Ghost In The Shell seizoen 2 bevestigd Dagen voordat seizoen 1 uitkwam

Inhoudsopgave:

Ghost In The Shell seizoen 2 bevestigd Dagen voordat seizoen 1 uitkwam
Ghost In The Shell seizoen 2 bevestigd Dagen voordat seizoen 1 uitkwam
Anonim

Ongeveer zes jaar voordat Ghost In The Shell: Stand Alone Complex uitkwam, had die dag een klassieke anime-film uit de jaren 90 met dezelfde naam gezien. Het was een enorm indrukwekkende film en had een sleutelrol gespeeld bij het maken van anime tot een bekende favoriet over de hele wereld. Het kwam dus niet als een verrassing dat mensen enigszins sceptisch waren toen de anime aanvankelijk werd aangekondigd.

Echter, productie I. G. I. G. bewees al snel dat de juiste handen een nagebouwde klassieker konden maken! Ondanks het lage budget is de serie een paar tandjes hoger dan de film, vooral wat betreft de kunst- en animatie-elementen. In tegenstelling tot andere actie-anime, zijn de vechtscènes behoorlijk overtuigend, minus enige overdreven afwerkingsbewegingen of energie-power-ups. De soundtracks zijn ook vrij opmerkelijk, en ook de voice-acting stelt niet teleur. Over het algemeen is het een zeer indrukwekkende show geworden die op geen enkele afdeling ruimte laat voor klachten, of het nu gaat om het goed doordachte verhaal of de uitgewerkte personages, of zelfs de geluidstechnologische aspecten.

Afbeelding
Afbeelding

Het goede nieuws

Nou, geen prijs voor het raden, maar zelfs vóór de release van het eerste seizoen op Netflix U. S. U. S. is al bevestigd dat de Ghost In The Shell seizoen 2 anime zich in de productiefase bevindt. Seizoen 1 staat gepland voor een wereldwijde release op 23 april 2020. De bevestiging van de release waar alle fans blij van werden, en ze kijken er reikhalzend naar uit om de serie weer helemaal opnieuw te spelen. Geproduceerd door animatiestudio Sola Digital Arts and Production I. G. I. G., waarbij het laatste bedrijf een eigen reputatie heeft dankzij populaire anime zoals de Psycho-Pass anime-serie en de volleybal-anime Haikyuu. Als je dat niet hebt gedaan; heb deze klassieker al gezien, zorg dat je hem deze keer niet mist!

De Ghost in the Shell-films en tv-shows rangschikken van slechtst naar beste
De Ghost in the Shell-films en tv-shows rangschikken van slechtst naar beste

Wat te verwachten?

De aanstaande première van de serie heeft nog meer hype gekregen, aangezien Netflix een gloednieuwe clip heeft uitgebracht om fans een voorproefje te geven van wat ze van deze serie kunnen verwachten. Toen de twee seizoenen aanvankelijk werden aangekondigd, merkte Terashima-Furota op hoe Kenji Kamimiya en Shinji Aramaki de leiding zouden nemen over een van de seizoenen, hoewel het nog niet bekend is welke regisseur welk seizoen zal gaan spelen. Wat betreft de mogelijke releaseperiode voor het volgende seizoen, zijn er veel speculaties dat de wereldwijde pandemie de productie van het tweede seizoen zou kunnen beïnvloeden.

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Seizoen 2 - streaming
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Seizoen 2 - streaming

Achter de schermen

In het geval je niet op de hoogte bent van het personeel en de cast die aan het roer van de nieuwe serie zullen staan, Ilya Kuvshinow, illustrator van Birthday Wonderland, is de personageontwerper van de serie, waarbij een aanzienlijk deel van de cast een comeback maakt van eerdere herhalingen van de anime om hun respectieve karakters te uiten.

De makers houden echter nog steeds de mond vol over alle informatie met betrekking tot de toekomstige Engelstalige nagesynchroniseerde release van de serie. Interessant genoeg zijn fans behoorlijk verdeeld als het gaat om de 3DCG-look voor de nieuwe serie. Toch is de anime-lei van Netflix getuige geweest van een toenemende hoeveelheid C. G. C. G. voor zijn originelen en andere releases door de jaren heen. Maar misschien is het beste idee om niet meteen conclusies te trekken en in plaats daarvan te wachten tot de serie zich ontvouwt.

Aanbevolen: