Selling Sunset onthult nieuwe agent als première van seizoen 5 is bevestigd

Inhoudsopgave:

Selling Sunset onthult nieuwe agent als première van seizoen 5 is bevestigd
Selling Sunset onthult nieuwe agent als première van seizoen 5 is bevestigd
Anonim

Een gloednieuwe agent voegt zich bij de cast van Netflix realityshow Selling Sunset voor het komende vijfde seizoen.

Er is bevestigd dat de nieuwe serie op vrijdag 22 april begint te streamen en dat er een nieuwe makelaar bij The Oppenheim Group komt.

Chelsea Lazkani voegt zich bij de cast van Selling Sunset

Brits-Nigeriaanse Chelsea Lazkani zal zich bij de cast voegen, met Chrishell Stause, Christine Quinn en Mary Fitzgerald. Het populaire Netflix-realitydrama richt zich op het professionele en persoonlijke leven van een groep makelaars die bij een luxe makelaar in West Hollywood werken.

In een interview met People zei de nieuwe makelaar: Ik denk dat de steun van mijn man en mijn familie me in wezen heeft voorbereid om deze grote rol en deze grote kans op zich te nemen.

“Maar voor mij persoonlijk zag ik dit als een kans om echt deuren te openen in een sector die geen diversiteit heeft en waar minderheden worden onderschat.”

Chelsea werkte eerder voor het Los Angeles-bureau Rodeo Re alty, maar was zeer bekend met Oppenheim Group. Ze geeft toe dat ze van tevoren geen van haar andere co-sterren had ontmoet.

“Ik heb het gevoel dat grote kansen gepaard gaan met grote verantwoordelijkheid”, vervolgt ze. "Dit was een soort van mijn tijd om terug te geven en om zwarte vrouwen in deze luxesector in onroerend goed te onderwijzen en echt te begeleiden en vooruit te helpen. Dus de wetenschap dat ik een groter doel heb, heeft me hierop voorbereid."

Selling Sunset seizoen 3 zal zich concentreren op de romantiek van Jason en Chrishell

Het vijfde seizoen van de realityshow zal zich richten op de kortstondige romance tussen Chrishell Stause en haar baas Jason Oppenheim, die in december uit elkaar ging na zeven maanden daten. Het promomateriaal dat de dampende reus uitbrengt, geeft aan dat hun relatie dit seizoen centraal zal staan.

'Chrishell en ik werden goede vrienden en het is uitgegroeid tot een geweldige relatie', zei Jason in een verklaring in juli over hun relatie. Ze gingen in december uit elkaar nadat de 40-jarige Stause een gezin wilde stichten.

Newbie Chelsea "Ze beschreef het nieuwe seizoen ook als "echt elektrisch", en voegde eraan toe: "Het is niets dat je ooit eerder op tv hebt gezien." De cast van vorig seizoen voegt zich bij Lazkani voor meer drama en aanbiedingen.

Vorig jaar lanceerde Netflix ook de spin-off Selling Tampa, die het bedrijf Allure Re alty in Florida volgt. Een andere spin-off, Selling the OC, zal binnenkort ook in de bioscoop verschijnen, na de vestiging van The Oppenheim Group in Newport Beach.

Aanbevolen: