Food Network's meest populaire shows, officieel gerangschikt van slechtst naar beste

Inhoudsopgave:

Food Network's meest populaire shows, officieel gerangschikt van slechtst naar beste
Food Network's meest populaire shows, officieel gerangschikt van slechtst naar beste
Anonim

Iedereen die van koken of lekker eten houdt, heeft wat tijd besteed aan het kijken naar het Food Network. Zelfs degenen die een ernstig gebrek hebben aan iets dat op kookvaardigheden lijkt, kunnen met veel plezier doen alsof ze op een dag dat verrukkelijke gerecht zullen recreëren waarvan ze zojuist getuige waren dat het werd gemaakt door hun favoriete chef-koks. Tenminste, dat dachten de leidinggevenden en hoge heren van het Food Network dat er zou gebeuren als ze het bij het rechte eind hadden!

Hoewel er een aantal geweldige kookprogramma's zijn geweest, zijn er zeker enkele die erin geslaagd zijn het recept voor succes te verknoeien. Het is echter niet allemaal slecht, aangezien we in plaats van onze tijd te verspillen aan het kijken naar de slechte shows, echt wat tijd kunnen besteden aan het oefenen van het belangrijkste dat het Food Network ons heeft geleerd - de beste ingrediënten zoeken en ons eigen eten bereiden … of gewoon achterover leunen en genieten van onze favoriete kookwedstrijdshows.

15 Paula's Home Cooking omvatte grote hoeveelheden boter

Paula Deen-draagt-een-zwart-schort
Paula Deen-draagt-een-zwart-schort

Paula Deen's culinaire stijl omvatte stevige ma altijden en grote hoeveelheden boter. Dat alleen al overschaduwde wat anders een geweldige show zou zijn geweest … maar het overschaduwde de show niet zoveel als het persoonlijke leven van de ster. Volgens The Guardian werd Deen beschuldigd van het gebruik van racistische opmerkingen en gaf hij toe.

14 Semi-zelfgemaakt bestond uit enkele opmerkelijk slechte recepten

Sandra Lee-poseert-met-een-potje-snoep
Sandra Lee-poseert-met-een-potje-snoep

Dit was een van die shows die nooit hadden mogen worden uitgezonden, Semi-Homemade had behoorlijk vreselijke recepten en ma altijden. Van de verschrikkelijke Kwanzaa-cake tot de polenta met witte chocolade. De semi-huisgemaakte ma altijden van Sandra Lee bevatten meestal veel kant-en-klare ingrediënten die verkrijgbaar zijn in de meeste supermarkten - waarschijnlijk niet de gezondste optie.

13 Guy's Grocery Games is als een slechte versie van Mission Impossible

Deelnemers-op-jongens-boodschappen-spellen
Deelnemers-op-jongens-boodschappen-spellen

Guy's Grocery Games is een van de vele kookprogramma's die worden georganiseerd door Guy Fieri en het is een beetje vreselijk. Er gebeurt zoveel, het is moeilijk te volgen. De deelnemers worden onderworpen aan vreemde en soms belachelijke uitdagingen, maar het ergste is dat ze de deelnemers door de nepsupermarkt zien rennen.

12 Sandwich King leerde ons dat je van elke ma altijd een broodje kunt maken, en een broodje tot een ma altijd

Jeff Mauro-broodjes maken
Jeff Mauro-broodjes maken

Jeff Mauro AKA The Sandwich King geeft zijn draai aan alledaagse sandwiches en creëert zijn eigen heerlijke 'wiches' om van te watertanden. Mauro's sandwiches zijn gemaakt met het uitgangspunt dat je praktisch alles in een broodje kunt stoppen en het kunt laten werken. Er zijn geen regels als het gaat om het maken van een perfecte sandwich.

11 Mexicaans gemakkelijk gemaakt was eenvoudig, maar bracht de smaak

Marcela Valladolid-draagt-een-blauwe-top
Marcela Valladolid-draagt-een-blauwe-top

Chef-kok Marcela Valladolid maakte complexe Mexicaanse gerechten gemakkelijk te maken, of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een beginnende Valladolid. Mexican Made Easy was het soort show waar je op afstemde als je in de stemming was voor een aantal verleidelijke zelfgemaakte Mexicaanse gerechten, maar niet wist hoe je het moest aanpakken.

10 Beat Bobby Flay is vermakelijk en laat ons verlangen naar meer

Bobby Flay-houdt-twee-broodjes
Bobby Flay-houdt-twee-broodjes

Dit is zo'n show waarin je op het puntje van je stoel blijft zitten, waarin je de underdog zoekt om chef-kok Bobby Flay te verslaan in een culinaire strijd, maar dat gebeurt zelden. Iron Chef Bobby Flay is misschien wel een van de beste chef-koks van het Food Network, maar het wordt oud om te zien hoe hij de deelnemers in zijn show vernietigt.

9 Diners, drive-ins en duiken brengen je gegarandeerd naar Flavortown

Guy Fieri-en-ongeïdentificeerde man-poseert-voor-een-foton
Guy Fieri-en-ongeïdentificeerde man-poseert-voor-een-foton

Diners, Drive-Ins, And Dives is een fantastische show die restaurants in kleine steden laat zien en een kijkje achter de schermen geeft om kijkers te laten zien hoe sommige van hun favoriete ma altijden worden bereid. Triple D biedt veel uitzonderlijke kookkunsten en een breed scala aan ma altijden en recepten. Het is verreweg een van de populairste shows van The Food Network.

8 Elke dag Italiaans was een gids voor de traditionele Italiaanse keuken

Giada De Laurentiis-met-een-lepel-in-haar-mond
Giada De Laurentiis-met-een-lepel-in-haar-mond

Everyday Italian was een favoriet bij de fans, aangezien gastheer Giada De Laurentiis klassiek Italiaans geïnspireerde gerechten bezorgde en er haar eigen draai aan gaf. De recepten van De Laurentiis waren smaakvol, maar licht, gezond en gemakkelijk te maken. Het enige nadeel van de show was de overdreven articulatie van Italiaanse woorden door de gastheer. Het was overdreven.

7 Food Network Challenge's over-the-top recreaties houden kijkers op de hoogte

voedsel-netwerk-uitdaging-gastheer-en-rechters
voedsel-netwerk-uitdaging-gastheer-en-rechters

Niet te verwarren met Food Network Star, Food Network Challenge is net zo interessant en leuk om naar te kijken. Deelnemers strijden in getimede uitdagingen die kunnen variëren van ijssculpturen tot taartversieringen - de concurrentie is meestal stijf en de druk is hoog. Als je van taart houdt zoals de meeste mensen, dan is dit de show voor jou.

6 Food Network Star geeft aspirant-koks hun grote doorbraak

Giada De Laurentiis en Bobby Flay poseren voor een foto
Giada De Laurentiis en Bobby Flay poseren voor een foto

Food Network Star heeft mensen als Guy Fieri en Jeff Mauro geboren, twee van de grootste sterren van The Food Network. Het is zo'n veelzijdige show, waar deelnemers hun indrukwekkende culinaire vaardigheden laten zien en ons tegelijkertijd vermaken. De presentatoren van de show, Giada De Laurentiis en Bobby Flay, voegen een ster toe aan de populariteit van de show.

5 De comfortvoedselrecepten van de Pioneer Woman zijn een grote hit

Ree Drummond-holding-a-pie
Ree Drummond-holding-a-pie

De makkelijk en snel te maken recepten van The Pioneer Woman maken koken gegarandeerd leuk en plezierig. De ster vertelde Today gedeeltelijk: "Gooi dit er gewoon in en gooi dat erin en je hoeft niet altijd zo precies te zijn. Maak het gewoon. Geniet van wat je doet en hou van de mensen voor wie je het maakt."

4 Chopped brengt altijd het drama en het mysterie

Gehakte rechters-scott conant-amanda freitag-bobby vilt en gastheer ted allen
Gehakte rechters-scott conant-amanda freitag-bobby vilt en gastheer ted allen

Chopped is anders dan alle andere kookwedstrijden, want het is opwindend om te zien hoe de chef-koks creatieve ma altijden bereiden met mysterieuze ingrediënten. Soms zijn de resultaten uitstekend en soms ronduit rampzalig … wat dramatisch is en zorgt voor een goede kijkervaring. Het is een van die shows die je aan je stoel gekluisterd houdt en je om meer laat vragen.

3 Iron Chef America is overdreven en verslavend

Iron Chef America Rechters
Iron Chef America Rechters

Iron Chef America is een bewerking van de Japanse show Iron Chef en was meteen een hit. De combinatie van indrukwekkende culinaire vaardigheden en theater was zeer aantrekkelijk. Het v alt niet te ontkennen dat Iron Chef America vermakelijk en soms overdreven was - om die redenen was het een favoriet bij de fans.

2 Good Eats is terug en beter dan ooit

Alton Brown-glimlachend
Alton Brown-glimlachend

Alton Brown's Good Eats liep voor 249 afleveringen - zo goed was het. Good Eats was informatief, humoristisch en nerdy - het was eigenlijk een kookprogramma dat de wetenschap van eten aan kijkers uitlegde op een manier die het leuk maakte en je interesse wekte. Brown beschreef de geschiedenis van voedsel op een manier die alleen hij kon.

1 De weelderige ma altijden van de Barefoot Contessa hebben kijkers aan hun tv-scherm gekleefd

Ina Garten-draagt-een-marineblauw-corduroy-shirt
Ina Garten-draagt-een-marineblauw-corduroy-shirt

Ina Garten AKA The Barefoot Contessa is de schoonheid van The Food Network en hoewel ze geen klassiek geschoolde chef-kok is, is Garten het bewijs dat passie een lange weg gaat. De Barefoot Contessa leert kijkers hoe ze lekkere stevige ma altijden kunnen maken, met alleen de beste ingrediënten met zo'n gemak en relaxte verfijning.

Aanbevolen: