Gabrielle Union heeft zojuist het 'Bring It On'-vervolg bevestigd, en fans zijn psychisch

Gabrielle Union heeft zojuist het 'Bring It On'-vervolg bevestigd, en fans zijn psychisch
Gabrielle Union heeft zojuist het 'Bring It On'-vervolg bevestigd, en fans zijn psychisch
Anonim

Pak je pom-poms, Toros en Clovers! Het is tijd om het weer op te pakken!

Gabrielle Union, die de Clovers-cheerleader Isis speelde in de populaire film uit 2000, heeft bevestigd dat er aan een vervolg wordt gewerkt. Union vertelde James Corden op The Late Late Show dat zij en co-ster Kirsten Dunst de toezegging een paar weken geleden hebben gedaan.

"Een paar weken geleden hielden we echt van een openbaar panel en ze vroegen ernaar", zei ze. "En we hadden allemaal zoiets van, 'We zijn in, alsof we absoluut in.' Dus je hebt het hier gehoord."

Bring It On volgt het tienermeisje Torrance (Kirsten Dunst), de nieuw gekozen teamcaptain voor de cheerleaders van The Toro op Rancho Carne High School. Als ze ontdekt dat de vorige teamcaptain al hun beste routines heeft gestolen van een school in de binnenstad, East Compton genaamd, is ze vastbesloten om opnieuw het nationale kampioenschap te winnen. De film werd meteen een cultklassieker en kreeg een trouwe aanhang.

GERELATEERD: 15 recente foto's van de cast van Bring It On

"Het gaat absoluut gebeuren", zei Union over het vervolg. "Ik denk dat het komt omdat we allemaal geobsedeerd raakten door Cheer op Netflix en het leek alsof het de hele liefde voor cheerleading terugbracht, en we willen eigenlijk kijk waar deze mensen 20 jaar later zouden zijn.”

Union verwees naar de Netflix-documentaire Cheer, die zich richt op de cheerleaders van Navarro College en ingaat op de grondbeginselen van het moderne cheerleaden. De serie ging eerder dit jaar in première op het streamingplatform. Het heeft momenteel een beoordeling van 8,2 op 10 op IMDb.

Fans gingen naar sociale media om hun opwinding te uiten over het aanstaande vervolg van de geliefde film:

In augustus vierde de originele cast het 20-jarig jubileum van de film. Bring It On heeft een aantal spin-offfilms geïnspireerd, evenals een Broadway-musical in 2011. Union en Dunst maakten er echter geen deel van uit. Het klinkt alsof het duo meer dan klaar is om hun iconische rollen op het scherm opnieuw te spelen.

Er is nog geen nieuws over wanneer het vervolg uitkomt, of wanneer de opnames moeten beginnen.

Aanbevolen: