Fans denken dat de scheiding van La La Anthony zal leiden tot 'A Hot Girl Summer' met Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de scheiding van La La Anthony zal leiden tot 'A Hot Girl Summer' met Kim Kardashian
Fans denken dat de scheiding van La La Anthony zal leiden tot 'A Hot Girl Summer' met Kim Kardashian
Anonim

La La Anthony zal binnenkort vrijgezel zijn en klaar om zich te mengen, nu berichten over haar dreigende scheiding het internet beginnen over te nemen. In alle opzichten lijkt het erop dat La La en Carmelo Anthony al heel lang op de vlucht zijn en dat hun 11-jarig huwelijk langzaam aan het ontbinden is.

La La heeft deze week officieel de echtscheiding aangevraagd en zal naar verwachting troost zoeken bij haar bestie, Kim Kardashian,, aangezien ze allebei tegelijkertijd overgaan tot het einde van hun huwelijk tijd.

La La And Carmelo

La La en Carmelo ontmoetten elkaar in 2003 en in 2004 waren ze al verloofd. Hun wervelende romance was vol plezier en ze deelden een duidelijke band met elkaar die onmiddellijk werd herkend door de mensen om hen heen. Ze verwelkomden hun zoon Kiyan in 2007 en leken op volle kracht vooruit te gaan.

Toen La La en Carmelo in juli 2010 in het huwelijksbootje stapten, was hun huwelijk net zo groot als hun liefde voor elkaar. De uitbundige affaire in New York gaf hoop voor hun toekomst als gezin.

Het begon te wankelen in 2017 toen Mia Angel Burks beweerde zwanger te zijn van Carmelo's kind. Ze gingen verder uit die situatie, maar het is duidelijk dat 2021 het officiële einde van hun huwelijk heeft betekend.

Toen ze hoorden van hun splitsing, gingen fans naar sociale media om hun gedachten te delen.

Fans hebben gevoelens

Fans van La La en Carmelo hebben gevoelens over deze situatie, en ze ventileren op sociale media.

Onmiddellijk bij het horen van het nieuws van de scheiding, was het duidelijk dat fans wisten dat er problemen waren in het paradijs. Een fan schreef; "het wordt tijd", terwijl een ander zei; 'Ben ik de enige die dacht dat ze al aan het scheiden waren?', wat al snel gevolgd werd door; "Ze zag Kim genieten van haar zomer en stemde toe?."

Velen bevestigden dat dit nieuws niet schokkend was, met opmerkingen als; "Mijn meisje is single geweest, het wordt eindelijk officieel", "Ze zijn gescheiden, hoewel je kunt zien", "Eindelijk!!! Ze verdient absoluut beter", en "Ze hield ook echt van Melo, ik denk dat hij die andere heeft schat, is ze daar nooit overheen gekomen?."

Een andere fan zei; "Ik heb echt het gevoel dat ze zo lang is gebleven omwille van haar zoon. Ze is mentaal lang geleden uitgecheckt, dat kan je zien," en "Emotioneel was ze klaar."

Veel fans denken dat zij en Kim Kardashian op het punt staan de stad rood te schilderen. Beide dames zitten midden in een scheiding en fans denken dat ze het samen naar de zin zullen hebben. Ze schreven om te zeggen; "it's a hot girl summer for her &Kim," en "Her and Kim boutta have a ball."

Aanbevolen: