Deze 'Harry Potter'-ster zal de volgende keer te zien zijn in de aankomende horrorbloemlezing van Netflix

Inhoudsopgave:

Deze 'Harry Potter'-ster zal de volgende keer te zien zijn in de aankomende horrorbloemlezing van Netflix
Deze 'Harry Potter'-ster zal de volgende keer te zien zijn in de aankomende horrorbloemlezing van Netflix
Anonim

Rupert Grint is de nieuwste ster die lid wordt van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities van de Mexicaanse filmregisseur Guillermo del Toro, een anthologiereeks die de traditionele noties van horror uitdaagt. Sinds 2018 is de Harry Potter-ster te zien in de psychologische horrorserie Servant van M Night Shyamalan, waarvan het derde seizoen in januari 2022 wordt uitgezonden.

In de show speelt Grint de broer van een vrouw die de dood van haar baby moet verwerken, die de deur opent voor een mysterieuze kracht om haar huis binnen te komen. Het is opwindend om te zien hoe de acteur projecten oppakt die zo anders zijn dan de franchise die hem beroemd heeft gemaakt.

Rupert Grint zal te zien zijn in een Netflix-serie

The Shape of Water-regisseur heeft Rupert Grint gestrikt om samen te werken met een cast vol getalenteerde acteurs, waaronder Essie Davis, Luke Roberts, Andrew Lincoln, F. Murray Abraham, Glynn Turman, Ben Barnes, Elpidia Carrillo, Hannah Galway, Crispin Glover en anderen zoals gerapporteerd door Deadline.

Er is geen informatie over het soort verhalen dat de bloemlezing zal bevatten, maar de publicatie deelde dat Cabinet of Curiosities een verzameling live-actieverhalen van Netflix is, en de streamer heeft onthuld dat ze alles zullen uitdagen wat we weten over horror als een genre.

Beschrijvend het soort verhalen dat we kunnen verwachten van de acht sinistere verhalen die tot leven zullen komen, zei de publicatie dat de verhalen thema's bevatten variërend van "van macaber tot magisch, gotisch tot grotesk of klassiek griezelig."

Twee verhalen zijn originele werken van Guillermo del Toro, en de filmmaker zal persoonlijk een crew kiezen om ze tot leven te brengen.

Deadline deelde ook dat Del Toro's beslissing om Grint te casten voortkwam uit zijn bewondering voor de acteur na zijn rol in The Servant. De details van Grint's associatie binnen de bloemlezing zijn niet bekendgemaakt, maar de show heeft een sterk team dat achter de camera werkt, waaronder Panos Cosmatos, Jennifer Kent en Vincenzo Natali die elk een aflevering van de serie schrijven en regisseren. Guillermo del Toro zal optreden als showrunner en producer voor Cabinet of Curiosities.

Samen met Servant seizoen 3, dat in het nieuwe jaar uitkomt, zal Rupert Grint ook verschijnen in Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts op HBO Max. Hij zal zich voor het eerst sinds de release van Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 in 2011 herenigen met zijn Harry Potter-castleden Daniel Radcliffe, Emma Watson en vele anderen.

Aanbevolen: