De beste en slechtste winnaars van American Idol And The Voice, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

De beste en slechtste winnaars van American Idol And The Voice, officieel gerangschikt
De beste en slechtste winnaars van American Idol And The Voice, officieel gerangschikt
Anonim

Wie houdt er niet van om getalenteerde mensen te zien strijden op het kleine scherm? Niemand, dat is wie! Dat is de reden waarom competitiegedreven tv-shows zoals American Idol en The Voice seizoen na seizoen vernieuwd werden. De wereld werd wild toen American Idol in 2002 op FOX in première ging. De reality-competitieshow zou achttien geweldige seizoenen uitpompen. Fans kunnen echter beweren dat sommige seizoenen beter waren dan andere.

Voor sommige aspirant-zangers zou het winnen van American Idol hen de roem geven waar ze altijd naar hadden verlangd. Maar voor anderen zou het winnen van de wedstrijd hen gewoon een korte wandeling in de schijnwerpers bieden. Hetzelfde kan gezegd worden over The Voice, een reality-wedstrijdshow die in 2011 in première ging op NBC. De winnaars van American Idol en The Voice hebben hun eigen niveau van bekendheid bereikt. Het is echter duidelijk dat terwijl sommigen voorbestemd waren voor de high-life, anderen waren voorbestemd voor vijftien minuten roem.

15 Caleb Johnson worstelt om zijn albums te verkopen

Caleb Johnson verbaasde de wereld met zijn krachtige stem toen hij voor het eerst het podium van American Idol sierde. Hij zou de winnaar van seizoen dertien worden. Zijn roem was echter van korte duur. Caleb heeft niet veel lawaai gemaakt sinds zijn album Testify uit 2014 een totale flop bleek te zijn.

14 Jermaine Paul was niet memorabel

Vanaf het moment dat hij het podium betrad en zijn soulvolle stem liet horen, was Jermaine Paul een hit. Voordat ze auditie deed voor The Voice, was Jermaine een achtergrondzangeres voor Alicia Keys en Mary J. Blige. Fans waren er zeker van dat Jermaine geweldige dingen zou bereiken, maar bleek het bij het verkeerde eind te hebben.

13 Candice Glover's muziek is aan de flauwe kant

Candice Glover is zo'n formidabele zangeres. Maar dat was niet genoeg voor haar om een succesvolle muzikale carrière te hebben. Ze won seizoen twaalf van American Idol en bracht haar album Music Speaks uit in 2014. Fans vonden haar album echter te flauw en vreesden dat Candice meer zou afbijten dan ze kon kauwen.

12 Sundance Head kon geen indruk maken

Sundance Head had veel meer in petto dan een unieke naam en geluid. Hij werd gekroond tot winnaar van seizoen elf en speelde een hele reeks geweldige optredens op het podium van The Voice. Na zijn grote overwinning bracht Sundance een paar singles uit, maar bereikte nooit het hoogtepunt van het sterrendom dat hij voor ogen had.

11 Nick Fradiani's album was geen hit

Nick Fradiani was de winnaar van het veertiende seizoen van American Idol. Hij had veel potentieel. Zijn kroningslied "Beautiful Life" zou later worden gebruikt als het officiële volkslied voor de FIFA 2015 Women's World Cup. Helaas was het album van Nick een totale mislukking, waardoor een van de laagst verkochte albums in de geschiedenis van American Idol binnenkwam.

10 Chevel Shepherd miste het doel

Chevel Shepherd was pas zestien jaar oud toen ze de winnaar werd van het vijftiende seizoen van The Voice. Kelly Clarkson zag iets bijzonders in de jonge ster en sloot een deal met haar. Chevel heeft echter niet veel gedaan sinds haar grote overwinning. Ze heeft besloten zich voorlopig op school te concentreren.

9 Trent Harmon was een eenmalig wonder

Aan het einde van seizoen vijftien werd Trent Harmon de winnaar van American Idol. In 2018 bracht Trent zijn album You Get 'Em All uit. Het hitnummer van de countryzanger "There's a Girl" wist de country-hitlijsten te beklimmen, maar de bekendheid van de zanger kelderde kort daarna. Is dit het einde voor Trent Harmon?

8 De roem van Chloe Kohanski kelderde

Chloe Kohanski was vastbesloten om de winnaar van The Voice te worden en slaagde daar aan het einde van seizoen dertien in. Beroemd zijn was echter niet het enige waar het om ging voor de jonge ster, die het al te vaak met fans heeft uitgevochten op Twitter.

7 Fantasia blijft ons verbazen

Wie kan ooit de mooie en getalenteerde zangeres vergeten die ons hart stal in seizoen drie van American Idol? Fantasia staat bekend om haar soulvolle stem en geweldige aanwezigheid op het podium. Ze blijft ons verbazen met haar zangtalent. Ze heeft een R&B Grammy gewonnen, evenals verschillende Billboard Music Awards.

6 Jake Hoot was een favoriet bij fans

Jake Hoot won seizoen zeventien van The Voice. Hij kon zijn oren niet geloven toen hij als winnaar werd aangekondigd. Maar Kelly Clarkson was niet verrast, want later onthulde ze dat ze hoge verwachtingen had van de zangeres. Jake Hoot heeft een platencontract voor zichzelf gesloten en is helemaal klaar om in 2020 een album uit te brengen.

5 Jordin Sparks slaat de wind uit ons

Jordin Sparks was de winnaar van het zesde seizoen van American Idol. Maar ze dumpte het American Idol-label snel nadat ze in 2007 een titelloos album uitbracht. Daar hield Jordins roem echter niet op. Ze zou een hoofdrol krijgen in de film Sparkle in 2012. Jordin werd bekend door haar eerdere relatie met Jason Derulo.

4 Jordan Smith is onvergetelijk

Jordan Smith brengt iets nieuws op tafel, en we hebben het niet alleen over zijn charmante persoonlijkheid en geweldige stem. We hebben het natuurlijk over zijn songwritingvaardigheden en het vermogen om het publiek op het puntje van hun stoel te houden. Jordan's album was een bestseller, waardoor hij een van de meest succesvolle zangers was die ooit meedeed aan The Voice.

3 Iedereen weet dat je Carrie Underwood niet moet bedriegen

Carrie Underwood is verreweg een van de meest gevierde winnaars in de geschiedenis van American Idol. Ze bracht het album Some Hearts uit in 2005 en Carnival Ride in 2007, die beide geweldige verkopen opleverden. Deze country-liefhebbende meid is misschien een lieverd, maar ze is niet iemand om mee te sollen, zoals vermeld in haar hit "Before He Cheats".

2 Cassadee Pope heeft een uniek geluid

Het is geen geheim dat Cassadee Pope de grootste prestatie van The Voice is. Ze was de winnaar van seizoen drie. Haar coach was niemand minder dan het landicoon Blake Shelton. Al vroeg in de competitie werd duidelijk dat Cassadee uniek was. Ze is een nietje in de countrymuziekindustrie.

1 Kelly Clarkson's reputatie gaat haar vooraf

Het verbaast ons niet dat Kelly Clarkson nog steeds wordt beschouwd als het grootste succes van American Idol. Ze zou zelfs coach worden bij The Voice. Tegenwoordig heeft Kelly Clarkson haar eigen tv-show waarin ze populaire covers speelt voor haar publiek. Kelly Clarkson is door en door Amerika's geliefde.

Aanbevolen: