‘Hawkeye’ heeft misschien zojuist een theorie over deze vrouwelijke superheld bevestigd

Inhoudsopgave:

‘Hawkeye’ heeft misschien zojuist een theorie over deze vrouwelijke superheld bevestigd
‘Hawkeye’ heeft misschien zojuist een theorie over deze vrouwelijke superheld bevestigd
Anonim

Spoilers voor 'Hawkeye' in het verschiet. 'Hawkeye' heeft misschien stilletjes een nieuwe superheld geïntroduceerd, omdat veel fans lijken te geloven dat een nietsvermoedend personage meer dan één truc in petto heeft.

De nieuwste serie in de MCU's Phase Four ziet Jeremy Renner de rol van Clint Barton aka de titulaire Avenger tegenover Hailee Steinfeld als Kate Bishop hernemen. De ster uit 'Pitch Perfect' en 'Dickinson' speelt een zeer begaafde boogschutter die Clint helpt bij zijn confrontatie met vijanden uit zijn verleden als burgerwacht Ronin.

Maar Kate is niet de enige vrouwelijke personage die kijkers in de gaten moeten houden. Clints vrouw Laura, gespeeld door 'Dead To Me'-hoofdpersoon Linda Cardellini, doet misschien iets meer dan wachten tot haar superheld-echtgenoot thuiskomt voor Kerstmis.

'Hawkeye' wijst erop dat Laura Barton een getrainde agent is

Laura steunt niet alleen Clints wraakzoektocht, ze lijkt er ook heel wat van af te weten. In de serie lijkt ze behoorlijk wat informatie te hebben over het verleden van Clint bij de trainingspakmaffia en mogelijk over het feit dat haar man in het verleden het pak van Ronin heeft aangetrokken.

In aflevering vier van de show gemaakt door Jonathan Igla, getiteld "Partners, Am I Right?", bevestigt Laura dat ze op de hoogte is van Clints tijd als Ronin. Ze demonstreert ook het vermogen om vloeiend Duits als tweede taal te spreken om dingen voor hun drie kinderen te verbergen. Bovendien doet ze wat onderzoek naar Sloan Ltd., en ontdekt dat het in zeer korte tijd een lege vennootschap is. We betwijfelen of ze Google daarvoor heeft gebruikt.

Is Laura de spion ook wel bekend als Mockingbird?

Volgens sommige fans is dit voldoende bewijs om een bewering te ondersteunen dat Laura meer is dan alleen een ondersteunende partner en zelf een getrainde spion zou kunnen zijn. Als wordt bewezen dat dit waar is in de komende afleveringen van Hawkeye, zou het aannemelijk kunnen zijn dat Laura niemand minder is dan Mockingbird, een Avenger die ook bekend staat onder de naam Barbara 'Bobby' Morse.

In de Marvel Comics was Mockingbird een arts die opgeleid werd tot S. H. I. E. L. D. spion en kreeg de codenaam Agent 19. Toen ze Barton en de twee ontmoetten, begonnen ze een rotsachtige relatie, trouwen, dan scheiden en dan weer terug. Daarna verscheen ze in Matt Fraction en David Aja's 'Hawkeye', de serie waarop de serie grotendeels is gebaseerd.

Hoewel de theorie nog niet is bevestigd, kunnen 'Hawkeye'-fans beter hun ogen open houden voor Mockingbird-paaseieren in de komende afleveringen.

'Hawkeye' wordt gestreamd op Disney+.

Aanbevolen: