordverhaal dat plaatsvond in Virginia in 2004, waar de 28-jarige Carrie Singer dood en half werd ontdekt. -naakt in een veld.

3 'Street Outlaws' bevat goed geschoten racescènes

Als je op zoek bent naar spannende straatracescènes met gestroomlijnde auto's, dan is 'Street Outlaws' misschien wel de show voor jou. Maak een wilde rit met deze topracers en je zult zien wat voor gekke trucs ze kunnen doen. De show inspireerde zelfs een videogame genaamd 'Street Outlaws: The List'. Cool, toch?

2 'Deadliest Catch' bevat enkele ongelooflijk spannende momenten

Zelfs mensen die geen visliefhebbers zijn, hebben gezegd dat ze graag een deel van het waterleven zien dat de cast van 'Deadliest Catch' in handen krijgt. Nu maar hopen dat deze show nog een tijdje aanhoudt. Zou je ooit geïnteresseerd zijn in het eten van zo'n krab? Ontken niet dat je op zijn minst een beetje nieuwsgierig bent.

1 'Shark Week' blijft ons vullen met verwondering en terreur

'Shark Week' ging voor het eerst in première op Discovery Channel in 1988 en sindsdien is het erin geslaagd om kwaliteitsentertainment te bieden en kijkers gekke coole feiten over haaien te leren, van tijgerhaaien tot hamerhaaien. Je kunt alleen verwachten dat de editie van dit jaar, zoals gewoonlijk, in de zomer wordt uitgezonden. Kom maar op met de kaken!

Aanbevolen: